Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Koledar

NTT COMWARE 2013 Calendar “Custom&Enjoy”

Koledar V načinu, ki je podoben kalejdoskopu, je to koledar s prekrivajočo se grafiko izrezov, narisano z večbarvnimi vzorci. Njegova zasnova z barvnimi vzorci, ki jih je mogoče spremeniti in personalizirati s preprosto spremembo vrstnega reda listov, prikazuje ustvarjalne občutljivosti NTT COMWARE. Na voljo je dovolj prostora za pisanje, v črtah pa bodo upoštevane funkcionalnosti, zaradi česar je popoln kot koledar urnikov, ki bi ga želeli uporabiti za okrasitev svojega osebnega prostora.

Stol Za Dnevno Sobo

Cat's Cradle

Stol Za Dnevno Sobo Števke ali vlakna, trenutna dilema procesa oblikovanja. Vsi smo začetniki, nekateri pa moramo delati na tem. Začetni oblikovalci opazujejo vsako tehniko, ki je na voljo, in se jih naučijo. S časom (~ 10.000 ur) pridobimo zmogljivosti (-e), ki povzdigujejo / popularizirajo / personalizirajo / ekonomizirajo našo igro. Tako me fascinira trenutna fascinacija z mediji, ki predlagajo, da je najosnovnejši gradnik bloka številka, ki jo je enostavno nadzorovati. Številka ni enota, ki ustvarja življenje, temveč le zaokrožitev na najmanj skupni imenovalec, manjši od vlaknin. Oblika je vsaj v obliki drobcev, drobcev in vlaken.

Kavč

Umea

Kavč Umea je zelo seksi, vizualno lahka in elegantna kavč za do tri osebe in dve osebi v spalnem položaju. Čeprav je strojna oprema klasični klik clack sistem, resnična novost tega prihaja iz seksi linij in obrisov, zaradi katerih je to precej privlačen kos pohištva.

Ležalni Stol

YO

Ležalni Stol YO sledi ergonomskim načelom udobnega sedenja in čistih geometrijskih linij, ki abstraktno tvorijo črke "YO". Ustvari kontrast med masivno, "moško" leseno konstrukcijo in svetlo, prozorno "žensko" kompozicijsko krpo sedeža in hrbta, izdelano iz 100% recikliranega materiala. Napetost tkanine dosežemo s prepletanjem vlaken (ti korzet). Ležalni stol dopolnjuje stolček, ki ob zasuku za 90 ° postane stranska miza. Paleta izbire barv jim omogoča, da se zlahka prilegajo v notranjost različnih slogov.

Popolnoma Avtomatski Čajni Stroj

Tesera

Popolnoma Avtomatski Čajni Stroj Popolnoma avtomatska Tesera poenostavi postopek priprave čaja in vzpostavi atmosfersko stopnjo za pripravo čaja. Ohlapni čaj se napolni v posebne kozarce, v katerih je mogoče edinstveno nastaviti čas kuhanja, temperaturo vode in količino čaja. Stroj prepozna te nastavitve in popolnoma samodejno pripravi popoln čaj v prozorni stekleni komori. Ko čaj izlijete, začne samodejni postopek čiščenja. Integriran pladenj lahko odstranite za serviranje in ga uporabljate tudi kot majhno peč. Ne glede na to, ali je skodelica ali lonec, je vaš čaj popoln.

Wellness Center

Yoga Center

Wellness Center Nahaja se v najprometnejšem okrožju Kuvajta, center joge je poskus oživljanja kletnih etaž Jassim Towerja. Lokacija projekta je bila neortodoksna. Vendar je bil poskus služiti ženskam tako znotraj meja mesta kot tudi iz okoliških stanovanjskih območij. Sprejemni prostor se v sredini prepleta z omaricami in pisarniškim prostorom, kar omogoča nemoten pretok članov. Območje omarice je nato poravnano s prostorom za pranje nog, ki označuje "cono brez čevljev". Od takrat naprej je hodnik in čitalnica, ki vodijo do treh sob za jogo.