Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Les Viskija Malbeka

La Orden del Libertador

Les Viskija Malbeka Ob poskusu združevanja različnih elementov, ki se nanašajo na ime izdelka, zasnova okrepi sporočilo, ki ga predlaga. Prenaša vznemirljivo in intrigantno podobo. Ilustracija kljubovalnega kondorja, ki prikazuje krila, označuje občutek svobode, združen s simetrično in sugestivno medaljo, dodan k ilustraciji v ozadju z namišljeno pokrajino, ki prinaša poezijo oblikovanju, ustvarja idealno kombinacijo za prenos želenega sporočila. Trezna barvna paleta ji daje ekskluzivne lastnosti, tipografska uporaba pa ponazarja tradicionalni in zgodovinski izdelek.

Zasnova Arhitekture Doma

Bienville

Zasnova Arhitekture Doma Logistika te delovne družine je zahtevala, da so bili daljši čas doma v zaprtih prostorih, kar je poleg dela in šole postalo moteče za njihovo dobro počutje. Tako kot številne družine so začeli razmišljati o tem, ali je potrebna selitev v predmestje, izmenjava bližine mestnih ugodnosti za večje dvorišče za povečanje dostopa na prostem. Namesto da bi se oddaljili daleč, so se odločili, da bodo na majhnem mestnem parceli zgradili novo hišo, ki bi ponovno preučila omejitve bivanja v zaprtih prostorih. Organizacijski princip projekta je bil ustvariti čim več zunanjega dostopa do komunalnih območij.

Tablete Z Infuzijo Konoplje

Secret Tarts

Tablete Z Infuzijo Konoplje Embalaža Secret Tarps je narejena v tako imenovanem moderniziranem retro / vintage slogu z občutkom starošolskih not, tako da pričakovanje mojstra-farmacevta zadrži kupca od prvega pogleda in kasneje, podrobno opazovanje glavnih oblikovalskih elementov pa je kodirano v celostna struktura, ki prenaša glavno trženjsko točko: ta izdelek je razvilo farmacevtsko obrtno podjetje, v notranjosti pa vsebuje ročno izdelan tajni recept lekarnarja.

Mobilna Aplikacija

Akbank Mobile

Mobilna Aplikacija Nova zasnova aplikacije Akbank Mobile ponuja novo perspektivo v smislu družbenih, pametnih, prihodnost odpornih in koristnih bančnih izkušenj. S prilagojenim oblikovanjem območja na glavni strani si lahko uporabniki ogledajo pametne vpoglede, da olajšajo svoje finančno življenje. Tudi s tem novim oblikovalskim pristopom tradicionalne bančne transakcije govorijo uporabnikov jezik s vizualnimi vizualnimi sličicami, poenostavljenimi tokovi in koncepti.

Vadbena Silikonska Steklenica Za Vodo

Happy Aquarius

Vadbena Silikonska Steklenica Za Vodo Happy Aquarius je varna in dobra oprijem steklenice vode za vse starosti. Ima gladko nasmejano obliko ukrivljenosti in privlačen videz dvostranskih barv, ki predstavlja občutek mladega, energičnega in modnega. Izdelan iz 100% silikona, ki ga je mogoče reciklirati, vzdržuje temperaturno območje 220 stopinj. Od -40 ° C. C, mehčalec ne izluži in ne vsebuje BPA. Mehka površinska prevleka na dotik zagotavlja svilnat občutek, prijazen v oprijem in oprijem. Pomladnost, elastičnost in votla struktura omogočajo, da se steklenica obnese kot ročni prijemal, kot tudi lahka bučnica.

Hotelske

Marn

Hotelske Navdih za praznične prigrizke tradicionalne kulture Tainan (staro mesto na Tajvanu, polno kulturne dediščine) in jih s spreminjanjem v skupek hotelskih ugodnosti ta serija prazničnih prigrizkov, ki jih domačini vedno poznajo kot "Marn", pomeni izpolnitev v kitajski kulturi; želva v obliki riževe torte kot milo in milo za roke, mung fižol torta kot toaletne potrebščine, tang yuan sladki cmok kot krema za roke in parjena bun & amp; Tainan rjava sladkorna torta v obliki čajne garniture. Tainanska kulturna dediščina bi bila lahko razširjena po svetu, saj je hotel lepa platforma za promocijo lokalne kulture.