Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Hiša Za Spomine

Memory Transmitting

Hiša Za Spomine Ta hiša prenaša slike doma z lesnimi tramovi in zloženimi zloženkami iz bele opeke. Svetloba sega iz prostorov bele opeke okoli hiše, kar ustvarja posebno vzdušje za stranko. Oblikovalec uporablja več metod za reševanje omejitev te zgradbe za klimatske naprave in skladiščne prostore. Prav tako zlijte materiale s spominom stranke in skozi strukturo predstavite toplo in elegantno estetiko, ki povezuje edinstven slog te hiše.

Notranja Hiša

Seamless Blank

Notranja Hiša To je hiša, ki predstavlja edinstven življenjski slog hostesa, ki je dom grafičnega oblikovalca in podjetnika. Oblikovalec predstavlja naravne materiale za ponazoritev preferenc hostesa in ohranjanje praznih površin, s katerimi lahko napolni stvari družinskega člana. Kuhinja je središče hiše, posebej zasnovan prostorski pogled za hosteso in poskrbite, da jo lahko starši vidijo kjer koli. Hiša je opremljena z belim granitnim talnim premazom, italijanskim slikanjem mineralov, prozornim steklom in belim praškastim premazom, ki razkriva elegantne podrobnosti materialov.

Notranja Hiša

Warm loft

Notranja Hiša Hiša v industrijskem slogu s toplimi materiali. Ta hiša pripravlja več funkcij za stranke, ki spodbujajo življenjske lastnosti. Oblikovalec je poskušal povezati cevi v vsak prostor in kombinirati cevi iz lesa, jekla in ENT, da bi ponazoril zgodbo o življenju strank. Ni enaka običajnemu industrijskemu slogu, ta hiša vnese le nekaj barv in pripravi veliko prostora za shranjevanje.

Stolček

Ydin

Stolček Ydin stolček lahko namestite sami, brez uporabe posebnih orodij, zahvaljujoč preprostemu sistemu zaklepanja. Štiri identična stopala so postavljena v določenem vrstnem redu in betonski sedež, ki deluje kot temeljni kamen, ohranja vse na svojem mestu. Stopala so narejena iz odpadnega lesa proizvajalca stopnic, ki ga je enostavno obdelati z uporabo tradicionalnih tehnik obdelave lesa in na koncu naoljeno. Sedež je preprosto oblikovan iz trajnega UHP betona ojačanega z vlakni. Samo 5 nesorazmernih delov, ki jih je treba pakirati ravno in pripravljeni za odpremo končnim kupcem, je še en argument trajnosti.

Voziček S Hlajenim Sirom

Coq

Voziček S Hlajenim Sirom Patrick Sarran je ustvaril voziček za sira Coq leta 2012. Nenavadnost tega valjanega izdelka vzbudi radovednost dinerjev, a brez napak, to je predvsem delovno orodje. To dosežemo s stilizirano lakirano bukovo strukturo, ki jo kroži cilindrično rdeče lakirano ogrinjalo, ki ga lahko obesimo ob strani, da razkrijemo sortno dozorele sire. Natakar lahko premika voziček, odpre škatlo, izvleče desko, da ustvari prostor za ploščo, vrti ta disk za rezanje kosov sira, natakar lahko postopek razvije v majhen košček performansa.

Ohlajeni Puščavski Voziček

Sweet Kit

Ohlajeni Puščavski Voziček Ta mobilna vitrina za serviranje sladic v restavracijah je bila ustvarjena leta 2016 in je najnovejši kos v seriji K. Dizajn Sweet-Kit izpolnjuje zahteve po eleganci, manevri, volumnu in preglednosti. Mehanizem odpiranja temelji na obroču, ki se vrti okoli akrilnega steklenega diska. Dva oblikovana bukova obroča so vrtenja in tudi ročaji za odpiranje vitrine in premikanje vozička po restavraciji. Te integrirane funkcije pomagajo nastaviti prizorišče storitve in poudariti prikazane izdelke.