Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Oblazinjene Akustične Plošče

University of Melbourne - Arts West

Oblazinjene Akustične Plošče Naš kratek opis je bil dobava in namestitev množice tkanin, zavitih akustičnih plošč različnih velikosti, kotov in oblik. Začetni prototipi so spremenili tako zasnovo kot tudi fizična sredstva za namestitev in obešanje teh plošč s sten, stropov in spodnje strani stopnišč. Na tej točki smo ugotovili, da sedanji lastniški viseči sistemi za stropne plošče niso ustrezni za naše potrebe in zasnovali smo svoje.

Curling Likalnik

Nano Airy

Curling Likalnik Nano zračen curling likalnik uporablja inovativno tehnologijo negativnih ionov. Dolgo časa ohranja gladko teksturo, mehko sijoče kodre. Cev za curling je bila pod nanokeramično prevleko, počuti se zelo gladka. Lase nežno in hitro zvija s toplim zrakom negativnih ionov. V primerjavi z curling likalniki brez zraka lahko zaključite z mehkejšo kakovostjo las. Osnovna barva izdelka je mehka, topla in čista mat bela, poudarjena barva pa je roza zlata.

Restavracija

Yuyuyu

Restavracija Danes na trgu na Kitajskem obstaja veliko teh mešanih sodobnih modelov, ki običajno temeljijo na tradicionalnih modelih, vendar bodisi s sodobnimi materiali bodisi novimi izrazi. Yuyuyu je kitajska restavracija, oblikovalci so ustvarili nov način za izražanje orientalskega dizajna, novo instalacijo, sestavljeno iz linij in pik, ki se razširijo od vrat do notranjosti restavracije. S spremembo časov se spreminja tudi estetsko spoštovanje ljudi. Za sodobni orientalski dizajn je inovacija zelo potrebna.

Restavracija

Yucoo

Restavracija S postopno zrelostjo estetike in estetskimi spremembami človeka je sodobni slog, ki poudarja samo sebe in individualnost, postal pomemben element oblikovanja. Ta primer je restavracija, oblikovalec želi ustvariti mladostno vesoljsko izkušnjo za potrošnike. Svetlo modre, sive in zelene rastline ustvarjajo naravno udobje in ležernost prostora. Lestenec, narejen iz ročno tkanega ratana in kovine, pojasnjuje trčenje med človekom in naravo, kar prikazuje vitalnost celotne restavracije.

Trgovina

Formal Wear

Trgovina Moške trgovine z oblačili pogosto ponujajo nevtralne notranjosti, ki negativno vplivajo na razpoloženje obiskovalcev in zato zmanjšujejo odstotek prodaje. Da bi privabili ljudi, da ne samo obiščejo trgovino, ampak tudi kupijo izdelke, ki so tam predstavljeni, bi moral prostor navdihniti in razveseliti dobro veselje. Zato oblikovanje te trgovine uporablja posebne lastnosti, ki jih navdihuje izdelava šivanja in različne podrobnosti, ki bodo pritegnile pozornost in širile dobro razpoloženje. Postavitev odprtega prostora, ki je razdeljena na dve coni, je zasnovana tudi za svobodo kupcev med nakupovanjem.

Ravnanje Las

Nano Airy

Ravnanje Las Zračno železo za ravnanje Nano združuje nanokeramične materiale za prevleke z inovativno tehnologijo negativnega železa, ki lase hitro in gladko pripelje v ravno obliko. Zahvaljujoč senzorju magneta na vrhu pokrovčka in ohišju se naprava samodejno izklopi, ko je pokrovček zaprt, kar je varno za prevoz. Kompaktno ohišje z USB polnilnim brezžičnim dizajnom je enostavno shranjevati v torbici in nositi, ženski pa pomaga, da bo elegantno pričesko kadarkoli in kjer koli. Bela in roza barvna shema daje napravi ženstven značaj.

Dnevna oblikovalska ekipa

Največje svetovne oblikovalske ekipe.

Včasih potrebujete zelo veliko ekipo nadarjenih oblikovalcev, da se lotite resnično odličnih modelov. Vsak dan imamo izrazito nagrajeno inovativno in kreativno oblikovalsko ekipo. Raziščite in odkrivajte izvirno in kreativno arhitekturo, dober dizajn, modo, grafično oblikovanje in projekte oblikovalskih strategij s strani oblikovalskih skupin po vsem svetu. Navdihnite se z izvirnimi deli velikih mojstrskih oblikovalcev.