Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Bivalni Prostor

BeantoBar

Bivalni Prostor Pomemben element tega dizajna je bil, da se izkaže privlačnost uporabljenih materialov. Glavni uporabljeni material je bila zahodna rdeča cedra, ki jo uporabljajo tudi v njihovi prvi trgovini na Japonskem. Za prikaz materiala je Riki Watanabe zložil mozaični vzorec, tako da je enega drugega za drugim zložil kot parket, tako da so v bistvu materiali uporabili neenakomerne barve. Kljub uporabi istih materialov je Riki Watanabe uspel spreminjati izraze glede na vidne kote.

Obroč

Wishing Well

Obroč Ko je v sanjah obiskala vrtnico, je Tippy naletela na želeno vrtnico, obkroženo z vrtnicami. Tam je pogledala v vodnjak in zagledala odsev nočnih zvezd in si zaželela željo. Nočne zvezde predstavljajo diamanti, rubin pa simbolizira njeno najglobljo strast, sanje in upanja, ki jih je naredila ob vodnjaku. Ta oblika odlikuje po meri rez vrtnic, šesterokotni rubin kremplje iz 14K trdnega zlata. Mali listi so izklesani, da pokažejo teksturo naravnih listov. Obročni pas podpira raven vrh in se nekoliko upogne navznoter. Velikosti obročev je treba matematično izračunati.

Restavracija

Nanjing Fishing Port

Restavracija Projekt je preurejena restavracija s tremi nadstropji v Nanjingu, zajema približno 2000 kvadratnih metrov. Poleg gostinske ponudbe in srečanj sta na voljo čajna kultura in vinska kultura. Dekor povezuje živahno novo kitajsko občutek od stropa do kamnite postavitve na tleh. Strop je okrašen s kitajskimi starodavnimi nosilci in strehami. Na stropu tvori glavni element oblikovanja. Materiali, kot so furnir iz lesa, zlato nerjavno jeklo in slika, ki pomeni nov kitajski občutek, se mešajo skupaj, da se ustvari nov kitajski prostor.

Kolesarska Čelada

Voronoi

Kolesarska Čelada Čelada je navdihnjena s 3D Voronoi strukturo, ki je široko razširjena v naravi. S kombinacijo parametrične tehnike in bionike ima kolesarska čelada izboljšan zunanji mehanski sistem. V svojem neobremenjenem bionskem 3D mehanskem sistemu se razlikuje od tradicionalne zaščitne strukture proti luskam. Ko zadeva zunanja sila, ta struktura kaže boljšo stabilnost. Z ravnovesjem lahkotnosti in varnosti želi čelada ljudem zagotoviti bolj udobno, bolj modno in varnejšo kolesarsko čelado z osebno zaščito.

Jedilnica In Delo

Eatime Space

Jedilnica In Delo Vsi ljudje so upravičeni, da so povezani s časom in spominom. Beseda Eatime se sliši kot čas v kitajščini. Prostor Eatime ponuja prizorišča za spodbujanje ljudi, da bi v miru jedli, delali in se spominjali. Koncept časa tesno sodeluje z delavnico, ki je bila priča spremembam s časom. Na osnovi stila delavnice zasnova vključuje strukturo industrije in okolje kot osnovne elemente za gradnjo prostora. Eatime se pokloni najčistejši obliki oblikovanja s subtilnim mešanjem elementov, ki se prilegajo tako surovemu kot končnemu dekorju.