Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Program Oblikovalskih Dogodkov

Russian Design Pavilion

Program Oblikovalskih Dogodkov razstave, oblikovalni natečaji, delavnice, izobraževalno oblikovalsko svetovanje in založniški projekti s ciljem promocije ruskih oblikovalcev in blagovnih znamk v tujini. Naše dejavnosti spodbujajo rusko govoreče oblikovalce, da svoje znanje in veščine izpopolnjujejo z mednarodnimi projekti in jim pomagajo razumeti svojo vlogo v oblikovalski skupnosti, kako promovirati in narediti njihove izdelke konkurenčne ter ustvariti resnične inovacije.

Paravent

Positive and Negative

Paravent To je izdelek, ki hkrati deluje kot funkcija in lepota, začinjen z namigom kulture in korenin. 'Pozitivni in negativni' paravant deluje kot prilagodljiva in mobilna ovira za zasebnost, ki ne štrli ali ne moti prostora. Islamski motiv daje čipkast učinek, ki se odšteva in vice verzi iz materiala Korian / Smola. Podobno kot yin yang, je tudi v slabem vedno malo dobrega in v dobrem vedno malo slabega. Ko sonce zaide v „Pozitivno in negativno“, je resnično njegov sijoč trenutek in geometrijske sence pobarvajo sobo.

Koktajl Bar

Gamsei

Koktajl Bar Ko se je Gamsei odprl leta 2013, je bil hiper-lokalizem uveden na področje prakse, ki je bilo do tedaj večinoma omejeno na prizorišče hrane. V Gamsei sestavine za koktajle divje lovijo ali gojijo lokalni arteški kmetje. Notranjost bara je jasno nadaljevanje te filozofije. Tako kot koktajli je tudi Buero Wagner vse materiale nabavljal lokalno in v tesnem sodelovanju z lokalnimi proizvajalci pripravil rešitve po meri. Gamsei je popolnoma integriran koncept, ki dogodek pitja koktajla spremeni v novo izkušnjo.

Embalaža Morskih Sadežev

PURE

Embalaža Morskih Sadežev Koncept te nove proizvodne vrstice je "Brez." Preprosto povedano, ustvarili smo nenavadno sproščen dizajn. Običajno za mlete morske jedi so temne in pretesne embalaže, naša zasnova je "brez" kakršnega koli optičnega predstikalnega materiala. Po drugi strani pa je asortiman tudi za alergike in občutljive na hrano ljudi. Tako se zdi skoraj namerno nekakšna medicinska. Prodaja se je začela januarja 2013 in je izjemno uspešna. Povratne informacije maloprodajnega podjetja so: Zelo dolgo smo čakali na dober in dobro premišljen koncept. Stranka bo všeč.

Koncept Korporativne Arhitekture

ajando Next Level C R M

Koncept Korporativne Arhitekture Koncept ajando Loft: Informacije so gradbeni material našega vesolja. V pristanišču Mannheim v Nemčiji je nastalo zelo nenavadno podstrešje. Celotna ekipa ajando bo tam živela in delala od januarja 2013. Arhitekt Peter Stasek in pisarna za arhitekte loftwerk, ki se nahaja v Karlsruheju, stojijo za konceptom korporativne arhitekture podstrešja. Navdihnila ga je kvantna fizika Wheelerja, arhitektura Josefa M. Hoffmanna in seveda informacijsko znanje ajandoja: "Informacije naredijo svetovni krog". Besedilo brezplačne novinarke Ilone Koglin