Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Klub Za Prosti Čas

Central Yosemite

Klub Za Prosti Čas Vrnite se k preprostosti življenja, soncu se skozi okno križajo svetlobe in sence. Da bi bolje odražali naravni okus v celotnem prostoru, v celoti izkoristite obliko hlodov, preprosto in elegantno, humanistično udobje, poudarite umetniško vzdušje v prostoru. Orientalski šarm ton z edinstvenim prostorskim razpoloženjem. To je še en izraz notranjosti, je naraven, čist, spremenljiv.

Suha Embalaža Čaja

SARISTI

Suha Embalaža Čaja Zasnova je valjasta posoda živih barv. Inovativna in osvetljujoča uporaba barv in oblik ustvarja harmoničen dizajn, ki odraža zeliščne infuzije SARISTI. Kar razlikuje naš dizajn, je naša sposobnost, da damo sodoben zasuk suhi embalaži čaja. Živali, uporabljene v embalaži, predstavljajo čustva in pogoje, ki jih ljudje pogosto doživijo. Na primer, ptice Flamingo predstavljajo ljubezen, medved Panda pa sprostitev.

Embalaža Oljčnega Olja

Ionia

Embalaža Oljčnega Olja Ker so stari Grki včasih poslikali in oblikovali vsako amforo (posodo) za oljčno olje posebej, so se za to odločili danes! To starodavno umetnost in tradicijo so obudili in uporabili v sodobni sodobni proizvodnji, kjer ima vsaka od 2000 proizvedenih steklenic različne vzorce. Vsaka steklenica je individualno oblikovana. To je edinstven linearni dizajn, navdihnjen iz starogrških vzorcev s sodobnim pridihom, ki praznuje starodavno dediščino oljčnega olja. To ni začaran krog; je naravnost razvijajoča se kreativna linija. Vsaka proizvodna linija ustvari 2000 različnih oblik.

Blagovna Znamka

1869 Principe Real

Blagovna Znamka 1869 Principe Real je nočitev z zajtrkom, ki se nahaja v najbolj trendovskem kraju v Lizboni - Principe Real. Madonna je pravkar kupila hišo v tej soseski. Ta B&B se nahaja v stari palači iz leta 1869 in ohranja stari čar v kombinaciji s sodobno notranjostjo ter mu daje razkošen videz in občutek. Ta znamka je bila potrebna, da te vrednote vključi v svoj logotip in aplikacije blagovne znamke, da odraža filozofijo te edinstvene nastanitve. Rezultat je logotip, ki združuje klasično pisavo, ki spominja na stare številke vrat, s sodobno tipografijo in podrobnostmi stilizirane ikone postelje v L Realu.

Bivanje

Panorama Villa

Bivanje Aludirajoč na strukturo tipične vasi Mani, je zasnovan kot vrsta posameznih kamnitih drobcev, ki se vrtijo okoli atrija, vhoda in bivalnih prostorov. Grobi prostori prebivališča odpirajo dialog z njihovo naravno okolico, ritem odpiranja pa bodisi zagotavlja zasebnost bodisi vabi v panoramske poglede na obzorje in ustvarja neposredno izkušnjo zaporednih in raznolikih pripovedi. Vila se nahaja v naselju Navarino Residences, zbirki luksuznih vil v zasebni lasti v središču letovišča Navarino Dunes.

Bavarian Design Embalaže Piva

AEcht Nuernberger Kellerbier

Bavarian Design Embalaže Piva V srednjeveških časih so lokalne pivovarne svoje pivo postavile v več kot 600 let starih kamnitih kleteh pod gradom Nürnberg. V čast tej zgodovini embalaža "AEcht Nuernberger Kellerbier" pristno pogleda nazaj v preteklost. Na etiketi piva je prikazana ročna risba gradu, ki sedi na skalah, in lesen sod v kleti, uokvirjen s pisavami v stilu vintage. Tesnilna nalepka z blagovno znamko podjetja "St. Mauritius" in bakreno kronasto plutovino izražata izdelavo in zaupanje.