Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Sistem Za Nadzor Ladij

GE’s New Bridge Suite

Sistem Za Nadzor Ladij GE modularni sistem za nadzor ladij je zasnovan tako, da ustreza tako velikim kot lahkim plovilom, saj omogoča intuitiven nadzor in jasne vizualne povratne informacije. Nova tehnologija pozicioniranja, krmilni sistemi motorja in nadzorne naprave omogočajo natančno manevriranje ladij v zaprtih prostorih, hkrati pa zmanjšujejo obremenitev upravljavca, saj se zapleteni ročni krmilniki zamenjajo z novo tehnologijo zaslona na dotik. Prilagodljiv zaslon zmanjšuje odboje in optimizira ergonomijo. Vse konzole imajo vgrajene ročaje za uporabo v suhem morju.

Vinograd

Crombe 3.0

Vinograd Cilj koncepta vinogradniške trgovine Crombé je bil, da kupci doživijo povsem nov način nakupovanja. Osnovna ideja je bila, da začnemo z videzom skladišča, ki smo mu nato dodali svetlobo in finost. Čeprav so vina predstavljena v originalni embalaži, čiste linije kovinskih okvirjev še vedno zagotavljajo domačnost in perspektivnost. Vsaka steklenica visi v okvirju v enakem nagibu, v katerem bi jih stregel sommelier. Na 12 m stojalu so postavljeni šampanjec in omarice. Na omarico lahko stranke varno shranijo do 30 steklenic.

Koledar

calendar 2013 “Safari”

Koledar Safari je koledar s papirnatimi živalmi. Za dokončanje preprosto pritisnite dele, jih zložite in pritrdite. Naj bo leto 2011 srečanje z divjimi živalmi! Življenje z dizajnom: Kakovostni modeli imajo moč spreminjanja prostora in preoblikovanja misli svojih uporabnikov. Ponujajo udobje gledanja, držanja in uporabe. Prežeta so z lahkotnostjo in elementom presenečenja, ki popestrijo prostor. Naši originalni izdelki so zasnovani po konceptu "Življenje z oblikovanjem".

Mall

Fluxion

Mall Navdih za ta program prihaja iz mravljinskih gričev, ki imajo edinstveno strukturo. Čeprav je notranja struktura mravljinskih gričev zelo zapletena, lahko zgradi ogromno in urejeno kraljestvo. To kaže, da je njegova arhitekturna struktura izredno racionalna. Medtem notranjost gracioznih lokov mravljinskih gričev gradi impozantno palačo, ki se zdi izvrstna. Zato oblikovalec uporabi mravlje modrosti za referenco, da zgradi tako umetniški in dobro zgrajen prostor, kot tudi mravlje hribe.

Vhodna Miza

organica

Vhodna Miza ORGANICA je Fabriziov filozofski prikaz katerega koli organskega sistema, v katerem so vsi deli medsebojno povezani, da bi obstajali. Zasnova je temeljila na zapletenosti človeškega telesa in človekovi predsnovi. Gledalca popelje v vzvišeno potovanje. Vrata na to potovanje sta dve masivni leseni obliki, ki ju dojemamo kot pljuča, nato aluminijasta gred s priključki, ki spominja na hrbtenico. Gledalec lahko najde zvite palice, ki so videti kot arterije, obliko, ki si jo lahko razlagamo kot orgle, finale pa je čudovit šablonski kozarec, močan, a krhek, tako kot človeška koža.

Razstavna Kabina

Onn Exhibition

Razstavna Kabina Onn je vrhunski ročno izdelan izdelek, ki združuje tradicije sodobnih modelov s pomočjo mojstrov kulturnih dobrin. Materiali, barve in izdelki podjetja Onn se zgledujejo po naravi, ki tradicionalne like osvetli z okusom sijaja. Razstavna stojnica je bila zgrajena tako, da je reproducirala prizor v naravi z materiali, ki jih dopolnjujejo skupaj z izdelki, da bi postala tudi sama harmonizirana umetnina.