Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Stanovanjska Hiša

Brooklyn Luxury

Stanovanjska Hiša Navdušen s strankovo strastjo do bogatih zgodovinskih rezidenc predstavlja ta projekt prilagoditev funkcionalizma in tradicije namenom sedanjosti. Tako je bil izbran klasični slog, prilagojen in stiliziran kanonom sodobnega oblikovanja in sodobnih tehnologij, novi materiali dobre kakovosti so prispevali k nastanku tega projekta - pravega dragulja newyorške arhitekture. Pričakovani izdatki bodo presegli 5 milijonov ameriških dolarjev, bodo ponudili predpostavko za ustvarjanje elegantne in bogate notranjosti, hkrati pa tudi funkcionalne in udobne.

Pametno Pohištvo

Fluid Cube and Snake

Pametno Pohištvo Hello Wood je ustvaril linijo pohištva na prostem s pametnimi funkcijami za skupne prostore. Obnavljajoč žanr javnega pohištva so zasnovali vizualno privlačne in funkcionalne inštalacije, ki vključujejo sistem razsvetljave in vtičnice USB, ki zahtevajo integracijo sončnih panelov in baterij. Kača je modularna struktura; njegovi elementi so spremenljivi, da ustrezajo določenemu mestu. Fluid Cube je fiksna enota s steklenim vrhom s sončnimi celicami. Studio verjame, da je namen oblikovanja spremeniti izdelke vsakodnevne uporabe v ljubeče predmete.

Jedilna Miza

Augusta

Jedilna Miza Augusta interpretira klasično jedilno mizo. Zdi se, da generacija pred nami izgleda, da raste iz nevidnega korena. Noge mize so usmerjene v to skupno jedro in segajo do namizja, ki se ujema s knjigo. Trden evropski orehov les je bil izbran zaradi njegovega pomena modrosti in rasti. Les, ki ga proizvajalci pohištva običajno zavržejo, se uporablja za svoje izzive. Vozli, razpoke, tresenje vetra in edinstveni vrtinci pripovedujejo zgodbo o življenju drevesa. Edinstvenost lesa omogoča, da se ta zgodba živi v kosu pohištva družinske dediščine.

Kozmetična Embalaža

Clive

Kozmetična Embalaža Koncept embalaže kozmetike Clive se je rodil drugače. Jonathan ni želel ustvariti še ene blagovne znamke kozmetike s skupnimi izdelki. Odločen, da bo raziskal večjo občutljivost in malo več, kot verjame v zvezi z osebno nego, nagovarja en glavni cilj. Ravnotežje med telesom in umom. S havajskim navdihnjenim dizajnom kombinacija tropskih listov, tonaliteta morja in taktilna izkušnja paketov zagotavljajo občutek sprostitve in miru. Ta kombinacija omogoča približanje izkušenj tega kraja oblikovanju.

Pisarna

Studio Atelier11

Pisarna Stavba je temeljila na "trikotniku" z najmočnejšo vizualno podobo prvotne geometrijske oblike. Če pogledate navzdol z visokega mesta, lahko vidite skupno pet različnih trikotnikov Kombinacija trikotnikov različnih velikosti pomeni, da "človek" in "narava" igrata vlogo mesta, kjer se srečujeta.

Konceptna Knjiga In Plakat

PLANTS TRADE

Konceptna Knjiga In Plakat PLANTS TRADE je serija inovativne in umetniške oblike botaničnih primerkov, ki je bila razvita za izgradnjo boljšega odnosa med človekom in naravo, ne pa izobraževalnim gradivom. Konceptna knjiga za rastline je bila pripravljena, da vam pomaga razumeti ta ustvarjalni izdelek. Knjiga, zasnovana v popolnoma enaki velikosti kot izdelek, vsebuje ne samo fotografije narave, temveč edinstveno grafiko, ki jo navdihuje modrost narave. Še bolj zanimivo je, da so grafike skrbno natisnjene s črkopisom, tako da se vsaka slika razlikuje po barvi ali teksturi, tako kot naravne rastline.