Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Nastavljiva Namizna Svetilka

Poise

Nastavljiva Namizna Svetilka Akrobatski videz Poise, namizne svetilke, ki jo je oblikoval Robert Dabi iz podjetja Unform.Studio, prehaja med statično in dinamično ter veliko ali majhno držo. Glede na razmerje med osvetljenim obročem in roko, ki ga drži, pride do presekajoče ali tangentne črte na krog. Ko je obroč postavljen na višjo polico, bi lahko obesil polico; ali z nagibanjem obroča se lahko dotakne okoliške stene. Namen te prilagodljivosti je, da se lastnik kreativno vključi in se igra s svetlobnim virom sorazmerno z drugimi predmeti, ki ga obdajajo.

Razstavni Plakat

Optics and Chromatics

Razstavni Plakat Naslov Optika in kromatika se nanaša na razpravo med Goethejem in Newtonom o naravi barv. To razpravo predstavlja spopad dveh skladb v obliki črke: ena je preračunana, geometrijska, z ostrimi konturami, druga pa na impresionistični igri pisanih senc. Leta 2014 je ta dizajn služil kot naslovnica za naslovnice umetnikov serije Pantone Plus.

Obroč

Gabo

Obroč Obroč Gabo je bil zasnovan tako, da spodbuja ljudi, da se ponovno posvetijo igrivi strani življenja, ki se običajno izgubi, ko pride odraslost. Oblikovalko so navdihnili spomini na opazovanje njenega sina, ki se je igral s svojo barvito čarobno kocko. Uporabnik se lahko igra z obročem z vrtenjem dveh neodvisnih modulov. S tem se lahko barvne garniture ali položaj modulov ujemajo ali ne ujemajo. Poleg igrivega vidika ima uporabnik možnost, da vsak dan nosi drugačen obroč.

Zabava

Free Estonian

Zabava Olga Raag je v tem edinstvenem umetniškem delu uporabila estonske časopise iz leta, ko je bil avtomobil prvotno izdelan leta 1973. Rumene časopise v Narodni knjižnici so fotografirali, očistili, prilagodili in uredili za uporabo v projektu. Končni rezultat je bil natisnjen na posebnem materialu, ki se uporablja na avtomobilih in traja 12 let, prijava pa je trajala 24 ur. Free Estonian je avtomobil, ki pritegne pozornost, obdaja ljudi s pozitivno energijo in nostalgičnimi otroškimi čustvi. Vsi vabijo radovednost in angažiranost.

Konjeniški Kompleks

Emerald

Konjeniški Kompleks Holistični arhitekturni in prostorski projekti, ki združujejo vseh šest stavb, razkrivajo funkcionalno identiteto vsake. Razširjene fasade aren in hlevov, usmerjene v upravno sestavljeno jedro. Šeststranska zgradba kot kristalna mreža leži v lesenem okvirju kot v ogrlici. Stenski trikotniki, okrašeni z razprševanjem stekla kot smaragdni detajli. Ukrivljena bela konstrukcija poudarja glavni vhod. Fasadna mreža je tudi del notranjega prostora, kjer je okolje zaznano s prozornim spletom. Notranjost nadaljuje temo lesenih konstrukcij z uporabo lestvice elementov v bolj sorazmernem človeškem merilu.

Zvočniški Orkester

Sestetto

Zvočniški Orkester Orkestrska zasedba zvočnikov, ki igrajo skupaj kot pravi glasbeniki. Sestetto je večkanalni avdio sistem za predvajanje posnetkov posameznih instrumentov v ločenih zvočnikih različnih tehnologij in materialov, namenjenih posebnemu primeru zvoka, med čistim betonom, odmevnimi lesenimi deskami in keramičnimi rogovi. Mešanje skladb in delov se vrne, da je fizično na mestu poslušanja, kot na pravem koncertu. Sestetto je komorni orkester posnete glasbe. Sestetto neposredno proizvajata oblikovalca Stefano Ivan Scarascia in Francesco Shyam Zonca.