Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Razstava O Cestah

Boom

Razstava O Cestah To je razstavni projekt za razstavo modne blagovne znamke na Kitajskem. Tema tega cestnega šova poudarja potencial mladih za stiliziranje lastne podobe in simbolizira eksploziven hrup, ki ga ta cesta predstavlja v javnosti. Zigzag oblika je bila uporabljena kot glavni vizualni element, vendar z različnimi konfiguracijami, če se uporablja v kabinah v različnih mestih. V strukturi razstavnih stojnic so bile vse tovarniške montaže in vgrajene v tovarni. Nekatere dele je mogoče ponovno uporabiti ali ponovno konfigurirati, tako da se oblikuje nova zasnova kabine za naslednjo postajališče prometne razstave.

Preboj Grafičnega Oblikovanja

The Graphic Design in Media Conception

Preboj Grafičnega Oblikovanja Ta knjiga govori o grafičnem oblikovanju; ponuja ekspliciten, podroben pogled na oblikovalsko strukturo kot postopek, ki se uporablja za komunikacijo z občinstvom z različnimi kulturami z metodami oblikovanja, vključuje pomen grafičnega oblikovanja kot vloge, oblikovalske procese kot tehnike, oblikovanje blagovne znamke kot tržni kontekst, oblikovanje embalaže z pripravila predloge in vsebuje dela zelo domiselnih kreativcev, ki se uporabljajo za označevanje načel oblikovanja.

Prodajna Pisarna

Chongqing Mountain and City Sales Office

Prodajna Pisarna "Gora" je glavna tema tega prodajnega urada, ki ga navdihuje geografsko ozadje Chongqinga. Vzorec sivih marmorjev na tleh se oblikuje v trikotni obliki; na stenah in na sprejemnih pultih z nepravilnimi oblikami je veliko nenavadnih in ostrih kotov in vogalov, ki prikazujejo koncept gore. Poleg tega so stopnice, ki povezujejo tla, zasnovane kot prehod skozi jamo. Medtem so LED-luči obešene s stropa, ki posnemajo deževno sceno v dolini in predstavljajo naravni občutek, da ublažijo celoten vtis.

Grafika Za Počitniško Hišo

SAKÀ

Grafika Za Počitniško Hišo Studio PRIM PRIM je za gostinsko hišo SAKÀ ustvaril vizualno identiteto, vključno z: oblikovanjem imena in logotipa, grafiko za vsako sobo (oblikovanje simbolov, vzorci ozadij, dizajni za stenske slike, pripomočke za blazine itd.), Oblikovanje spletnega mesta, razglednice, značke, vizitke in vabila. Vsaka soba v gostišču SAKÀ predstavlja drugačno legendo, povezano z Druskininkai (letoviškim mestom v Litvi, v katerem se nahaja hiša) in okolico. Vsaka soba ima svoj simbol kot ključno besedo iz legende. Te ikone se pojavljajo v notranji grafiki in drugih predmetih, ki tvorijo njeno vizualno identiteto.

Preproga

Folded Tones

Preproga Preproge so po naravi ravne, cilj je bil izzvati to preprosto dejstvo. Iluzija tridimenzionalnosti dosežemo s samo tremi barvami. Raznolikost tonov in globina preproge je odvisna od širine in gostote črte, ne pa od velike palete barv, ki se lahko kosajo z določenim prostorom, kar omogoča prilagodljivo uporabo. Od zgoraj ali daleč preproga spominja na prepognjen list. Kljub temu, da sedite ali ležite na njem, iluzija pregibov morda ni zaznavna. To vodi k uporabi preprostih ponavljajočih se vrstic, ki jih lahko uživamo kot abstraktni vzorec od blizu.

Obleka

Nyx's Arc

Obleka Ko svetloba prodre skozi okna s fino stopnjo, bo ustvarila raven estetske osvetlitve, osvetlitve, da bi ljudi v sobo pripeljala, ko bo skrivnostni in tihi um, kot Nyx s skrivnostnim in tihim, uporabo laminirane tkanine in zasukanje, da bi stopili v takšno interpretacijo lepote.