Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Senzorična Pipa

miscea LIGHT

Senzorična Pipa Območje miscea LIGHT s senzorji, ki se aktivirajo s senzorji, ima integriran razpršilnik mila, vgrajen neposredno v pipo za udobje in največjo higiensko korist rok. S hitro in zanesljivo senzorsko tehnologijo razprši milo in vodo za higiensko in ergonomsko izkušnjo pranja rok. Vgrajen razpršilec mila se aktivira, ko uporabnikova roka preide čez milo. Nato se milo raztopi šele, ko je uporabnikova roka nameščena pod milino odprtino pipe. Vodo lahko sprejemate intuitivno tako, da držite roke pod iztokom vode.

Avtomatizirani Imigracijski Terminal

CVision MBAS 1

Avtomatizirani Imigracijski Terminal MBAS 1 je bil zasnovan tako, da kljubuje naravi varnostnih izdelkov in zmanjšuje ustrahovanje in strah pred tehnološkimi in psihološkimi vidiki. Zasnova je videti prijazna s čistimi linijami, ki se neopazno zlivajo od optičnega bralnika do zaslona. Glas in slike na zaslonu prvič vodijo uporabnike korak za korakom skozi postopek priseljevanja. Podlogo za skeniranje prstnih odtisov lahko odstranite za enostavno vzdrževanje ali hitro zamenjavo. MBAS 1 je edinstven izdelek, katerega namen je spremeniti način prehajanja meja, kar omogoča več jezikovno interakcijo in prijazno nediskriminatorno uporabniško izkušnjo.

Nožni Blok

a-maze

Nožni Blok Zasnova bloka nožev a-labirint je enakomerno spodbuditi naša mentalna in vidna čutila. Način shranjevanja in urejanja nožev je enkratno navdihnjen z igro iz otroštva, ki jo poznamo vsi. Združite estetiko in funkcionalnost skupaj, labirint služi svojemu namenu in še pomembneje vzpostavlja povezavo z nami, ki vzbuja čustva radovednosti in zabave. Čista v svoji obliki labirint omogoča uživanje v svoji preprostosti, ki naredi toliko več z manj. Zaradi tega labirint ustvarja pristno inovacijo izdelkov z nepozabno uporabniško izkušnjo in videzom, ki se lahko ujema.

Svetilka

the Light in the Bubble

Svetilka Luč v mehurčku je sodobna žarnica v spomin na staro žarnico Edisonove žarnice. To je vodilni vir svetlobe, nameščen znotraj pločevine iz pleksi stekla, ki ga je razrezal laser z obliko žarnice. Žarnica je prozorna, vendar ko vklopite luč, lahko vidite žarilno nitko in obliko žarnice. Lahko se uporablja kot obešena luč ali pri zamenjavi tradicionalne žarnice.

Vzmetena Svetilka

Spin

Vzmetena Svetilka Spin, ki ga je oblikoval Ruben Saldana, je viseča LED svetilka za poudarjeno osvetlitev. Minimalistični izraz njegovih bistvenih linij, njegova zaobljena geometrija in oblika dajeta Spinu čudovit in skladen dizajn. Njegovo telo, v celoti izdelano iz aluminija, daje lahkotnost in konsistenco, hkrati pa deluje kot hladilnik. Njegova natančno postavljena stropna podlaga in njen ultra tanek tenzor ustvarja občutek zračne plovnosti. Spin je na voljo v črni in beli barvi, saj je popolna svetilka za postavitev v palice, pulti, vitrine ...

Svetilka Za Navzdol

Sky

Svetilka Za Navzdol Lahkotno prileganje, ki se zdi, da lebdi. Tanek in lahek disk je bil nameščen nekaj centimetrov pod stropom. To je oblikovalski koncept, ki ga je Sky dosegel. Nebo ustvarja vizualni učinek, zaradi katerega je videti, da je svetilka suspendirana na 5 cm od stropa, pri čemer ta svetloba ustreza osebnemu in drugačnemu slogu. Zaradi visokih zmogljivosti je Sky primerno za osvetlitev z visokih stropov. Vendar pa je s svojim čistim in čistim dizajnom mogoče razumeti kot odlično možnost za osvetlitev vseh vrst notranje opreme, ki želijo prenašati minimalno noto. Končno oblikovanje in delovanje skupaj.