Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Infografika Z Animiranim Gifom

All In One Experience Consumption

Infografika Z Animiranim Gifom Projekt potrošnje vse v enem je izkušnja z informacijami o velikih podatkih, ki prikazuje podatke, kot so namen, vrsta in poraba obiskovalcev kompleksnih nakupovalnih središč. Glavne vsebine so sestavljene iz treh reprezentativnih vpogledov, ki izhajajo iz analize velikih podatkov, in so razporejene od zgoraj navzdol glede na pomembnost. Grafika je narejena z uporabo izometričnih tehnik in je razvrščena v reprezentativno barvo vsakega predmeta.

Filmski Plakat

Mosaic Portrait

Filmski Plakat Umetniški film "Mozaični portret" je izšel kot konceptni plakat. V glavnem pripoveduje zgodbo o dekletu, ki je bilo spolno napadeno. Bela ima običajno metaforo smrti in simbol čednosti. Ta plakat izbere skrivanje sporočila o smrti za dekličinim tihim in nežnim stanjem, da bi poudaril močnejše čustvo za tišino. Oblikovalec je hkrati v sliko vključil umetniške elemente in sugestivne simbole, kar je povzročilo obsežnejše razmišljanje in raziskovanje filmskih del.

Skulptura S Kristalno Svetlobo

Grain and Fire Portal

Skulptura S Kristalno Svetlobo Ta skulptura iz organske svetlobe, ki je sestavljena iz lesa in kremenčevega kristala, uporablja trajnostno pridobljen les iz rezervnih zalog starostnega tikovine. Les, ki ga desetletja utrujajo sonce, veter in dež, nato ročno oblikujejo, peskajo, sežgejo in končajo v posodi za osvetlitev LED in uporabo kremenčevih kristalov kot naravnega difuzorja. V vsaki skulpturi so uporabljeni 100% naravni nespremenjeni kremenovi kristali, stari približno 280 milijonov let. Uporabljajo se različne tehnike dodelave lesa, vključno z metodo Shou Sugi Ban za uporabo ognja za ohranjanje in kontrastno barvo.

Mobilna Aplikacija

DeafUP

Mobilna Aplikacija Gluhi sproža pomen izobraževanja in poklicnih izkušenj za skupino gluhih v vzhodni Evropi. Ustvarijo okolje, kjer se lahko strokovnjaki in gluhi študenti srečajo in sodelujejo. Sodelovanje bo naraven način za opolnomočenje in motiviranje gluhih, da postanejo bolj aktivni, dvignejo svoje talente, se naučijo novih veščin in spremenijo.

Spletna Stran

Tailor Made Fragrance

Spletna Stran Tailor Made Fragrance je nastala iz izkušenj italijanskega podjetja, specializiranega za razvoj in proizvodnjo primarne embalaže za sektor dišav, nego kože, barvno kozmetiko in domače dišave. Vloga Webgriffe je bila podpirati poslovno strategijo za stranke z oblikovanjem rešitve, ki je bila naklonjena ozaveščenosti o blagovni znamki in uvedbi nove poslovne enote, osredotočena na to, da bi uporabniki lahko ustvarili svoj edinstven in popolnoma prilagojen parfum, sprožila korak v širokem procesu industrijske rasti in segmentacija ponudbe B2B.

Etiketa Piva

Carnetel

Etiketa Piva Dizajn pivske etikete v slogu Art Nouveau. Nalepka piva vsebuje tudi veliko podrobnosti o postopku pivovarstva. Dizajn se prilega tudi dvema različnima steklenicama. To lahko storite preprosto s tiskanjem dizajna na 100-odstotni zaslon in 70-odstotno velikost. Oznaka je povezana z bazo podatkov, kar zagotavlja, da vsaka steklenica prejme edinstveno številko za polnjenje.