Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Javna Skulptura

Bubble Forest

Javna Skulptura Bubble Forest je javna skulptura iz nerjavnega jekla, odpornega na kisline. Osvetljena je s programirljivimi RGB LED svetilkami, ki omogoča skulpturi spektakularno metamorfozo, ko sonce zahaja. Nastala je kot odraz sposobnosti rastlin, da proizvajajo kisik. Naslovni gozd je sestavljen iz 18 jeklenih stebel / debla, ki se končajo s krošnjami v obliki sferičnih konstrukcij, ki predstavljajo en sam zračni mehurček. Bubble Forest se nanaša na kopensko floro in tisto, ki je znana z dna jezer, morij in oceanov

Družinska Rezidenca

Sleeve House

Družinska Rezidenca Ta resnično edinstven dom je zasnoval priznani arhitekt in učenjak Adam Dayem in je pred kratkim osvojil drugo mesto na tekmovanju American-Architects US Building of the Year. Dom s 3 kosi / 2,5 kopeli je nameščen na odprtih, valjanih travnikih, v okolju, ki nudi zasebnost, pa tudi dramatičen pogled na dolino in gore. Tako enigmatična kot praktična je konstrukcija zasnovana shematično kot dva prekrivajoča se rokava. Travnata fasada iz ogljikovega lesa daje hiši hrapavo, preoblikovano teksturo, sodobno reinterpretacijo starih skedenj v dolini Hudson.

Kovček Za Trajnost

Rhita

Kovček Za Trajnost Montaža in demontaža, ki sta zasnovana zaradi trajnosti. Z zasnovanim inovativnim sistemom šarnirjev je bilo zmanjšanih 70 odstotkov delov, ni bilo lepila ali zakovice za pritrditev, ni šivanja notranje obloge, ki bi ga bilo lažje popraviti, in zmanjšalo 33 odstotkov obsega tovora, sčasoma razširili kovček življenski krog. Vse dele lahko kupite individualno, za prilagajanje lastnega kovčka ali zamenjavo delov, noben kovček za vračilo v center za popravilo ni potreben, prihrani čas in zmanjša odtis ogljikovega odtisa.

Zunanji Kovinski Stol

Tomeo

Zunanji Kovinski Stol V 60. letih so vizionarski oblikovalci razvili prvo plastično pohištvo. Nadarjenost oblikovalcev v kombinaciji z vsestranskostjo snovi je privedla do njene nepogrešljivosti. Tako oblikovalci kot potrošniki so postali zasvojeni z njim. Danes poznamo njegove nevarnosti za okolje. Kljub temu terase restavracij ostajajo napolnjene s plastičnimi stoli. To je zato, ker trg ponuja malo druge možnosti. Svet oblikovanja ostaja redko poseljen s proizvajalci pohištva iz jekla, celo včasih objavljajo modele iz konca 19. stoletja ... Tukaj je rojen Tomeo: sodoben, lahek in zložljiv jekleni stol.

Likovni Prostor

Surely

Likovni Prostor To je umetnost, priložnostna in maloprodaja, ki se združujejo v enem prostoru. Ker je tovarna stranskih tovarn oblačil kljuka v deželi, ki jo upravlja država. Celotna zgradba ohrani pikčasto teksturo stene, saj plastna tekstura prostora ustvarja drugačen kontrast z zunanjostjo, ustvarja tudi vesoljsko izkušnjo. Zapustil je preveč trdo dekoracijo, za prikaz je uporabil nekaj mehkega okrasja, ki je ustvaril sproščujoč občutek. Kontrast med ustvarjanjem in zgodnjo fazo je bolj prilagodljiv za trajnostni razvoj vesolja v prihodnosti.

Identiteta Blagovne Znamke

Pride

Identiteta Blagovne Znamke Za ustvarjanje zasnove blagovne znamke Pride je ekipa uporabila študijo ciljne publike na več načinov. Ko je ekipa naredila oblikovanje logotipa in celostne podobe podjetja, je upoštevala pravila psiho-geometrije - vpliv geometrijskih oblik na določene psiho-tipe ljudi in njihovo izbiro. Tudi dizajn naj bi med občinstvom vzbudil določena čustva. Da bi dosegli želeni rezultat, je ekipa uporabila pravila učinka barve na osebo. Na splošno je rezultat vplival na zasnovo vseh izdelkov podjetja.