Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Arhitektura Mešane Uporabe

Shan Shui Plaza

Arhitektura Mešane Uporabe Nahaja se v zgodovinskem mestu Xi'an, med poslovnim središčem in reko TaoHuaTan, cilj projekta pa je povezati ne samo preteklost in sedanjost, temveč tudi urbano in naravo. Navdušen s spomladansko kitajsko zgodbo o cvetovih breskev, projekt ponuja paradisijansko bivalno in delovno mesto z zagotavljanjem tesnega odnosa do narave. V kitajski kulturi ima filozofija gorske vode (Shan Shui) bistven pomen odnosa med človekom in naravo, zato projekt s pomočjo vodne pokrajine mesta ponuja prostore, ki odražajo filozofijo Shan Shui v mestu.

Korporativna Identiteta

film festival

Korporativna Identiteta "Kino, ahoj", je bil slogan druge izdaje evropskega filmskega festivala na Kubi. Je del koncepta oblikovanja, osredotočenega na potovanja kot način povezovanja kultur. Zasnova prikliče potovanje križarke, ki potuje iz Evrope v Havano, napolnjeno s filmi. Oblikovanje vabil in vstopnic za festival je navdihnilo potne liste in vozovnice, ki jih danes popotniki po vsem svetu uporabljajo. Ideja o potovanju po filmih spodbuja javnost, da je do kulturne izmenjave dovzeten in radoveden.

Svetilka

Little Kong

Svetilka Little Kong je serija zunanjih svetilk, ki vsebuje orientalsko filozofijo. Vzhodnjaška estetika posveča veliko pozornosti razmerju med virtualnim in dejanskim, polnim in praznim. Skrivanje LED lučk v kovinskem drogu ne zagotavlja samo praznosti in čistosti senčnika, ampak tudi razlikuje Kong od drugih svetilk. Oblikovalci so izvedli izvedbo plovila po več kot 30-kratnih poskusih, da bi lahko svetlobo in različne teksture predstavili brezhibno, kar omogoča neverjetno razsvetljavo. Podstavek podpira brezžično polnjenje in ima vrata USB. Vklopite ali izklopite ga lahko le z mahanjem z rokami.

Hrana Za Prigrizke

Have Fun Duck Gift Box

Hrana Za Prigrizke Darilna škatla "Have Fun Duck" je posebna darilna škatla za mlade. Navdih za igrače, igre in filme v slogu pikslov prikazuje oblikovanje "hrane mesta" za mlade z zanimivimi in podrobnimi ilustracijami. Podoba IP bo integrirana v mestne ulice in mladi obožujejo šport, glasbo, hip-hop in druge zabavne aktivnosti. Izkusite zabavne športne igre, medtem ko uživate hrano, izrazite mlad, zabaven in vesel življenjski slog.

Paket Živil

Kuniichi

Paket Živil Tradicionalna japonska konzervirana hrana Tsukudani v svetu ni dobro znana. Jed iz testa na osnovi sojine omake, ki združuje različne morske in zemeljske sestavine. Novi paket vključuje devet nalepk, namenjenih posodobitvi tradicionalnih japonskih vzorcev in izražanju lastnosti sestavin. Novi logotip blagovne znamke je zasnovan s pričakovanjem, da bo to tradicijo nadaljeval tudi naslednjih 100 let.

Med

Ecological Journey Gift Box

Med Zasnova darilne škatlice z medom se zgleduje po "ekološkem potovanju" v Šennongjiji z obilnimi divjimi rastlinami in dobrim naravnim ekološkim okoljem. Varovanje lokalnega ekološkega okolja je ustvarjalna tema zasnove. Zasnova sprejme tradicionalno kitajsko umetnost iz papirja in lutkov v senci, ki prikazuje lokalno naravno ekologijo in pet redkih in ogroženih prvovrstnih zaščitenih živali. Na embalažnem materialu se uporablja groba trava in lesni papir, ki predstavlja koncept narave in varstva okolja. Zunanja škatla se lahko uporabi kot izvrstna škatla za shranjevanje za ponovno uporabo.