Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Blagovna Znamka Kozmetičnega Salona

Silk Royalty

Blagovna Znamka Kozmetičnega Salona Cilj postopka blagovne znamke je uvrstiti blagovno znamko v vrhunsko kategorijo, tako da se po videzu in občutku prilagodi svetovnim trendom v ličenju in negi kože. Elegantna v svoji notranjosti in zunanjosti, ki strankam ponuja razkošen počitek, da se umaknejo k samooskrbi in se obnovijo. Uspešno sporočanje izkušenj potrošnikom je bilo vključeno v postopek oblikovanja. Zato je bil razvit salon Alharir, ki izraža ženstvenost, vizualne elemente, bogate barve in teksture s poudarkom na drobnih detajlih, da doda več samozavesti in udobja.

Pametni Kuhinjski Mlin

FinaMill

Pametni Kuhinjski Mlin FinaMill je močan kuhinjski mlin z zamenljivimi in ponovno napolnjenimi začimbnimi stroki. FinaMill je enostaven način za dvig kuhanja z drznim okusom sveže mletih začimb. Samo stroke za večkratno uporabo napolnite s posušenimi začimbami ali zelišči, zaskočite strok na svoje mesto in s pritiskom na gumb zmeljite natančno potrebno količino začimb. Zamenjajte stroke začimb z le nekaj kliki in nadaljujte s kuhanjem. To je edini mlinček za vse vaše začimbe.

Stanovanje

Nishisando Terrace

Stanovanje Ta etažna lastnina je sestavljena iz 4 manjših treh nadstropnih hiš in stoji na mestu blizu središča mesta. Cedrova rešetka, ki obdaja stavbo, ščiti zasebnost in preprečuje degradacijo telesa stavbe zaradi neposredne sončne svetlobe. Tudi s preprostim kvadratnim načrtom, spiralno 3D-konstrukcijo, izdelano s povezovanjem zasebnega vrta na različnih ravneh, vsaka soba in stopnišče vodi do največje prostornine te stavbe. Sprememba fasade cedrovih plošč in nadzorovana razmerja lahko omogočijo, da bo ta stavba še naprej organska in se bo mešala s trenutnimi spremembami v mestu.

Družinski Center

Funlife Plaza

Družinski Center Funlife Plaza je družinski center za prosti čas in izobraževanje otrok. Prizadeva si ustvariti hodnik dirkalnih avtomobilov za otroke, ki se vozijo med avtomobili med nakupovanjem staršev, hišica na drevesu za otroke, ki se pazi in igra v notranjosti, "lego" strop s skritim imenom nakupovalnega središča, ki otrokom spodbuja domišljijo. Preprosto belo ozadje z rdečo, rumeno in modro, naj ga otroci narišejo in obarvajo po stenah, tleh in stranišču!

Notranja Oprema

Suzhou MZS Design College

Notranja Oprema Ta projekt se nahaja v Suzhouu, ki je dobro znan po tradicionalni kitajski zasnovi vrta. Oblikovalka si je prizadevala združiti tako svojo modernistično občutljivost kot tudi jezik Suzhou. Zasnova prevzema namige tradicionalne arhitekture Suzhou z uporabo pobeljenih ometnih sten, luninimi vrati in zapleteno vrtno arhitekturo, da bi ponovno predstavili domači jezik Suzhou v sodobnem kontekstu. Pohištvo je bilo ponovno ustvarjeno z recikliranimi vejami, bambusom in slamnatimi vrvmi s sodelovanjem študentov, kar je dalo poseben pomen temu izobraževalnemu prostoru.

Stol Za Sporočanje

Kepler 186f

Stol Za Sporočanje Konstrukcijska osnova naslonjača Kepler-186f je mreža, spajkana iz jeklene žice, na katero so s pomočjo medeninastih tulcev pritrjeni elementi, izrezani iz hrasta. Različne možnosti uporabe armature se kombinirajo v harmoniji z lesenimi rezbarijami in draguljarskimi elementi. Ta umetniški objekt predstavlja eksperiment, v katerem se kombinirajo različni estetski principi. Lahko bi ga opisali kot "barbarski ali novi barok", v katerem sta združeni groba in izvrstna oblika. Kot rezultat improvizacije je Kepler postal večplastni, zavit v podbesedila in nove podrobnosti.