Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Korporativna Identiteta

Glazov

Korporativna Identiteta Glazov je tovarna pohištva v istoimenskem mestu. Tovarna proizvaja poceni pohištvo. Ker je zasnova takšnega pohištva precej splošna, je bilo odločeno, da komunikacijski koncept temelji na izvirnih "lesenih" 3D črkah, besede, sestavljene iz takšnih črk, simbolizirajo pohištvene garniture. Pisma sestavljajo besede "pohištvo", "spalnica" itd. Ali imena zbirk, nameščena so tako, da spominjajo na pohištvene kose. Obrisane črke 3D so podobne shemam pohištva in jih je mogoče uporabiti na pisarniških ali več kot fotografskih ozadjih za prepoznavanje blagovne znamke.

Typeface

Red Script Pro typeface

Typeface Red Script Pro je edinstvena pisava, ki jo navdihujejo nove tehnologije in pripomočki za alternativne oblike komunikacije, ki nas harmonično povezujejo s svojimi prostimi črkami. Navdušen s iPadom in zasnovan v Brusicah, je izražen v edinstvenem slogu pisanja. Vsebuje angleščino, grščino in cirilico ter podpira več kot 70 jezikov.

Vizualna Umetnost

Loving Nature

Vizualna Umetnost Ljubiti naravo je projekt umetniških del, ki aludirajo na ljubezen in spoštovanje narave, do vsega živega. Na vsaki sliki Gabriela Delgado daje poseben poudarek barvi, izbira pazljivo elemente, ki se zlijejo s harmonijo, da dosežejo bujen, a preprost zaključek. Raziskava in njena pristna ljubezen do oblikovanja ji daje intuitivno sposobnost ustvarjanja živobarvnih kosov s točkovnimi elementi, ki segajo od fantastičnih do iznajdljivih. Njena kultura in osebna doživetja skladbe oblikujejo v edinstvene vizualne pripovedi, ki bodo zagotovo polepšale vsako vzdušje z naravo in veseljem.

Roman

180º North East

Roman "180 ° severovzhodno" je 90.000 besedna pustolovska pripoved. Pripoveduje resnično zgodbo o potovanju, ki ga je Daniel Kutcher opravil skozi Avstralijo, Azijo, Kanado in Skandinavijo jeseni leta 2009, ko je bil star 24 let. , fotografije, zemljevidi, izrazno besedilo in video pomagajo potopiti bralca v pustolovščino in dati boljši občutek avtorjeve osebne izkušnje.

Sedeži Za Tranzitne Kolesarje

Door Stops

Sedeži Za Tranzitne Kolesarje Door Stops je sodelovanje med oblikovalci, umetniki, kolesarji in prebivalci skupnosti, da bi zapolnili zapostavljene javne prostore, kot so tranzitna postajališča in prosta parkirišča, z možnostmi sedežev, da bi mesto postalo bolj prijeten kraj. Zasnovane kot varnejša in estetsko prijetnejša alternativa tistemu, ki trenutno obstaja, so enote prepuščene velikim prikazom javne umetnosti, ki so jo naročili lokalni umetniki, kar omogoča preprosto prepoznaven, varen in prijeten čakalni prostor za kolesarje.

Oblikovanje In Koncept Pričeske

Hairchitecture

Oblikovanje In Koncept Pričeske HAIRCHITECTURE je posledica povezave med frizerjem - Gijo in skupino arhitektov - FAHR 021.3. Motivirana z Evropsko prestolnico kulture v Guimaraesu 2012, predlagajo idejo, da bi združili dve kreativni metodologiji, arhitekturo in pričesko. Rezultat je s temo brutalistične arhitekture neverjetna nova pričeska, ki označuje lase s preobrazbo v popolnem občevanju z arhitekturnimi strukturami. Predstavljeni rezultati so drzne in eksperimentalne narave z močno sodobno interpretacijo. Skupinsko delo in spretnost sta bila ključnega pomena za oblikovanje na videz navadnih las.