Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Restavracija Bar Streha

The Atticum

Restavracija Bar Streha Čar restavracije v industrijskem okolju naj se odraža v arhitekturi in opremi. Črno-sivi apneni omet, ki je bil posebej razvit za ta projekt, je eden od dokazov za to. Njegova edinstvena, groba struktura poteka skozi vse prostore. Pri podrobni izvedbi so bili namenoma uporabljeni materiali, kot je surovo jeklo, katerih varilni šivi in sledi brušenja so ostali vidni. Ta vtis potrjuje izbira oken muntin. Tem hladnim elementom nasprotujejo topel hrastov les, ročno skobljan parket ribja kost in popolnoma zasajena stena.

Svetilka

vanory Estelle

Svetilka Estelle združuje klasičen dizajn v obliki valjastega, ročno izdelanega steklenega ohišja z inovativno svetlobno tehnologijo, ki ustvarja tridimenzionalne svetlobne učinke na tekstilnem senčniku. Namenoma zasnovana tako, da svetlobno razpoloženje spremeni v čustveno izkušnjo, Estelle ponuja neskončno raznolikost statičnih in dinamičnih razpoloženj, ki ustvarjajo vse vrste barv in prehodov, ki jih upravljate s ploščo na dotik na svetilki ali aplikacijo za pametni telefon.

Premični Paviljon

Three cubes in the forest

Premični Paviljon Tri kocke so naprava z različnimi lastnostmi in funkcijami (otroška igrišča, javno pohištvo, umetniški predmeti, sobe za meditacijo, vrtne ute, manjša počivališča, čakalnice, stoli s strehami) in lahko ljudem prinesejo sveža prostorska doživetja. Tri kocke je zaradi velikosti in oblike enostavno prevažati s tovornjakom. Glede na velikost, namestitev (naklon), sedežne površine, okna itd., je vsaka kocka oblikovana značilno. Tri kocke se nanašajo na japonske tradicionalne minimalne prostore, kot so sobe za čajne slovesnosti, s variabilnostjo in mobilnostjo.

Večnamenski Kompleks

Crab Houses

Večnamenski Kompleks Na prostrani ravnini Šlezijske nižine stoji ena sama čarobna gora, prekrita z meglo skrivnosti, ki se dviga nad slikovitim mestom Sobotka. Tam, sredi naravnih pokrajin in legendarne lokacije, naj bi bil kompleks Crab Houses: raziskovalno središče. Kot del projekta revitalizacije mesta naj bi sproščal kreativnost in inovativnost. Kraj združuje znanstvenike, umetnike in lokalno skupnost. Oblika paviljonov je navdihnjena z raki, ki vstopajo v valovito morje trave. Ponoči bodo osvetljeni, kot kresnice, ki lebdijo nad mestom.

Miza

la SINFONIA de los ARBOLES

Miza Tabela la SINFONIA de los ARBOLES je iskanje poezije v oblikovanju ... Gozd, viden s tal, je kot stebri, ki bledijo v nebo. Ne moremo jih videti od zgoraj; gozd s ptičje perspektive spominja na gladko preprogo. Navpičnost postane horizontalnost in še vedno ostaja enotna v svoji dvojnosti. Prav tako miza la SINFONIA de los ARBOLES spominja na veje dreves, ki tvorijo stabilno podlago za subtilno pultno ploščo, ki izziva silo težnosti. Le tu in tam skozi veje dreves utripajo sončni žarki.

Lekarna

Izhiman Premier

Lekarna Nova zasnova trgovine Izhiman Premier se je razvila okoli ustvarjanja trendovske in sodobne izkušnje. Oblikovalec je uporabil drugačno mešanico materialov in detajlov, da je služil vsakemu kotu prikazanih predmetov. Vsako razstavno območje smo obravnavali ločeno s preučevanjem lastnosti materialov in razstavljenega blaga. Ustvarjanje kombinacije materialov, ki se mešajo med marmorjem iz Kalkute, lesom oreha, hrastovim lesom in steklom ali akrilom. Posledično je izkušnja temeljila na vsaki funkciji in preferencah strank s sodobnim in elegantnim dizajnom, ki je združljiv s postreženimi prikazanimi artikli.