Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Kaša, Nargile, Nargile

Meduse Pipes

Kaša, Nargile, Nargile Elegantne organske linije se zgledujejo po podvodnem življenju morja. Šišanska cev kot skrivnostna žival, ki z vsakim vdihom oživi. Moja ideja oblikovanja je bila razkriti vse zanimive procese, ki se odvijajo v cevi, kot so žuborenje, pretok dima, sadni mozaik in igra lučk. To sem dosegel s povečanjem deleža stekla in predvsem z dvigom funkcionalnega območja na očesno raven, namesto tradicionalnih cevi šiša, kjer je skoraj skrito na tleh. Uporaba resničnih koščkov sadja v steklenem korpusu za koktajle poveča izkušnjo na novo raven.

Kopalniška Zbirka

Up

Kopalniška Zbirka Kopalniška kolekcija, ki jo je oblikoval Emanuele Pangrazi, prikazuje, kako preprost koncept lahko prinese inovacijo. Začetna ideja je izboljšati udobje, ki rahlo nagiba sedežno površino sanitarije. Ta ideja se je spremenila v glavno oblikovalsko temo in je prisotna v vseh elementih kolekcije. Glavna tema in strogi geometrijski odnosi dajejo kolekciji sodoben slog v skladu z evropskim okusom.

Stol

5x5

Stol Stol 5x5 je tipičen oblikovalski projekt, pri katerem je omejitev prepoznana kot izziv. Sedež in hrbtišče stola sta izdelana iz ksilita, ki ga je zelo težko oblikovati. Xilith je surovina, ki jo lahko najdemo 300 metrov pod zemljo in jo kombiniramo s premogom. Trenutno večino surovin odvržemo. Z okoljskega vidika ta material ustvarja odpadke na zemeljskem površju. Zato se je ideja o oblikovanju stola zdela zelo provokativna in zahtevna.

Stolčki

Musketeers

Stolčki Preprosto. Eleganten Delujoč. Musketarji so trivratni stolčki iz prašnega kovine, upognjene v obliko z lasersko izrezanimi lesenimi nogami. Dokazano je, da je trinožna podlaga geometrijsko dejansko bolj stabilna in ima najmanj možnosti, da bi se spremenila kot štiri. Zaradi vrhunske uravnoteženosti in funkcionalnosti je eleganca mušketirjev v moderističnem videzu popoln kos v sobi. Izvedite več: www.rachelledagnalan.com

Talne Ploščice

REVICOMFORT

Talne Ploščice REVICOMFORT je odstranljivo in večkratno uporabo tal. Hitro in enostavno nanašanje. Pripravljeno za uporabo. Idealno za preoblikovanje. V enem samem izdelku združuje tehnične značilnosti porcelanskih ploščic za celotno telo, ekonomske prednosti poenostavljene namestitve, ki prihranijo čas, enostavnost mobilnosti in ponovno uporabo v različnih prostorih. REVICOMFORT je na voljo v več kolekcijah Revigrés: različni učinki, barve in površine.

Difuzor Arome

Magic stone

Difuzor Arome Magic Stone je veliko več kot gospodinjski aparat, sposoben je ustvariti čarobno vzdušje. Njeno obliko navdihuje narava, misli na kamen, zglajen z vodo reke. Vodni element simbolično predstavlja val, ki ločuje zgornji od spodnjega telesa. Voda je ključni element tega izdelka, ki s pomočjo ultrazvoka razprši vodo in dišeče olje ter ustvari hladno paro. Motiv valovanja služi ustvarjanju vzdušja s pomočjo LED luči, ki gladko spreminja barve. Če božate pokrov, aktivirate gumb zmogljivosti, ki nadzoruje vse funkcije.