Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Vizualna Komunikacija

Plates

Vizualna Komunikacija Za predstavitev različnih oddelkov trgovine strojne opreme Didyk Pictures je prišel na idejo, da bi jih predstavil kot več krožnikov z različnimi predmeti strojne opreme, ki jih postrežejo v restavraciji. Bela ozadja in bele jedi pomagajo poudariti postrežene predmete in obiskovalcem trgovine olajšajo iskanje določenega oddelka. Slike so bile uporabljene tudi na panojih in plakatih 6x3 metrov v javnem prevozu po vsej Estoniji. Belo ozadje in preprosta sestava omogočata, da to sporočilo opazi celo oseba, ki se vozi z avtomobilom.

Ime Projekta : Plates, Ime oblikovalcev : Sergei Didyk, Naročnik ime : Didyk Pictures.

Plates Vizualna Komunikacija

Ta izjemna oblika je dobitnica nagrade platinastega oblikovanja na tekmovanju za oblikovanje igrač, iger in hobi izdelkov. Zagotovo bi morali videti platformo oblikovalnega portfelja nagrajenih oblikovalcev, da boste odkrili številne druge, inovativne, izvirne in kreativne igrače, igre in hobi izdelke.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.