Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Pisarniško Oblikovanje

Sberbank

Pisarniško Oblikovanje Kompleksnost tega projekta je bila v zelo omejenem časovnem obdobju oblikovati okretno delovno mesto ogromne velikosti in ohraniti fizične in čustvene potrebe uporabnikov pisarn vedno v središču zasnove. Z novim dizajnom pisarne je Sberbank postavila prve korake v smeri posodobitve koncepta njihovega delovnega mesta. Nova zasnova pisarne omogoča osebju, da opravljajo svoje naloge v najprimernejšem delovnem okolju in vzpostavlja povsem novo arhitekturno identiteto za vodilno finančno institucijo v Rusiji in Vzhodni Evropi.

Pisarna

HB Reavis London

Pisarna Sedež podjetja HB Reavis UK, zasnovan po IWBI-jevem standardu za gradbeništvo, je usmerjen v promocijo projektnega dela, ki spodbuja razčlenitev oddelkov silosov in omogoča delo v različnih skupinah enostavnejše in dostopnejše. V skladu z WELL Building Standardom je zasnova delovnega mesta namenjena tudi reševanju zdravstvenih vprašanj, povezanih s sodobnimi pisarnami, kot so pomanjkanje mobilnosti, slaba razsvetljava, slaba kakovost zraka, omejena izbira hrane in stres.

Počitniška Hiša

Chapel on the Hill

Počitniška Hiša Po več kot 40 letih je bila zapuščena metodistična kapela na severu Anglije spremenjena v počitniški dom za 7 oseb. Arhitekti so ohranili prvotne značilnosti - visoka gotska okna in glavno dvorano kongregacij - kapelo spremenili v harmoničen in udoben prostor, preplavljen z dnevno svetlobo. Ta stavba iz 19. stoletja se nahaja na podeželskem angleškem podeželju s panoramskim razgledom na gorovja in čudovito podeželje.

Pisarna

Blossom

Pisarna Čeprav gre za pisarniški prostor, uporablja drzno kombinacijo različnih materialov, zelena zasaditvena struktura pa čez dan daje občutek perspektive. Oblikovalec zagotavlja le prostor, vitalnost prostora pa je še vedno odvisna od lastnika, ob uporabi moči narave in oblikovalčevega edinstvenega sloga! Pisarna ni več ena sama funkcija, zasnova je bolj raznolika, uporabljali pa jo bomo v velikem in odprtem prostoru za ustvarjanje različnih možnosti med ljudmi in okoljem.

Pisarna

Dunyue

Pisarna Med postopkom pogovarjanja oblikovalci pustijo zasnovi ne le prostorske delitve notranjosti, temveč povezavo mesta / prostora / ljudi skupaj, tako da se okolje in prostor z majhnimi ključi v mestu ne spopadata, podnevi je skrita fasada na ulici, noč. Potem postane steklena svetlobna plošča v mestu.

Oblikovanje Embalaže

Milk Baobab Baby Skin Care

Oblikovanje Embalaže Navdihuje ga mleko, glavna sestavina. Edinstvena oblika embalaže mlečne embalaže odraža značilnosti izdelka in je zasnovana tako, da je seznanjena že s prvimi potrošniki. Poleg tega se material iz polietilena (PE) in gume (EVA) ter mehke lastnosti pastelne barve uporabljajo za poudarjanje, da gre za blag izdelek za otroke s šibko kožo. Okrogla oblika je nanešena na vogal zaradi varnosti mame in otroka.