Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Broška

Chiromancy

Broška Vsaka oseba je edinstvena in izvirna. To je razvidno tudi po vzorcih na prstih. Tudi narisane črte in znaki naših rok so precej izvirni. Poleg tega ima vsaka oseba vrsto kamnov, ki so jim po kakovosti blizu ali povezani z osebnimi dogodki. Vse te lastnosti dajo razmišljujočemu opazovalcu toliko poučnega in privlačnega, da omogoča ustvarjanje personaliziranega nakita na podlagi teh linij in znakov posameznih stvari. Tovrstni okraski in nakit - tvorijo vašo osebno umetniško kodo

Koledar

Calendar 2014 “ZOO”

Koledar Komplet za papir za obrt ZOO je enostavno sestaviti. Ni potrebno lepilo ali škarje. Sestavite z namestitvijo delov z isto oznako. Vsaka žival bo dvomesečni koledar. Kakovostni modeli imajo moč spreminjanja prostora in preoblikovanja misli svojih uporabnikov. Ponujajo udobje gledanja, držanja in uporabe. Prežeta so z lahkotnostjo in elementom presenečenja, ki popestrijo prostor. Naši originalni izdelki so zasnovani po konceptu Life with Design.

Proizvodnja / Post Produkcija / Radiodifuzija

Ashgabat Tele-radio Center ( TV Tower)

Proizvodnja / Post Produkcija / Radiodifuzija Ashgabat Tele - Radio Center (TV Tower) je monumentalna zgradba, visoka 211 m, ki se nahaja na južnem obrobju Ashgabata, glavnega mesta Turkmenistana, na hribu 1024 m nadmorske višine. TV Tower je glavno središče za proizvodnjo radijskih in televizijskih programov, postprodukcijo in oddajanje. In je eden najboljših primerov najsodobnejše digitalne tehnologije. Televizijski stolp je Turkmenistan postal pionir v televizijski oddaji HD v Aziji. TV Tower je največja tehnološka naložba v radiodifuzijo zadnjih 20 let.

Nakladalec Na Kolesih

Arm Loader

Nakladalec Na Kolesih Nakladalnik, ki večinoma deluje na neenakomernih razlogih, lahko povzroči, da voznik doživi hudo bolezen v gibanju, prav tako pa lahko občuti hitro utrujenost. Vendar pa 'ARM LOADER' omogoča prepoznavanje koordinatnih točk na tleh in pomaga vozniškemu sedežu, da je stabilen in da ne maha. Zato voznikom pomaga, da se ne počutijo utrujeni, in jim omogoča varno opravljanje dela.

Koledar

Calendar 2014 “Safari”

Koledar Safari je koledar z živalskimi papirji. Odstranite in sestavite 6 listov z 2 mesečna koledarja ob straneh. Telo in sklepne odseke zložite vzdolž gub, poglejte si oznake na sklepih in se pritrdite, kot je prikazano. Kakovostni modeli imajo moč spreminjanja prostora in preoblikovanja misli svojih uporabnikov. Ponujajo udobje gledanja, držanja in uporabe. Prežeta so z lahkotnostjo in elementom presenečenja, ki popestrijo prostor. Naši originalni izdelki so zasnovani po konceptu Life with Design.

Usb Bliskovni Pogon

Frohne eClip

Usb Bliskovni Pogon eClip je prvi na svetu USB bliskovni pogon s papirnim sponkami z metričnim ravnilom. eClip je prejel srebrno nagrado za oblikovanje iDA & Golden A '. eClip je lahek, prilega se vam ključavnice in deluje kot sponka za papir, da organizira papirje, potrdila in denar. eClip varuje osebne podatke, intelektualno lastnino, podatke o delodajalcih, medicinske podatke in poslovne skrivnosti z varnostno programsko opremo. eClip je zasnoval Frohne na Floridi. Zlati spominski konektor je odporen na udarce, odporen na praske, vodoodporen, odporen na alkohol, prah, odporen proti rji in elektromagnetni odpornosti.