Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Večosni Sistem Zaves Za Stene

GLASSWAVE

Večosni Sistem Zaves Za Stene Večosni sistem zaves za stene GLASSWAVE odpira vrata za večjo prožnost pri načrtovanju steklenih sten za množično proizvodnjo. Ta novi koncept zavesnih sten temelji na načelu navpičnih školjk s cilindričnimi in ne pravokotnimi profili. Ta dokončno inovativen pristop pomeni, da se lahko ustvarijo strukture z večsmernimi povezavami, ki desetkratno povečajo možne geometrijske kombinacije pri montaži steklenih sten. GLASSWAVE je sistem nizkih stolpcev, namenjen trgu izrazitih stavb v treh nadstropjih ali manj (majestične dvorane, razstavni prostori, atriji itd.)

Maloprodajna Notranja Zasnova

Hiveometric - Kuppersbusch Showroom

Maloprodajna Notranja Zasnova Naročnik išče kreativen dizajn, ki dobro predstavlja blagovno znamko. Ime 'Hiveometric' tvorita dve besedi 'panj' in 'geometrijska', ki preprosto povesta glavni koncept in vizualizirata zasnovo. Dizajn je navdihnjen z izdelkom heroja znamke, električno kuhalno ploščo v obliki satja. Stene in stropne lastnosti v čednih končah, zasnovane kot kopica satja, brezhibno povezujejo in prepletajo zapletene geometrijske oblike. Črte so nežne in čiste, zaradi česar je eleganten sodoben videz, ki simbolizira neskončno domišljijo in ustvarjalnost.

Koncept Korporativne Arhitekture

Pharmacy Gate 4D

Koncept Korporativne Arhitekture Kreativni koncept temelji na kombinaciji materialnih in nematerialnih komponent, ki skupaj ustvarjajo medijsko platformo. Za sredinsko točko te platforme je značilna prevelika posoda kot simbol abstraktnega alkemičnega peharja, nad katerim je projiciran holografski diagram plavajoče verige DNA. Ta hologram DNK, ki v resnici predstavlja slogan »Obljuba za življenje«, se počasi vrti in nakazuje na lažje življenje človeškega organizma brez simptomov. Vrteči se hologram DNK ne predstavlja le pretoka življenja, ampak tudi razmerje med svetlobo in samim življenjem.

Koledar

Calendar 2014 “Botanical Life”

Koledar Botanično življenje je koledar, ki v enem listu poudarja lepo življenje rastlin. Odprite list in ga postavite na podlago, da uživate v različnih rastlinskih pojavnih oknih. Kakovostni modeli imajo moč spreminjanja prostora in preoblikovanja misli svojih uporabnikov. Ponujajo udobje gledanja, držanja in uporabe. Prežeta so z lahkotnostjo in elementom presenečenja, ki popestrijo prostor. Naši originalni izdelki so zasnovani po konceptu Life with Design.

Koledar

Meet the Chef

Koledar Kako lahko korporativni koledar prinese več podjetij v tajskih lokalnih restavracijah? Kaj pa ustvarjanje večjega sodelovanja s koledarjem s pomočjo QR kode, če si želite ogledati video posnetke s skrivnimi recepti 12 podpisnih jedi 12 tajskih lokalnih restavracij. Posnetki bodo naloženi na spletna mesta družbenega omrežja za enostavno skupno rabo. Več ogledov bo pripomoglo k boljši znanosti restavracij in lahko vodi do večje prodaje. Tako lahko posamezni lokalni podjetniki stojijo sami, vodijo svoje izbrano podjetje, ne da bi jim bilo treba zapustiti rodni kraj.

Kartica Sporočil

Pop-up Message Card “Leaves”

Kartica Sporočil Listi so kartice z sporočili s pop-up motivi list. Osvetlite svoja sporočila z izrazitim pridihom sezonske zelene barve. Prihaja v kompletu štirih različnih kartic s štirimi ovojnicami. Kakovostni modeli imajo moč spreminjanja prostora in preoblikovanja misli svojih uporabnikov. Ponujajo udobje gledanja, držanja in uporabe. Prežeta so z lahkotnostjo in elementom presenečenja, ki popestrijo prostor. Naši originalni izdelki so zasnovani po konceptu Life with Design.