Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Pisalne Potrebščine

commod – Feines in Holz

Pisalne Potrebščine „Commod“ je specializiran za notranja dela. Podjetje moto “fino leseno blago” podjetje uresničuje posebej ekskluzivne stanovanjske projekte. Pisalne potrebščine naj bi izpolnile to trditev. Zmanjšana, a igriva postavitev je bila realizirana s posebno mešano barvo. Pisalne potrebščine odražajo slog podjetja in njegovo ideologijo, da uporablja samo najdragocenejši material: papir je narejen iz 100-odstotnega bombaža, ovojnice iz pravega lesenega furnirja. Vizitke "poosebljajo" slogan podjetij z ustvarjanjem tridimenzionalne sobe, ki vsebuje tipične lesene izdelke.

Organsko Pohištvo In Kiparstvo

pattern of tree

Organsko Pohištvo In Kiparstvo Predlog predelne stene, ki deli iglavcev neučinkovito uporabljajo; to je vitki del zgornje polovice debla in nepravilno oblikovan del korenin. Pozorna sem bila na organske letne obroče. Prekrivajoči se organski vzorci particije so ustvarili udoben ritem v neorganskem prostoru. Z izdelki, rojenimi iz tega cikla materiala, postanejo organske prostorske smeri za potrošnika. Poleg tega jim edinstvenost vsakega izdelka daje veliko večjo vrednost.

Kolekcija Ličil

Kjaer Weis

Kolekcija Ličil Zasnova kozmetične linije Kjaer Weis razkriva osnove ženskega ličila na njena tri bistvena področja uporabe: ustnice, obrazi in oči. Zasnovali smo kompaktne plošče, ki bodo zrcalile lastnosti, ki jih bodo uporabljali za izboljšanje: tanke in dolge za ustnice, velike in kvadratne za ličke, majhne in okrogle za oči. Občutljivo se kompaktni vrtljivci odpirajo z inovativnim bočnim gibanjem, ki se vije kot krila metulja. Ti kompaktni materiali, ki jih je mogoče ponovno polniti, so namensko konzervirani in ne reciklirani.

Raziskovalna Blagovna Znamka

Pain and Suffering

Raziskovalna Blagovna Znamka Ta zasnova raziskuje trpljenje v različnih plasteh: filozofskih, družbenih, medicinskih in znanstvenih. Z mojega osebnega stališča, da trpljenje in bolečina izhaja iz mnogih obrazov in oblik, filozofskih in znanstvenih, sem za svojo osnovo izbral humanizacijo trpljenja in bolečine. Preučeval sem analogije med simbiotično v naravi in simbiotičnimi v človeških odnosih in iz te raziskave sem ustvaril like, ki vizualno predstavljajo simbiotske odnose med trpljenjem in trpečim ter med bolečino in tistim v bolečini. Ta zasnova je eksperiment in gledalec je subjekt.

Digitalna Umetnost

Surface

Digitalna Umetnost Eterična narava dela povzroča nekaj oprijemljivega. Ideja izhaja iz uporabe vode kot elementa za prenos koncepta na površini in površini. Oblikovalec je navdušen nad oblikovanjem naše identitete in vloge, ki jo imajo v tem procesu. Zanj se "površimo", ko pokažemo nekaj od sebe.

Umetna Topografija

Artificial Topography

Umetna Topografija Veliko pohištvo kot jama Ta nagrajeni projekt je dobil veliko nagrado za umetnost v mednarodnem natečaju Container. Moja ideja je, da izsekamo prostornino v posodi, da zgradimo amorfen prostor kot jamo. Izdelana je samo iz plastičnega materiala. Približno 1000 listov iz mehkega plastičnega materiala debeline 10 mm je bilo razrezanih v obliki konturne linije in laminirano kot sloj. To ni samo umetnost, ampak tudi veliko pohištvo. Ker so vsi deli mehki kot kavč, in oseba, ki vstopi v ta prostor, se lahko sprosti, tako da najde prostor, primeren za obliko svojega telesa.