Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Hrana Za Prigrizke

Have Fun Duck Gift Box

Hrana Za Prigrizke Darilna škatla "Have Fun Duck" je posebna darilna škatla za mlade. Navdih za igrače, igre in filme v slogu pikslov prikazuje oblikovanje "hrane mesta" za mlade z zanimivimi in podrobnimi ilustracijami. Podoba IP bo integrirana v mestne ulice in mladi obožujejo šport, glasbo, hip-hop in druge zabavne aktivnosti. Izkusite zabavne športne igre, medtem ko uživate hrano, izrazite mlad, zabaven in vesel življenjski slog.

Paket Živil

Kuniichi

Paket Živil Tradicionalna japonska konzervirana hrana Tsukudani v svetu ni dobro znana. Jed iz testa na osnovi sojine omake, ki združuje različne morske in zemeljske sestavine. Novi paket vključuje devet nalepk, namenjenih posodobitvi tradicionalnih japonskih vzorcev in izražanju lastnosti sestavin. Novi logotip blagovne znamke je zasnovan s pričakovanjem, da bo to tradicijo nadaljeval tudi naslednjih 100 let.

Med

Ecological Journey Gift Box

Med Zasnova darilne škatlice z medom se zgleduje po "ekološkem potovanju" v Šennongjiji z obilnimi divjimi rastlinami in dobrim naravnim ekološkim okoljem. Varovanje lokalnega ekološkega okolja je ustvarjalna tema zasnove. Zasnova sprejme tradicionalno kitajsko umetnost iz papirja in lutkov v senci, ki prikazuje lokalno naravno ekologijo in pet redkih in ogroženih prvovrstnih zaščitenih živali. Na embalažnem materialu se uporablja groba trava in lesni papir, ki predstavlja koncept narave in varstva okolja. Zunanja škatla se lahko uporabi kot izvrstna škatla za shranjevanje za ponovno uporabo.

Kuhinjski Stolček

Coupe

Kuhinjski Stolček Ta stolček je zasnovan tako, da pomaga ohranjati nevtralno sedečo stoječo držo. Z opazovanjem vsakodnevnega vedenja ljudi je oblikovalska skupina ugotovila potrebo po tem, da ljudje krajši čas sedijo na stolčkih, kot je na primer sedenje v kuhinji za hiter oddih, kar je ekipo navdihnilo, da je ta stolček ustvaril posebej za takšno vedenje. Ta stolček je zasnovan z minimalnimi deli in konstrukcijami, zaradi česar je stolček cenovno ugoden in stroškovno učinkovit tako za kupce kot prodajalce ob upoštevanju produktivnosti izdelkov.

Infografika Z Animiranim Gifom

All In One Experience Consumption

Infografika Z Animiranim Gifom Projekt potrošnje vse v enem je izkušnja z informacijami o velikih podatkih, ki prikazuje podatke, kot so namen, vrsta in poraba obiskovalcev kompleksnih nakupovalnih središč. Glavne vsebine so sestavljene iz treh reprezentativnih vpogledov, ki izhajajo iz analize velikih podatkov, in so razporejene od zgoraj navzdol glede na pomembnost. Grafika je narejena z uporabo izometričnih tehnik in je razvrščena v reprezentativno barvo vsakega predmeta.

Filmski Plakat

Mosaic Portrait

Filmski Plakat Umetniški film "Mozaični portret" je izšel kot konceptni plakat. V glavnem pripoveduje zgodbo o dekletu, ki je bilo spolno napadeno. Bela ima običajno metaforo smrti in simbol čednosti. Ta plakat izbere skrivanje sporočila o smrti za dekličinim tihim in nežnim stanjem, da bi poudaril močnejše čustvo za tišino. Oblikovalec je hkrati v sliko vključil umetniške elemente in sugestivne simbole, kar je povzročilo obsežnejše razmišljanje in raziskovanje filmskih del.