Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Razsvetljava

Capsule

Razsvetljava Oblika žarnice Kapsula ponavlja obliko kapsul, ki so tako razširjene v sodobnem svetu: zdravila, arhitekturne strukture, vesoljske ladje, termoze, cevi, časovne kapsule, ki sporočila potomcem prenašajo že več desetletij. Lahko je dveh vrst: standardna in podolgovata. Žarnice so na voljo v več barvah z različnimi stopnjami preglednosti. Vezava z najlonskimi vrvmi svetilki doda ročno izdelan učinek. Njegova univerzalna oblika je bila določitev enostavnosti izdelave in množične proizvodnje. Prihranitev v proizvodnem procesu svetilke je njegova glavna prednost.

Paviljon

ResoNet Sinan Mansions

Paviljon ResoNet Pavilion naroči Sinan Mansions v Šanghaju za praznovanje kitajskega novega leta 2017. Sestavljen je iz začasnega paviljona in interaktivne LED luči "resonet", pritrjene na notranji površini. Uporablja tehnike Low-Fi za vizualizacijo resonančnih frekvenc, ki so v naravnem okolju, s pomočjo interakcije javnosti in okoliških elementov, ki jih zazna LED mreža. Paviljon osvetli javno kraljestvo kot odziv na vibracijske dražljaje. Poleg tega, da si obiskovalci lahko ogledajo želje spomladanskega festivala, ga lahko uporabimo tudi kot odrsko sceno.

Servisna Pisarna

Miyajima Insurance

Servisna Pisarna Koncept projekta je "povezati pisarno z mestom" in izkoristiti okolje. Spletno mesto se nahaja na mestu, kjer si ogleda mesto. Da bi ga dosegli, je bil sprejet prostor v obliki tunela, ki poteka skozi vhodna vrata do konca pisarniškega prostora. Linija stropnega lesa in črna vrzel, na katero so nameščene luči in klimatske naprave, poudarjajo smer v mesto.

Fotelj

Lollipop

Fotelj Fotelj Lollipop je kombinacija nenavadnih oblik in modnih barv. Njegove silhuete in barvni elementi so morali biti na daljavo videti kot bomboni, hkrati pa bi se moral fotelj prilegati v notranjost različnih stilov. Oblika chupa-chups je bila osnova naslonjala za roke, hrbet in sedež sta v obliki klasičnih bonbonov. Fotelj Lollipop je ustvarjen za ljudi, ki imajo radi drzne odločitve in modo, vendar se nočejo odreči funkcionalnosti in udobju.

Oblazinjene Akustične Plošče

University of Melbourne - Arts West

Oblazinjene Akustične Plošče Naš kratek opis je bil dobava in namestitev množice tkanin, zavitih akustičnih plošč različnih velikosti, kotov in oblik. Začetni prototipi so spremenili tako zasnovo kot tudi fizična sredstva za namestitev in obešanje teh plošč s sten, stropov in spodnje strani stopnišč. Na tej točki smo ugotovili, da sedanji lastniški viseči sistemi za stropne plošče niso ustrezni za naše potrebe in zasnovali smo svoje.

Curling Likalnik

Nano Airy

Curling Likalnik Nano zračen curling likalnik uporablja inovativno tehnologijo negativnih ionov. Dolgo časa ohranja gladko teksturo, mehko sijoče kodre. Cev za curling je bila pod nanokeramično prevleko, počuti se zelo gladka. Lase nežno in hitro zvija s toplim zrakom negativnih ionov. V primerjavi z curling likalniki brez zraka lahko zaključite z mehkejšo kakovostjo las. Osnovna barva izdelka je mehka, topla in čista mat bela, poudarjena barva pa je roza zlata.