Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Kolekcija Ženskih Oblačil

Hybrid Beauty

Kolekcija Ženskih Oblačil Zasnova Hybrid Beauty kolekcije je uporabiti simpatičnost kot mehanizem preživetja. Simpatične lastnosti so trakovi, ruševi in rože, ki jih oblikujejo s tradicionalnimi tehnikami mlinarstva in mode. To poustvari stare tehnike couture v sodobni hibrid, ki je romantičen, temen, a tudi večen. Celoten postopek oblikovanja Hybrid Beauty spodbuja trajnost za ustvarjanje brezčasnih modelov.

Lahek Portal Prihodnje Železniško Mesto

Light Portal

Lahek Portal Prihodnje Železniško Mesto Light Portal je glavni načrt Yibin Highspeed Rail City. Reforma življenjskega sloga priporoča vsem starostnikom vse leto. Poleg železniške postaje Yibin High Speed, ki je obratovala od junija 2019, je Yibin Greenland Center sestavljen iz 160 m visokih dvostranskih stolpov mešane rabe, ki povezujejo arhitekturo in naravo s 1 km dolgim krajinskim bulvarjem. Yibin ima zgodovino več kot 4000 let, nabiral je modrost in kulturo, tako kot je sediment v reki zaznamoval razvoj Yibina. Stolpi-dvojčki služijo kot lahek portal za vodenje obiskovalcev, pa tudi kot mejnik za sestavljanje prebivalcev.

Zobna Ambulanta

Clinique ii

Zobna Ambulanta Clinique ii je zasebna ortodontska klinika za voditelja mnenja in svetilnika, ki uporablja in raziskuje najbolj napredne tehnike in materiale v svoji disciplini. Arhitekti so si zamislili koncept vsadkov, ki temelji na ortodontski tipični uporabi visoko natančnih medicinskih pripomočkov kot načela oblikovanja v celotnem prostoru. Notranje stenske površine in pohištvo se brezhibno združijo v belo lupino z brizganjem rumenega koriana, kamor se vgradi vrhunska medicinska tehnologija.

Megalopolis X Shenzhen Super Sedež

Megalopolis X

Megalopolis X Shenzhen Super Sedež Megalopolis X bo novo središče v osrčju večjega zaliva, blizu meje med Hongkongom in Shenzhenom. Glavni načrt vključuje arhitekturo z mrežami za pešce, parki in javnimi prostori. Nad in pod zemeljskimi prometnimi omrežji se načrtuje povečanje povezljivosti v mestu. Podzemna trajnostna infrastrukturna mreža bo zagotavljala sisteme za daljinsko hlajenje in avtomatsko obdelavo odpadkov na enostaven način. Cilj je ustvariti kreativni okvir splošnega načrta, kako bodo mesta oblikovana v prihodnosti.

Obešalnik Za Metulje

Butterfly

Obešalnik Za Metulje Obešalnik metuljev je dobil ime zaradi podobnosti obliki letečega metulja. To je minimalistično pohištvo, ki ga je mogoče sestaviti na primeren način zaradi zasnove ločenih komponent. Uporabniki lahko obešalnik hitro sestavijo z golimi rokami. Ko se je treba premikati, je priročno prevažati po demontaži. Namestitev poteka samo v dveh korakih: 1. zložite oba okvira skupaj, da tvorita X; in okvirje v obliki diamanta na vsaki strani prekrivajte. 2. Leseni kos potisnite skozi prekrivne okvirje v obliki diamanta na obeh straneh, da držijo okvirje

Srednjeveško Premišljeno Kulturno Središče

Medieval Rethink

Srednjeveško Premišljeno Kulturno Središče Srednjeveški Rethink je bil odgovor na zasebno komisijo za gradnjo kulturnega centra za majhno neobjavljeno vas v provinci Guangdong, ki izvira iz 900 let dinastije Song. Štirinadstropni, 7000 kvadratni kvadratni razvoj, je osredotočen na starodavno kamnino, znano kot kamen Ding Qi, simbol nastanka vasi. Koncept zasnove projekta temelji na predstavitvi zgodovine in kulture starodavne vasi ob hkratnem povezovanju starega in novega. Kulturni center stoji kot reinterpretacija starodavne vasi in preobrazba v sodobno arhitekturo.