Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Stolček

Ane

Stolček Stol Ane ima trdne lesene letvice iz lesa, ki izgledajo skladno, vendar neodvisno od lesenih nog nad jeklenim okvirjem. Oblikovalec navaja, da je sedež, ročno izdelan iz certificiranega okolju prijaznega lesa, oblikovan z edinstveno uporabo več kosov ene oblike lesa, ki so postavljeni in razrezani na dinamičen način. Ko sedite na stolčku, se rahlo dviganje kota proti hrbtu in koti na straneh odvrnejo tako, da zagotavljajo naraven udoben sedeč položaj. Stolček Ane ima ravno pravšnjo stopnjo zapletenosti, da ustvari eleganten zaključek.

Paket Za Čaj

Seven Tea House

Paket Za Čaj Blagovna znamka Tea Hall, ki vzame podobo razlitja in razmnoževanja čaja prosto in lagodno, koncept postopka priprave čaja, močan ali šibek, ki se nepredvidljivo spreminja kot element slikanja čaja med degustacijo čaja. Nenavaden čar jemanja čaja kot črnila in uporabe prsta kot peresa skicira obsežen um družine čajevskih dvoran s pokrajino. Izvirna zasnova embalaže pričara prijetno vzdušje, ki s čajem izraža prijeten čas življenja.

Promocija Blagovne Znamke

Project Yellow

Promocija Blagovne Znamke Project Yellow je obsežen umetniški projekt, ki konstruira vizualni koncept Everything is Yellow. V skladu s ključno vizijo bodo v različnih mestih izdelani veliki zunanji prikazi, hkrati pa bo izdelovana vrsta kulturnih in ustvarjalnih izpeljank. Projekt Yellow Yellow kot vizualni IP ima prepričljivo vizualno podobo in energično barvno shemo, da oblikuje enotno ključno vizijo, zaradi katere so ljudje nepozabni. Primerno za obsežno promocijo prek spleta in brez povezave ter za ustvarjanje vizualnih izpeljank, je edinstven oblikovalski projekt.

Vizualno Oblikovanje Ip

Project Yellow

Vizualno Oblikovanje Ip Project Yellow je obsežen umetniški projekt, ki konstruira vizualni koncept Everything is Yellow. V skladu s ključno vizijo bodo v različnih mestih izdelani veliki zunanji prikazi, hkrati pa bo izdelovana vrsta kulturnih in ustvarjalnih izpeljank. Projekt Yellow Yellow kot vizualni IP ima prepričljivo vizualno podobo in energično barvno shemo, da oblikuje enotno ključno vizijo, zaradi katere so ljudje nepozabni. Primerno za obsežno promocijo prek spleta in brez povezave ter za ustvarjanje vizualnih izpeljank, je edinstven oblikovalski projekt.

Notranja Zasnova

Gray and Gold

Notranja Zasnova Siva barva velja za dolgočasno. Toda danes je ta barva ena od naglavnih linij v takih stilih, kot so podstrešje, minimalizem in hi-tech. Siva barva je prednost za zasebnost, nekaj miru in počitka. V glavnem vabi tiste, ki delajo z ljudmi ali se ukvarjajo s kognitivnimi zahtevami, kot splošno barvo notranjosti. Stene, strop, pohištvo, zavese in tla so sive barve. Odtenki in nasičenost sive so različni samo. Zlatu so dodali dodatne podrobnosti in dodatke. Poudarja ga okvir za slike.

Preoblikovanje Identitete Blagovne Znamke

InterBrasil

Preoblikovanje Identitete Blagovne Znamke Navdih za premislek in prenovo blagovne znamke so bile spremembe v modernizaciji in integraciji v kulturi podjetja. Zasnova srca ne bi mogla več biti zunanja blagovni znamki, ampak navdihuje partnerstvo tako z zaposlenimi, kot tudi s kupci. Celostna zveza med ugodnostmi, predanostjo in kakovostjo storitve. Nova oblika je od oblike do barv vključila srce v B in zdravstveni križ v T. Dve besedi, ki sta se na sredini združili, je logotip izgledal kot ena beseda, en simbol, ki združuje R in B v srce.