Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Dekor Za Steklenice

Lithuanian vodka Gold. Black Edition

Dekor Za Steklenice Zlata sijajna litovska vodka Gold. Črna izdaja ”je svoj ekskluzivni videz podedovala iz litovske ljudske umetnosti. Rhombus in jelke, združeni z majhnimi kvadratki, so v litovski ljudski umetnosti zelo pogosti vzorci. Čeprav je sklicevanje na te nacionalne motive dobilo sodobnejše oblike, so se skrivnostni pretekli odsevi prelevili v moderno umetnost. Prevladujoče zlate in črne barve poudarjajo izjemen postopek filtracije vodke skozi premog in zlate filtre. To je tisto, zaradi česar je „litovska vodka Gold. Črna izdaja ”tako občutljivo in kristalno čisto.

Koledar

Calendar 2014 “Flowers”

Koledar Oblikujte sobo, prinesite letne čase - Koledar Rože ima obliko vaze z 12 različnimi cvetovi. Vsak mesec si osvetlite življenje s sezonsko rožo. Kakovostni modeli imajo moč spreminjanja prostora in preoblikovanja misli svojih uporabnikov. Ponujajo udobje gledanja, držanja in uporabe. Prežeta so z lahkotnostjo in elementom presenečenja, ki popestrijo prostor. Naši originalni izdelki so zasnovani po konceptu Life with Design.

Nakit

Angels OR Demons

Nakit Priča smo nenehnemu boju med dobrim in slabim, temo in svetlobo, dan in noč, kaos in red, vojno in mir, junaka in zlikov. Ne glede na našo vero ali narodnost so nam povedali zgodbo o naših stalnih spremljevalcih: angel, ki sedi na naši desni rami, in demon na levi, nas angel prepriča, da delamo dobro in beležimo naša dobra dejanja. Hudič nas prepriča delati slabo in vodi evidenco o svojih slabih dejanjih. Angel je metafora za naš "superego" in hudič pomeni "Id" in nenehni boj med vestjo in nezavednim.

Etikete

Propeller

Etikete Propeller je zbirka žganih pijač z različnih koncev sveta, povezana z temo letalskih potovanj in pilotskim popotnikom kot znakom blagovne znamke. Značilnosti vsake vrste pijače so razkrite s številnimi ilustracijami, napisi, ki spominjajo na letalske značke in skice, ki služijo kot recepti za koktajle. Večplastni dizajn dopolnjujejo različni toni barvne folije, različni laki, vzorci in vtiskanje.

Koledar

17th goo Calendar “12 Pockets 2014”

Koledar Promocijski koledar spletnega mesta portala goo (http://www.goo.ne.jp) je funkcionalen koledar, pri katerem se list za vsak mesec spremeni v žep, ki vam omogoča, da shranjujete in upravljate svoje vizitke, beležke in potrdila. . Tema je Rdeči niz, ki prikazuje vez med Googom in njegovimi uporabniki. Oba konca žepa dejansko držijo rdeči šivi, ki postanejo vrhunec v oblikovanju. Koledar v prijetno ekspresivni obliki, ravno pravšnji za leto 2014.

Čajni Set

Wavy

Čajni Set Navdušen nad travertinsko teraso v naravi je Wavy čajni set, ki vam bo prinesel edinstveno čajno izkušnjo. Inovativni ročaji so razviti, da se udobno prilegajo v vaše roke. Če boste skodelico privezali z dlanmi, boste odkrili, da se odvije kot vodna lilija in vas pripelje do trenutka miru.