Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Bolnišnica

Warm Transparency

Bolnišnica Običajno je bolnica ponavadi prostor, ki ima naravno naravno barvo ali material zaradi umetnih strukturnih materialov za izboljšanje funkcionalnosti in učinkovitosti. Zato bolniki menijo, da se ločijo od svojega vsakdanjega življenja. Upoštevati je treba udobno okolje, v katerem lahko pacienti preživijo in se brez stresa. TSC arhitekti zagotavljajo odprt, udoben prostor z nastavitvijo odprtega stropnega prostora v obliki črke L in velikih nadstreškov z uporabo obilice lesenega materiala. Topla preglednost te arhitekture povezuje ljudi in zdravstvene storitve.

Uhani

Van Gogh

Uhani Uhani, navdihnjeni z mandljevim drevesom v cvetu, ki jih je naslikal Van Gogh. Slast vej razmnožujejo občutljive verige tipa Cartier, ki podobno kot veje vihtijo z vetrom. Odtenki cvetov predstavljajo različni odtenki različnih dragih kamnov, od skoraj bele do bolj intenzivne roza barve. Grozd cvetočih cvetov je predstavljen z različnimi reznicami. Izdelana iz 18k zlata, roza diamantov, morganitov, roza safirjev in roza turmalinov. Poliran in teksturiran zaključek. Izjemno lahka in s popolnim prileganjem. To je prihod pomladi v obliki dragulja.

Stanovanjski Dom

Slabs House

Stanovanjski Dom Hiša s ploščami je bila zasnovana za postavitev gradbenih materialov, ki združujejo les, beton in jeklo. Zasnova je hiper moderna, a hkrati diskretna. Ogromna okna so neposredna žarišče, vendar jih pred vremenskimi vplivi in ulicami ščitijo betonske plošče. V vrtovih je veliko vrtov, tako v pritličju kot v prvem nadstropju, ki prebivalcem omogoča, da se med posegom z nepremičnino počutijo povezani z naravo, kar ustvarja edinstven tok, ko se premikate od vhoda v bivalne prostore.

Hiša

VH Green

Hiša Hiša je tako planarna kot stereoskopska, ki ustvarjajo dobro okolje tako za prebivalce kot za mesto. V sončni azijski regiji je Breeze Soleil z uporabo te zelene zelo učinkovit način razmišljanja. Poleti lahko dobite ne le funkcijo senčnika, temveč tudi zaščito zasebnosti, izogibanje uličnemu hrupu in hladilnemu učinku s samodejnim namakanjem.

Cerkev

Mary Help of Christian Church

Cerkev Glede na razširitev katoliške skupnosti in vse večjega števila turistov na otoku Samui, Suratthani. Zunanjost cerkve Marija Pomoč krščanske cerkve je bila zasnovana v kombinirani obliki molijočih se rok, kotnih kril in žarkov Svetega Duha. Notranji prostor, varnost kot v maternici. Z uporabo dolge in ozke svetlobne praznine in velike lahke izolacijske konstrukcije je bilo zgrajeno betonsko krilo, ki teče skozi svetlobno praznino, da ustvari senco, ki se s časom spreminja, vendar ohranja notranje udobje. Čim bolj zmanjšajte simbolično dekoracijo in uporabo naravnega materiala kot ponižni mir med molitvijo.

Stanovanjski Dom

Abstract House

Stanovanjski Dom Rezidenca uporablja moderno estetiko, pri tem pa ohranja osrednje dvorišče, kar prikliče tradicionalno kuvajtsko prakso pri gradnji hiš. Tu lahko rezidenca priznava preteklost in sedanjost, ne da bi se spopadli. Vodna funkcija na stopnicah glavnih vrat se pomika navzven, steklo od tal do stropa ohranja prostore bolj odprte, uporabnikom pa omogoča, da brez napora hodijo med zunanjostjo in znotraj, preteklostjo in sedanjostjo.