Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Nakit

Poseidon

Nakit Nakit, ki ga oblikujem, izraža moje občutke. Predstavlja me kot umetnika, oblikovalca in tudi kot osebo. Sprožilec za ustvarjanje Posejdona je bil postavljen v najtemnejših urah mojega življenja, ko sem se počutil prestrašenega, ranljivega in potreboval zaščito. V prvi vrsti sem oblikoval to zbirko, ki se bo uporabljala v samoobrambi. Čeprav je ta pojem v tem projektu zbledel, še vedno obstaja. Posejdon (bog morja in »zemeljski strelec«, potresov v grški mitologiji) je moja prva uradna zbirka in je namenjen močnim ženskam, ki naj bi uporabniku prinesle občutek moči in zaupanja.

Etikete

Stumbras Vodka

Etikete Ta kolekcija vodke Stumbras oživlja staro tradicijo izdelave litovske vodke. Zasnova naredi star tradicionalen izdelek in je pomemben za današnjega potrošnika. Zelena steklena steklenica, datumi, pomembni za izdelavo litovske vodke, legende, ki temeljijo na resničnih dejstvih, in prijetne, privlačne podrobnosti - ukrivljen izrez, ki spominja na stare fotografije, nagnjena palica na dnu, ki dopolnjuje klasično simetrično kompozicijo, ter pisave in barve, ki prenašajo identiteto vsake podznamke - vse naredijo tradicionalno kolekcijo vodke nekonvencionalno in zanimivo.

Koledar

NTT EAST 2014 Calendar “Happy Town”

Koledar Z vami gradimo mesta. V tem koledarju je pisno sporočilo, ki ga ponuja pospeševanje prodaje korporacije NTT East Japan Corporate Sales. Zgornji del koledarskih listov je izrezan iz pisanih stavb, prekrivajoči se listi pa so eno srečno mesto. To je koledar, v katerem lahko vsak mesec spreminjate kulise vrst stavb in vas napolnjuje z občutkom, da boste srečni skozi vse leto.

Koledar

NTT COMWARE “Season Display”

Koledar To je namizni koledar, narejen z izrezanim dizajnom, ki vsebuje sezonske motive na izvrstnem vtisu. Vrhunec zasnove je, ko je prikazan, sezonski motivi postavljeni pod kotom 30 stopinj za najboljši ogled. Ta nova oblika izraža novo noto NTT COMWARE za ustvarjanje novih idej. Misel je namenjena funkcionalnosti koledarja z dovolj prostora za pisanje in ravnilom. Dober je za hiter ogled in enostaven za uporabo, ki ga povezuje z izvirnostjo, ki ga ločuje od drugih koledarjev.

Nakit

odyssey

Nakit Osnovna ideja monomerne odiseje je pokrivanje voluminoznih geometrijskih oblik s kožo z vzorcem. Iz tega se razvija interakcija jasnosti in izkrivljanja, preglednosti in prikrivanja. Vse geometrijske oblike in vzorce lahko po želji kombiniramo, raznolike in dopolnimo z dodatki. Ta fascinantna, preprosta ideja omogoča ustvarjanje skoraj neizčrpne palete modelov, ki je popolnoma skladna s priložnostmi, ki jih ponuja hitro prototipiranje (3D tiskanje), saj ima lahko vsaka stranka izdelano povsem individualno in edinstveno postavo (obiščite: www.monomer. eu-trgovina).

Posoda Za Prah In Metlo

Ropo

Posoda Za Prah In Metlo Ropo je koncept prahu in metle, ki se sam uravnoteži, ki nikoli ne pade na tla. Zahvaljujoč majhni teži rezervoarja za vodo, ki je nameščen v spodnjem delu posode za prah, se Ropo naravno uravnoteži. Potem, ko lahko prah zlahka pometete s pomočjo naravne ustnice, lahko uporabniki metlo in posodo strgajo skupaj in jo odložijo kot eno samo enoto, ne da bi pri tem kdaj padel dol. Sodobna organska oblika želi vnesti preprostost v notranje prostore, funkcija zibljivega veselega mahanja pa namerava zabavati uporabnike med čiščenjem tal.