Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Podajalnik Hrane

Food Feeder Plus

Podajalnik Hrane Hranilnik hrane Plus ne samo da otrokom pomaga, da se prehranjujejo sami, ampak pomeni tudi več samostojnosti za starše. Dojenčki jih lahko zadržijo in sesajo in žvečijo, potem ko so zdrobili hrano, ki so jo naredili starši. Food Feeder Plus ima večji, fleksibilen silikonski vreček, da zadovolji rastoči apetit dojenčkov. Krma je bistvenega pomena, ki malim otrokom omogoča varno raziskovanje in uživanje sveže trdne hrane. Živila ni treba čistiti. Hrano preprosto položite v silikonsko vrečko, zaprite zapornico in dojenčki lahko uživajo samohranjevanje s svežo hrano.

Umetna Topografija

Artificial Topography

Umetna Topografija Veliko pohištvo kot jama Ta nagrajeni projekt je dobil veliko nagrado za umetnost v mednarodnem natečaju Container. Moja ideja je, da izsekamo prostornino v posodi, da zgradimo amorfen prostor kot jamo. Izdelana je samo iz plastičnega materiala. Približno 1000 listov iz mehkega plastičnega materiala debeline 10 mm je bilo razrezanih v obliki konturne linije in laminirano kot sloj. To ni samo umetnost, ampak tudi veliko pohištvo. Ker so vsi deli mehki kot kavč, in oseba, ki vstopi v ta prostor, se lahko sprosti, tako da najde prostor, primeren za obliko svojega telesa.

Notranji Prostor

Chua chu kang house

Notranji Prostor Akupunkturna točka v tej hiši je bila povezati zaprto območje v povsem nov vizualni tišini. S tem se obnavlja določen zgodovinski in surov čar, ki zakrije praznino hiše. Nova nastanitev se zaključi s presenečenjem notranjosti v notranjosti; suha in mokra kuhinja znotraj kuhinje in jedilnica znotraj kuhinje. Življenjski prostor je prekinil tudi impresiven umetniški napad, ki je kmalu postal električno ožičenje osebnega ohišja. Za dopolnitev celotnega poudarka so potrebne rezine tople svetlobe, ki obarvajo vse barvne stene.

Koledar

Calendar 2014 “Town”

Koledar Town je komplet za obrt papirja z deli, ki jih je mogoče prosto sestaviti v koledar. Sestavite stavbe v različnih oblikah in uživajte v ustvarjanju svojega majhnega mesteca. Kakovostni modeli imajo moč spreminjanja prostora in preoblikovanja misli svojih uporabnikov. Ponujajo udobje gledanja, držanja in uporabe. Prežeta so z lahkotnostjo in elementom presenečenja, ki popestrijo prostor. Naši originalni izdelki so zasnovani po konceptu Life with Design.

Sodobni Qipao

The Remains

Sodobni Qipao Navdih je iz kitajskih relikvij, "Keramika" je najbolj reprezentacija, ki je najbolj priljubljena ne glede na kraljeve in ljudi. V moji študiji so tudi danes glavni kitajski estetski standardi mode in Feng Shui (notranje in okoljsko oblikovanje) nespremenjeni. Všeč so jim pregled, plastenje in želja. Želel bi zasnovati Qipao, da bi posledico in značilnost keramike prenesel iz stare dinastije v sodobno modo. In izziva ljudi, ki so pozabljeni na svojo kulturo in narodnost, kadarkoli smo v i-generaciji.

Restavracija

Osaka

Restavracija Nahaja se v sosedu Itaim Bibi (Sao Paulo, Brazilija), Osaka ponosno prikazuje svojo arhitekturo, ki ponuja intimen in prijeten ambient v različnih prostorih. Zunanja terasa ob ulici je vhod na zeleno in sodobno dvorišče, povezava med notranjostjo, zunanjostjo in naravo. Zasebna in prefinjena estetika se je materializirala z uporabo naravnih elementov, kot so les, kamni, železo in tekstil. Strešni sistem Lamella z slabo osvetlitvijo in rešetkami iz lesa so bili natančno proučeni, da bi zaključili usklajevanje notranje opreme in ustvarili različne ambiente.