Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Izobraževalni Izdelek

Shine and Find

Izobraževalni Izdelek Najpomembnejša prednost tega izdelka je enostavnost učenja in izboljšanje spomina. V Sijaju in iskanju je vsako ozvezdje izdelano praktično in ta izziv se vedno znova izvaja. V mislih ima trpežno podobo. Tako učenje, praktično in učenje ter ponovitev, ni dolgočasno in spomin naredi bolj trpežen in prijeten. Je zelo čustven, interaktiven, preprost, čist, minimalen in sodoben.

Hotel

Yu Zuo

Hotel Ta hotel se nahaja znotraj obzidja templja Dai, na dnu gore Tai. Cilj oblikovalcev je bil preoblikovati zasnovo hotela, da bi gostom zagotovili mirno in udobno namestitev, hkrati pa gostom omogočili, da doživijo edinstveno zgodovino in kulturo tega mesta. Z uporabo preprostih materialov, svetlih tonov, mehke osvetlitve in skrbno izbranih umetniških del prostor prikaže občutek zgodovine in sodobnosti.

Simulator Za Upravljavca Viličarjev

Forklift simulator

Simulator Za Upravljavca Viličarjev Simulator upravljavca viličarjev iz podjetja Sheremetyevo-Cargo je poseben stroj, namenjen usposabljanju voznikov viličarjev in preverjanju usposobljenosti. Predstavlja kabino z nadzornim sistemom, sedečim prostorom in zložljivim panoramskim zaslonom. Glavni material telesa simulatorja je kovina; na voljo so tudi plastični elementi in ergonomske vložke iz integralne poliuretanske pene.

Razstava

City Details

Razstava Razstava oblikovalskih rešitev za elemente hardscape City Details je potekala od 3. do 5. oktobra 2015 v Moskvi. Na površini 15 000 kvadratnih metrov so bili predstavljeni napredni koncepti elementov hardscape, športnih in otroških igrišč, razsvetljave in funkcionalnih urbanih umetniških predmetov. Za organizacijo razstavnega prostora so uporabili inovativno rešitev, kjer so namesto enakomernih vrst razstavnih stojnic postavili delujoči miniaturni model mesta z vsemi posebnimi komponentami, kot so: mestni trg, ulice, javni vrt.

Stanovanjska Hiša

Brooklyn Luxury

Stanovanjska Hiša Navdušen s strankovo strastjo do bogatih zgodovinskih rezidenc predstavlja ta projekt prilagoditev funkcionalizma in tradicije namenom sedanjosti. Tako je bil izbran klasični slog, prilagojen in stiliziran kanonom sodobnega oblikovanja in sodobnih tehnologij, novi materiali dobre kakovosti so prispevali k nastanku tega projekta - pravega dragulja newyorške arhitekture. Pričakovani izdatki bodo presegli 5 milijonov ameriških dolarjev, bodo ponudili predpostavko za ustvarjanje elegantne in bogate notranjosti, hkrati pa tudi funkcionalne in udobne.

Nov Vzorec Porabe

Descry Taiwan Exhibition

Nov Vzorec Porabe Razstava na Mountain Alishan, znani turistični atrakciji na Tajvanu, združuje umetnost s tajvansko tradicionalno industrijo čajev. Sodelovanje na tej razstavi lahko prinese nov poslovni modul. Na vsakem paketu lahko turisti vidijo različne izraze, ki prenašajo isto temo, & quot; Tajvan. & Amp; quot; Potopljeni v čudovito pokrajino Tajvana, bodo obiskovalci globlje spoznali tajvansko čajno kulturo in industrijo.