Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Urbane Skulpture

Santander World

Urbane Skulpture Santander World je javni umetniški dogodek, ki ga sestavlja skupina kipov, ki slavi umetnost in obdaja mesto Santander (Španija) v pripravah na svetovno prvenstvo v jadranju Santander 2014. Skulpture merijo 4,2 metra, izdelane so iz pločevine in vsaka od njih izdelujejo različne vizualne umetnike. Vsak del predstavlja konceptualno kulturo ene od petih celin. Pomeni je, da predstavljajo ljubezen in spoštovanje kulturne raznolikosti kot orodja za mir skozi oči različnih umetnikov in pokažejo, da družba raznolikost pozdravlja z odprtimi rokami.

Plakat

Chirming

Plakat Ko je bil Sook mlad, je na gori zagledala lepega ptiča, vendar je ptica hitro odletela, za seboj pa je pustila le zvok. Na nebu je pogledala, da bi našla ptico, toda vse, kar je videla, so bile drevesne veje in gozd. Ptica je stalno pela, a ni imela pojma, kje je. Ptič je bil že od malih nog drevesne veje in velik gozd do nje. Zaradi te izkušnje je vizualiziral zvok ptic kot gozd. Zvok ptic sprošča um in telo. To je pritegnilo njeno pozornost in to je združila z mandalo, ki vizualno predstavlja zdravljenje in meditacijo.

Katalog

Classical Raya

Katalog Ena stvar o Hari Raya - to je, da brezčasne Raye pesmi preteklosti še vedno ostajajo blizu srcu ljudi vse do danes. Kakšen boljši način, da to storite kot s temo 'Klasična Raya'? Da bi predstavili bistvo te teme, je katalog darilnih ovir zasnovan tako, da spominja na star vinilni zapis. Naš cilj je bil: 1. Ustvariti poseben dizajn, ne pa strani, sestavljene iz slikovnih izdelkov in njihovih cen. 2. Ustvari raven spoštovanja do klasične glasbe in tradicionalne umetnosti. 3. Izvedite duha Hari Raya.

Interaktivna Umetniška Instalacija

Pulse Pavilion

Interaktivna Umetniška Instalacija Pulse Pavilion je interaktivna instalacija, ki združuje svetlobo, barve, gibanje in zvok v multi-senzorični izkušnji. Na zunanji strani je preprosta črna škatla, a stopi v njo, je potopljena iluzija, da led luči, utripajoči zvok in živahna grafika ustvarjajo skupaj. Barvita razstavna identiteta je ustvarjena v duhu paviljona z uporabo grafike iz notranjosti paviljona in pisave po meri.

Komercialna Animacija

Simplest Happiness

Komercialna Animacija V kitajskem zodiaku je leto 2019 prašičje leto, zato je Yen C oblikoval narezano prašič in to je punca v "mnogih vročih filmih" v kitajščini. Veseli liki so skladni s podobo kanala in s srečnimi občutki, ki jih želi kanal dati svoji publiki. Video je kombinacija štirih elementov filma. Otroci, ki se igrajo, lahko najbolje pokažejo čisto srečo in upajo, da bo občinstvo ob gledanju filma imelo enak občutek.

Promocija Dogodkov

Typographic Posters

Promocija Dogodkov Tipografski plakati so zbirka plakatov, narejenih v letih 2013 in 2015. Ta projekt vključuje eksperimentalno uporabo tipografije z uporabo črt, vzorcev in izometrične perspektive, ki ustvarjajo edinstveno percepcijsko izkušnjo. Vsak od teh plakatov predstavlja izziv za komunikacijo z edino uporabo vrste. 1. Plakat za praznovanje 40. obletnice Felixa Beltrana. 2. Plakat za praznovanje 25. obletnice Gestalt instituta. 3. Plakat v znak protesta zaradi pogrešanih 43 študentov v Mehiki. 4. Plakat za oblikovalsko konferenco Passion & Design V. 5. Trinajst zvok Juliana Carilla.