Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Vizualna Komunikacija

Plates

Vizualna Komunikacija Za predstavitev različnih oddelkov trgovine strojne opreme Didyk Pictures je prišel na idejo, da bi jih predstavil kot več krožnikov z različnimi predmeti strojne opreme, ki jih postrežejo v restavraciji. Bela ozadja in bele jedi pomagajo poudariti postrežene predmete in obiskovalcem trgovine olajšajo iskanje določenega oddelka. Slike so bile uporabljene tudi na panojih in plakatih 6x3 metrov v javnem prevozu po vsej Estoniji. Belo ozadje in preprosta sestava omogočata, da to sporočilo opazi celo oseba, ki se vozi z avtomobilom.

Kiparstvo

Iceberg

Kiparstvo Ledene gore so notranje skulpture. S povezovanjem gora je mogoče zgraditi gorske verige, miselne pokrajine iz stekla. Površina vsakega predmeta iz recikliranega stekla je edinstvena. Tako ima vsak predmet edinstven značaj, dušo. Skulpture so na Finskem ročno oblikovane, podpisane in oštevilčene. Glavna filozofija kipov Iceberg je skulptura podnebnih sprememb. Zato je uporabljeni material reciklirano steklo.

Aplikacija Za Ure

TTMM for Pebble

Aplikacija Za Ure TTMM je kolekcija 130 uradov, namenjena pametni uri Pebble 2. Specifični modeli prikazujejo čas in datum, tedenski dan, korake, čas aktivnosti, razdaljo, temperaturo in baterijo ali stanje Bluetooth. Uporabnik lahko prilagodi vrsto informacij in si po potresu ogleda dodatne podatke. TTMM Urejalniki so preproste, minimalne, estetske zasnove. To je kombinacija števk in abstraktne info-grafike, ki je popolna za robotsko dobo.

Aplikacija Za Ure

TTMM for Fitbit

Aplikacija Za Ure TTMM je zbirka 21 ročnih ur, namenjenih pametnim ročnim uramnicam Fitbit Versa in Fitbit Ionic. Obrazi ure imajo zapletene nastavitve samo s preprostim dotikom na zaslonu. Tako so zelo hitro in enostavno prilagodili barvo, prednastavitev dizajna in zaplete glede uporabniških želja. Navdihuje ga s filmi, kot sta serija Blade Runner in Twin Peaks.

Aplikacije Za Ure

TTMM

Aplikacije Za Ure TTMM je zbirka ure za pametne ure Pebble Time in Pebble Time Round. Tu boste našli dve aplikaciji (za Android in iOS platformo) s 50 in 18 modeli v več kot 600 barvnih različicah. TTMM je preprosta, minimalna in estetska kombinacija številk in abstraktne infografije. Zdaj lahko izbirate svoj časovni slog, kadar koli želite.

Etiketa Za Vino

KannuNaUm

Etiketa Za Vino Oblikovanje etiket vina KannuNaUm odlikuje rafiniran in minimalen slog, pridobljen z iskanjem simbolov, ki lahko predstavljajo njihovo zgodovino. Ozemlje, kultura in strast vinogradnikov dežele dolgoživosti so združeni v teh dveh usklajenih nalepkah. Vse je izboljšano z zasnovo stoletne vinske trte, ki je bila narejena s tehniko zlata, vloženega v 3D. Ikonografska zasnova, ki predstavlja zgodovino teh vin in z njimi zgodovino dežele, iz katere se rodi, Ogliastra, dežela stoletnikov na Sardiniji.