Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Motorna Žaga

Rotation Saw

Motorna Žaga Motorna verižna žaga z vrtljivim ročajem. Ta veriga ima ročaj, ki se vrti za 360 ° in se ustavi pod vnaprej določenimi koti. Na splošno ljudje drevesa režejo vodoravno ali navpično, tako da žage vrtijo pod določenim kotom ali se nagnejo ali nagnejo svoje dele telesa. Žal žaga pogosto zdrsne z uporabnikovega oprijema ali mora uporabnik delovati v nerodnem položaju, kar lahko povzroči poškodbe. Za odpravo takšnih pomanjkljivosti je predlagana žaga opremljena z vrtljivim ročajem, tako da lahko uporabnik prilagodi kote rezanja.

Čajni Set

Wavy

Čajni Set Navdušen nad travertinsko teraso v naravi je Wavy čajni set, ki vam bo prinesel edinstveno čajno izkušnjo. Inovativni ročaji so razviti, da se udobno prilegajo v vaše roke. Če boste skodelico privezali z dlanmi, boste odkrili, da se odvije kot vodna lilija in vas pripelje do trenutka miru.

Fotelj

Baralho

Fotelj Fotelj Baralho ima presenetljiv sodoben dizajn, sestavljen iz čistih oblik in ravnih linij. Izdelan iz pregibov in zvarov na brušeni aluminijasti plošči, ta fotelj izstopa po svojem drznem prileganju, ki izziva trdnost materiala. V enem elementu lahko združuje lepoto, lahkotnost in natančnost linij in kotov.

Sistem Odprtega Namiznega Pribora

Osoro

Sistem Odprtega Namiznega Pribora Inovativni značaj podjetja OSORO je združitev kakovosti visokokakovostnega vitrificiranega porcelana in njegove značilne sijoče barve s slonokoščino s funkcijo, primerno za konzerviranje hrane v hladilniku ali zamrzovalniku in za kuhanje s parno pečico ali mikrovalovno pečico. Preprosto modularno obliko in različne elemente lahko zložite, da prihranite prostor, prožno kombinirate in zaprete z večbarvnim silikonskim O-Sealerjem ali O-priključkom, tako da hrana ostane dobro zaprta v njem. OSORO lahko univerzalno uporabljamo in odpravljamo potrebo po našem vsakdanjem življenju.

Pipe

Electra

Pipe Elektra, ki nima ločenega ročaja, pritegne vsakogar zaradi svoje elegance in pametnega videza, je odločilna, da je edinstvena za kuhinje. Digitalni mešalnik pomivalnega korita uporabnikom omogoča prosto gibanje v kuhinjah, hkrati pa ponuja možnosti dveh različnih funkcij pretoka. Na sprednjem delu elektrode ima elektronska blazinica dostop do vseh funkcij, bodisi ko je razpršilec nameščen v izliv ali v roko s samo konico prsta, ki jo lahko nadzorujete.

Pipe

Electra

Pipe Electra, ki velja za zastopnika digitalne uporabe v armaturnem sektorju, združuje tehnologijo in oblikovanje, da poudari digitalno starostno zasnovo. Pipe, ki nimajo ločenega ročaja, pritegnejo vsakogar zaradi svoje elegance in pametnega videza, je odločilno, da je edinstven v mokrih prostorih. Elektronski zaslonski gumbi na dotik ponujajo uporabnikom bolj ergonomsko rešitev. “Eco Mind” pipe omogoča uporabniku največjo učinkovitost pri varčevanju. Ta funkcija še posebej prinaša vrednost prihodnjim generacijam