Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Sodobni Qipao

The Remains

Sodobni Qipao Navdih je iz kitajskih relikvij, "Keramika" je najbolj reprezentacija, ki je najbolj priljubljena ne glede na kraljeve in ljudi. V moji študiji so tudi danes glavni kitajski estetski standardi mode in Feng Shui (notranje in okoljsko oblikovanje) nespremenjeni. Všeč so jim pregled, plastenje in želja. Želel bi zasnovati Qipao, da bi posledico in značilnost keramike prenesel iz stare dinastije v sodobno modo. In izziva ljudi, ki so pozabljeni na svojo kulturo in narodnost, kadarkoli smo v i-generaciji.

Restavracija

Osaka

Restavracija Nahaja se v sosedu Itaim Bibi (Sao Paulo, Brazilija), Osaka ponosno prikazuje svojo arhitekturo, ki ponuja intimen in prijeten ambient v različnih prostorih. Zunanja terasa ob ulici je vhod na zeleno in sodobno dvorišče, povezava med notranjostjo, zunanjostjo in naravo. Zasebna in prefinjena estetika se je materializirala z uporabo naravnih elementov, kot so les, kamni, železo in tekstil. Strešni sistem Lamella z slabo osvetlitvijo in rešetkami iz lesa so bili natančno proučeni, da bi zaključili usklajevanje notranje opreme in ustvarili različne ambiente.

Objekt Za Testiranje Vina

Grapevine House

Objekt Za Testiranje Vina Hiša vinske trte v obliki abstraktnega grozdja, ki je skoraj brezplačno v čakanju okoli vinograda. Njegov glavni nosilni element, ustvarjen s pomočjo digitalno izdelanega stolpca, predstavlja spomin na staro korenino vinske trte. Prostor hiše Grapevine neprekinjeno je odprt v vseh smereh in omogoča takojšnjo krajinsko doživetje vinograda. Na ta način je treba omogočiti vizualno izboljšanje okusa vseh preizkusnih vin.

Koledar

Calendar 2014 “Farm”

Koledar Komplet za obrt iz papirja Farm je enostavno sestaviti. Ni potrebno lepilo ali škarje. Sestavite z namestitvijo delov z isto oznako. Vsaka žival bo dvomesečni koledar. Kakovostni modeli imajo moč spreminjanja prostora in preoblikovanja misli svojih uporabnikov. Ponujajo udobje gledanja, držanja in uporabe. Prežeta so z lahkotnostjo in elementom presenečenja, ki popestrijo prostor. Naši originalni izdelki so zasnovani po konceptu Life with Design.

Večosni Sistem Zaves Za Stene

GLASSWAVE

Večosni Sistem Zaves Za Stene Večosni sistem zaves za stene GLASSWAVE odpira vrata za večjo prožnost pri načrtovanju steklenih sten za množično proizvodnjo. Ta novi koncept zavesnih sten temelji na načelu navpičnih školjk s cilindričnimi in ne pravokotnimi profili. Ta dokončno inovativen pristop pomeni, da se lahko ustvarijo strukture z večsmernimi povezavami, ki desetkratno povečajo možne geometrijske kombinacije pri montaži steklenih sten. GLASSWAVE je sistem nizkih stolpcev, namenjen trgu izrazitih stavb v treh nadstropjih ali manj (majestične dvorane, razstavni prostori, atriji itd.)

Maloprodajna Notranja Zasnova

Hiveometric - Kuppersbusch Showroom

Maloprodajna Notranja Zasnova Naročnik išče kreativen dizajn, ki dobro predstavlja blagovno znamko. Ime 'Hiveometric' tvorita dve besedi 'panj' in 'geometrijska', ki preprosto povesta glavni koncept in vizualizirata zasnovo. Dizajn je navdihnjen z izdelkom heroja znamke, električno kuhalno ploščo v obliki satja. Stene in stropne lastnosti v čednih končah, zasnovane kot kopica satja, brezhibno povezujejo in prepletajo zapletene geometrijske oblike. Črte so nežne in čiste, zaradi česar je eleganten sodoben videz, ki simbolizira neskončno domišljijo in ustvarjalnost.