Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Bazeni

Termalija Family Wellness

Bazeni Družinski wellness Termalija je zadnji v nizu projektov, ki jih je Enota zgradila v Termah Olimia v zadnjih petnajstih letih in zaključuje popolno preobrazbo zdraviliškega kompleksa. Oblika, barva in obseg nove gruče tetraedrskih zvezkov, gledano od daleč, so nadaljevanje gruče okoliških podeželskih zgradb, ki se vizualno širi v osrčje kompleksa. Nova streha deluje kot velika poletna senca in ne uživa nobenega dragocenega zunanjega prostora.

Avtomatski Sokovnik

Toromac

Avtomatski Sokovnik Toromac je posebej zasnovan s svojim močnim videzom, da prinese nov način uživanja sveže stisnjenega pomarančnega soka. Narejena za največjo črpanje sokov, je namenjena restavracijam, kavarnam in supermarketom, vrhunski dizajn pa omogoča prijazno izkušnjo z okusom, zdravjem in higieno. Ima inovativen sistem, ki sadje reže navpično in z rotacijskim pritiskom stisne polovice. To pomeni, da je največja zmogljivost dosežena brez stiskanja ali dotika lupine.

Etiketa Piva

Carnetel

Etiketa Piva Dizajn pivske etikete v slogu Art Nouveau. Nalepka piva vsebuje tudi veliko podrobnosti o postopku pivovarstva. Dizajn se prilega tudi dvema različnima steklenicama. To lahko storite preprosto s tiskanjem dizajna na 100-odstotni zaslon in 70-odstotno velikost. Oznaka je povezana z bazo podatkov, kar zagotavlja, da vsaka steklenica prejme edinstveno številko za polnjenje.

Identiteta Blagovne Znamke

BlackDrop

Identiteta Blagovne Znamke To je osebni projekt blagovne znamke in identiteta. BlackDrop je veriga trgovin in blagovnih znamk, ki prodaja in distribuira kavo. BlackDrop je osebni projekt, ki je bil sprva razvit za določitev tona in kreativne usmeritve za osebno samostojno kreativno poslovanje. Ta identiteta blagovne znamke je bila ustvarjena z namenom, da bi Aleks postavili zaupanja vrednega svetovalca za blagovne znamke v startup skupnosti. BlackDrop pomeni elegantno, sodobno in pregledno zagonsko znamko, katere cilj je postati brezčasna, prepoznavna in vodilna blagovna znamka.

Fotografska Serija

U15

Fotografska Serija Projekt umetnikov izkorišča značilnosti stavbe U15, da ustvari povezavo z naravnimi elementi, prisotnimi v kolektivni domišljiji. S svojimi barvami in oblikami izkoriščajo stavbno zgradbo in njene dele, poskušajo priklicati bolj specifične lokacije, kot so kitajski kamniti gozd, ameriški hudič stolp, kot generične naravne ikone, kot so slapovi, reke in skalnata pobočja. Za zagotovitev drugačne interpretacije v vsaki sliki umetniki raziskujejo stavbo z minimalističnim pristopom z uporabo različnih zornih kotov in perspektiv.

Ura

Argo

Ura Argo by Gravithin je ura, katere oblikovanje navdihuje sekstant. Odlikuje ga vgravirano dvojno klicanje, ki je na voljo v dveh odtenkih, globoko modro in črno morje, v čast mitskih dogodivščin ladje Argo. Njegovo srce bije zaradi švicarskega kremenčevega gibanja Ronda 705, safirno steklo in močno brušeno jeklo 316L pa zagotavljata še večjo odpornost. Je tudi vodoodporna 5ATM. Ura je na voljo v treh različnih barvah ohišja (zlata, srebrna in črna), dveh barvnih odtenkih (Deep Blue in Black Sea) in šestih modelih jermenov, v dveh različnih materialih.