Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Torbice

Qwerty Elemental

Torbice Tako kot razvoj oblikovanja pisalnih strojev prikazuje preoblikovanje iz zelo zapletene vizualne oblike v enostavno, geometrijsko obliko s čisto podlogo, je tudi Qwerty-element utelešenje trdnosti, simetrije in preprostosti. Konstruktivni jekleni deli, ki jih izdelujejo različni obrtniki, so značilna vizualna značilnost izdelka, ki daje torbi arhitekturni videz. Bistvena posebnost torbe sta dva ključa za pisalni stroj, ki jih je sama izdelala in sestavila oblikovalka.

Kolekcija Ženskih Oblačil

Macaroni Club

Kolekcija Ženskih Oblačil Kolekcijo, klub Makaroni, navdihujejo makaroni iz sredine 18. stoletja, ki jih povezujejo z današnjimi logotipi. Makaroni je bil izraz za moške, ki so presegli običajne meje mode v Londonu. Bili so logotip manije 18. stoletja. Ta kolekcija želi prikazati moč logotipa od preteklosti do danes in Macaroni Club kot blagovno znamko ustvari sam. Podrobnosti oblikovanja so navdihnjene iz kostumov Macaroni iz leta 1770, trenutni modni trend pa z izjemnimi volumni in dolžino.

Spletna Stran

Tailor Made Fragrance

Spletna Stran Tailor Made Fragrance je nastala iz izkušenj italijanskega podjetja, specializiranega za razvoj in proizvodnjo primarne embalaže za sektor dišav, nego kože, barvno kozmetiko in domače dišave. Vloga Webgriffe je bila podpirati poslovno strategijo za stranke z oblikovanjem rešitve, ki je bila naklonjena ozaveščenosti o blagovni znamki in uvedbi nove poslovne enote, osredotočena na to, da bi uporabniki lahko ustvarili svoj edinstven in popolnoma prilagojen parfum, sprožila korak v širokem procesu industrijske rasti in segmentacija ponudbe B2B.

Kontrola Kakovosti Zraka

Midea Sensia AQC

Kontrola Kakovosti Zraka Midea Sensia AQC je inteligenten hibrid, ki domačo notranjost združuje tako z eleganco kot s slogom. Prinaša humanizirano tehnologijo in inovacije s funkcijami, nadzorom čiščenja temperature in kakovosti zraka z razsvetljavo in vazo v dekor prostora. Dobro počutje je doseženo s pomočjo senzorskih tehnologij, ki lahko odčitavajo okolje in ohranjajo lokalno temperaturo in vlažnost v skladu s prejšnjimi nastavitvami, ki jih je izdelal MideaApp.

Avtonomni Mobilni Robot

Pharmy

Avtonomni Mobilni Robot Avtonomni navigacijski robot za bolnišnično logistiko. To je sistem storitev izdelkov, ki zagotavlja varne učinkovite dobave, zmanjšuje možnosti zdravstvenega delavca, da bi bil izpostavljen zbolevanju, omejuje pandemijske bolezni med bolnišničnim osebjem in pacienti (COVID-19 ali H1N1). Zasnova pomaga pri oskrbi bolnišnic z enostavnim dostopom in varnostjo z uporabo nezapletene interakcije uporabnikov s pomočjo prijazne tehnologije. Robotske enote se lahko samostojno gibljejo v zaprtem okolju in imajo sinhroniziran tok s podobnimi enotami, s čimer so sposobne sodelovati z robotskim delom.

Stanovanjska

Shkrub

Stanovanjska Škrubova hiša se je pojavila iz ljubezni in iz ljubezni - ljubeč par s tremi otroki. DNK hiše vključuje strukturirajoče estetske principe, ki najdejo navdih v ukrajinski zgodovini in kulturi, navdihnjeni z japonsko modrostjo. Element zemlje kot materiala se počuti v strukturnih vidikih doma, na primer v izvirni slamnati strehi in v čudovitih in gostih teksturah iz gline. Zamisel o izročanju poklona kot ustanavljanju je mogoče čutiti po vsem domu, kot občutljivo vodilno nit.