Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Stanovanjska

Shkrub

Stanovanjska Škrubova hiša se je pojavila iz ljubezni in iz ljubezni - ljubeč par s tremi otroki. DNK hiše vključuje strukturirajoče estetske principe, ki najdejo navdih v ukrajinski zgodovini in kulturi, navdihnjeni z japonsko modrostjo. Element zemlje kot materiala se počuti v strukturnih vidikih doma, na primer v izvirni slamnati strehi in v čudovitih in gostih teksturah iz gline. Zamisel o izročanju poklona kot ustanavljanju je mogoče čutiti po vsem domu, kot občutljivo vodilno nit.

Pametni Difuzor Arome

Theunique

Pametni Difuzor Arome Agarwood je redek in drag. Njegovo aromo je mogoče dobiti le s kurjenjem ali ekstrakcijo, ki jo uporablja v zaprtih prostorih in si jo privošči le malo uporabnikov. Da bi odpravili te omejitve, so po triletnih prizadevanjih z več kot 60 dizajni, 10 prototipi in 200 poskusi ustvarjeni pametni difuzor arome in naravne ročno izdelane tablete agarwood. Dokazuje nov možni poslovni model in uporabo konteksta za industrijo agarwood. Uporabniki lahko preprosto vstavijo difuzor v avtomobil, z lahkoto prilagodijo čas, gostoto in raznolikost arome ter uživajo v potopni aromaterapiji kamor koli in kadar koli vozijo.

Klimatska Naprava

Midea Sensia HW

Klimatska Naprava Midea Sensia spodbuja kakovost življenja in inovativen način izpostavitve predmeta dekoracije. Poleg učinkovitosti pretoka zraka in tišine predstavlja inovativno zaslon na dotik, ki omogoča dostop do funkcij in barv ter intenzivnosti strele. Barvna terapija, ki pomaga protistresnemu procesu, trendi inovativnih izdelkov na oba načina, počutje in estetiko. Poleg drugačne estetike njegove oblike združujejo domačo notranjost tako z eleganco kot s slogom, ki hišo cenijo s posredno svetlobo.

Pisalna Miza

Duoo

Pisalna Miza Duoo pisalna miza je želja po izražanju karakterja skozi minimalizem oblik. Njegove tanke vodoravne črte in kotne kovinske noge ustvarjajo močno vizualno podobo. Zgornja polica vam omogoča, da postavite pisalne potrebščine, tako da med delom ne motijo. Skriven pladenj na površini za povezovanje naprav ohranja čisto estetiko. Namizna plošča iz naravnega furnirja nosi toploto teksture naravnega lesa. Pisalna miza ohranja brezhibno ravnovesje, zahvaljujoč harmonično izbranim materialom, funkcionalnosti in praktičnosti v kombinaciji z estetiko pravilnih in strogih oblik.

Stroj Za Domače Testenine

Hidro Mamma Mia

Stroj Za Domače Testenine Hidro Mama Mia je družbeno-kulturno reševanje skozi italijansko gastronomijo. Izjemno enostaven za uporabo, je lahek in kompakten, enostaven za shranjevanje in prevoz. Omogoča varno visoko produktivnost in družini nudi prijetno kuharsko izkušnjo v vsakodnevnem življenju in prijateljih. Motor je v celoti vgrajen v menjalnik, saj ponuja moč, robustnost in varno uporabo, nudi pa tudi enostavno čiščenje in podporo. Testo razrežejo z različnimi debelinami, tako da lahko pripravijo različne jedi: testenine, rezance, lazanje, kruh, pecivo, pice in drugo.

Hiper

Brescia Hommage

Hiper Projekt Brescia Hommage je v času visokotehnoloških vseh digitalnih pripomočkov, ploskosti zaslonov na dotik in racionalnih enoprostorskih vozil stara šola dvodelnega oblikovanja hiper avtomobilov, ki je bilo načrtovano kot praznovanje do obdobja, v katerem je elegantna preprostost, visoko dotična materialnost, surova moč, čista lepota in neposredna povezava med človekom in strojem so bili pravilo igre. Čas, ko so pogumni in iznajdljivi moški, kot je Ettore Bugatti, ustvarili mobilne naprave, ki so osupnili svet.