Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Stol Za Sporočanje

Kepler 186f

Stol Za Sporočanje Konstrukcijska osnova naslonjača Kepler-186f je mreža, spajkana iz jeklene žice, na katero so s pomočjo medeninastih tulcev pritrjeni elementi, izrezani iz hrasta. Različne možnosti uporabe armature se kombinirajo v harmoniji z lesenimi rezbarijami in draguljarskimi elementi. Ta umetniški objekt predstavlja eksperiment, v katerem se kombinirajo različni estetski principi. Lahko bi ga opisali kot "barbarski ali novi barok", v katerem sta združeni groba in izvrstna oblika. Kot rezultat improvizacije je Kepler postal večplastni, zavit v podbesedila in nove podrobnosti.

Parametrično Oblikovanje

Titanium Choker

Parametrično Oblikovanje Zasnovo IOU s programsko opremo za simulacijo 3D ustvarja parametrične modele, podobne slogu, s katerim je Zaha Hadid osvojila svet arhitekture. V bistvu IOU predstavlja ekskluzivne izdelke iz titana z 18-karatnimi zlatimi logotipi. Titan je najbolj vroč v nakitu, vendar je z njim težko delati. Njegove edinstvene lastnosti naredijo koščke ne le zelo lahke, ampak omogočajo, da so skoraj vse barve spektra.

Follow Focus Ad-On

ND Lens Gear

Follow Focus Ad-On ND LensGear natančno prilagodi samocentrirane leče z različnimi premeri. Serija ND LensGear pokriva vse leče, kot nobena druga razpoložljiva LensGear. Brez rezanja in upogibanja: Nič več izvijačev, dotrajanih pasov ali nadležnih ostankov jermenov, ki štrlijo. Vse paše kot čar. In še en plus, brez orodja! Zahvaljujoč svoji pametni zasnovi se nežno in trdno centrira okoli leče.

Adapter Sistem Za Profesionalno Snemanje

NiceDice

Adapter Sistem Za Profesionalno Snemanje NiceDice-System je prvi večnamenski adapter v industriji fotoaparatov. Precej prijetno je, če opremo z različnimi standardi vgradnje različnih blagovnih znamk - kot so luči, monitorji, mikrofoni in oddajniki - pritrdite na kamere, točno takšne, kot so potrebne glede na situacijo. Celo nove standarde vgradnje ali novo kupljeno opremo je mogoče enostavno integrirati v ND-sistem, samo če dobite nov adapter

Restavracija Bar Streha

The Atticum

Restavracija Bar Streha Čar restavracije v industrijskem okolju naj se odraža v arhitekturi in opremi. Črno-sivi apneni omet, ki je bil posebej razvit za ta projekt, je eden od dokazov za to. Njegova edinstvena, groba struktura poteka skozi vse prostore. Pri podrobni izvedbi so bili namenoma uporabljeni materiali, kot je surovo jeklo, katerih varilni šivi in sledi brušenja so ostali vidni. Ta vtis potrjuje izbira oken muntin. Tem hladnim elementom nasprotujejo topel hrastov les, ročno skobljan parket ribja kost in popolnoma zasajena stena.

Svetilka

vanory Estelle

Svetilka Estelle združuje klasičen dizajn v obliki valjastega, ročno izdelanega steklenega ohišja z inovativno svetlobno tehnologijo, ki ustvarja tridimenzionalne svetlobne učinke na tekstilnem senčniku. Namenoma zasnovana tako, da svetlobno razpoloženje spremeni v čustveno izkušnjo, Estelle ponuja neskončno raznolikost statičnih in dinamičnih razpoloženj, ki ustvarjajo vse vrste barv in prehodov, ki jih upravljate s ploščo na dotik na svetilki ali aplikacijo za pametni telefon.