Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Svetlobna Naloga

Linear

Svetlobna Naloga Tehnika upogiba cevi Linear Light se široko uporablja za izdelavo delov vozila. Kotna črta tekočine je realizirana s preciznim nadzorom tajvanskega proizvajalca, zato imajo najmanj materiala za izdelavo lahke, močne in prenosne linije Linear Light. idealen za osvetlitev katere koli sodobne notranjosti. Uporablja LED čipe, ki se ne dajo utripati, s funkcijo pomnilnika, ki se vklopi ob predhodni nastavljeni glasnosti. Linearna naloga je zasnovana tako, da jo uporabnik enostavno sestavi, sestavljena je iz nestrupenega materiala in je opremljena z ravno embalažo; po svojih najboljših močeh zmanjšati vpliv na okolje.

Delovni Prostor

Dava

Delovni Prostor Dava je razvita za pisarne na odprtem prostoru, šole in univerze, kjer so pomembne mirne in koncentrirane delovne faze. Moduli zmanjšujejo zvočne in vidne motnje. Pohištvo je zaradi svoje trikotne oblike prostorsko učinkovito in omogoča različne možnosti ureditve. Dava materiali so WPC in volna klobučevina, ki sta oba biorazgradljiva. Vtični sistem pritrdi obe steni na mizo in poudarja preprostost v proizvodnji in rokovanju.

Pametno Pohištvo

Fluid Cube and Snake

Pametno Pohištvo Hello Wood je ustvaril linijo pohištva na prostem s pametnimi funkcijami za skupne prostore. Obnavljajoč žanr javnega pohištva so zasnovali vizualno privlačne in funkcionalne inštalacije, ki vključujejo sistem razsvetljave in vtičnice USB, ki zahtevajo integracijo sončnih panelov in baterij. Kača je modularna struktura; njegovi elementi so spremenljivi, da ustrezajo določenemu mestu. Fluid Cube je fiksna enota s steklenim vrhom s sončnimi celicami. Studio verjame, da je namen oblikovanja spremeniti izdelke vsakodnevne uporabe v ljubeče predmete.

Jedilna Miza

Augusta

Jedilna Miza Augusta interpretira klasično jedilno mizo. Zdi se, da generacija pred nami izgleda, da raste iz nevidnega korena. Noge mize so usmerjene v to skupno jedro in segajo do namizja, ki se ujema s knjigo. Trden evropski orehov les je bil izbran zaradi njegovega pomena modrosti in rasti. Les, ki ga proizvajalci pohištva običajno zavržejo, se uporablja za svoje izzive. Vozli, razpoke, tresenje vetra in edinstveni vrtinci pripovedujejo zgodbo o življenju drevesa. Edinstvenost lesa omogoča, da se ta zgodba živi v kosu pohištva družinske dediščine.

Zvočnik

Sperso

Zvočnik Sperso izhaja iz dveh besed Sperm in Sound. Posebna oblika steklenega mehurčka in zvočnika v svoji jami na glavi se nanaša na občutek moškosti in globokega prodiranja zvoka okoli okolja, prav tako kot ogenj moške sperme v jajčniki med parjenjem. Cilj je ustvariti močan in kakovosten zvok v okolju. Brezžični sistem omogoča uporabniku, da prek Bluetooth poveže svoj mobilni telefon, prenosni računalnik, tablične računalnike in druge naprave. Ta stropni zvočnik se lahko posebej uporablja v dnevni sobi, spalnici in sobi za TV.

Stolček

Ane

Stolček Stol Ane ima trdne lesene letvice iz lesa, ki izgledajo skladno, vendar neodvisno od lesenih nog nad jeklenim okvirjem. Oblikovalec navaja, da je sedež, ročno izdelan iz certificiranega okolju prijaznega lesa, oblikovan z edinstveno uporabo več kosov ene oblike lesa, ki so postavljeni in razrezani na dinamičen način. Ko sedite na stolčku, se rahlo dviganje kota proti hrbtu in koti na straneh odvrnejo tako, da zagotavljajo naraven udoben sedeč položaj. Stolček Ane ima ravno pravšnjo stopnjo zapletenosti, da ustvari eleganten zaključek.