Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Identiteta Blagovne Znamke

SioZEN

Identiteta Blagovne Znamke Siozen predstavlja nov revolucionarni higienski sistem na visoki ravni, ki unikatno spremeni vaše vesoljske površine, roke in zrak v močan sistem za zaščito pred mikrobi / strupenimi onesnaževanji. Sodobni načini gradnje so odlični za zagotavljanje boljše energetske učinkovitosti in udobja, vendar to pride na ceno. Ozke zgradbe brez ugreza prispevajo k kopičenju neštetih onesnaževal. Tudi če je prezračevalni sistem stavbe pravilno načrtovan in dobro vzdrževan, onesnaževanje v zaprtih prostorih ostaja resno vprašanje. Potrebni so novi pristopi.

Embalaža

The Fruits Toilet Paper

Embalaža Številna podjetja in prodajalne na celotnem Japonskem kupcem dajo zvitek toaletnega papirja kot novost v dar, s katerim pokažejo svojo spoštovanje. Fruit Toilet Paper je zasnovan tako, da navdušuje stranke s svojim simpatičnim slogom, kot nalašč za takšne priložnosti. Izbirate lahko med 4 kivijami, jagodami, lubenico in pomarančo. Od napovedi zasnove in izdaje izdelka je bil predstavljen v več kot 50 medijih, vključno s televizijskimi postajami, revijami in spletnimi mesti, v 23 mestih v 19 državah.

Plezalni Stolp

Wisdom Path

Plezalni Stolp Vodstvo delavnice je za nefunkcionalni vodni stolp odločilo, da ga bo rekonstruiralo in postalo plezalna stena. Ker je najvišja točka okoli njega je dobro vidno zunaj Delavnice. Ima slikovit razgled na jezero Senezh, ozemlje delavnice in borov gozd naokoli. Po zaključku študija študentje sodelujejo v slavnostnem plezanju na sam vrh stolpa, ki je opazovalna točka. Spiralno gibanje okoli stolpa je simbol pridobivanja izkušenj. In najvišja točka je simbol življenjske izkušnje, ki se sčasoma spremeni v kamen modrosti.

Embalaža Torte Za Šahovske Palice

K & Q

Embalaža Torte Za Šahovske Palice To je oblikovanje embalaže za pecivo (torte s palicami, financerji). Z razmerjem med dolžino in širino 8: 1 so stranice teh rokavov izjemno dolge in prekrite v vzorcu šahovnice. Vzorec se nadaljuje na sprednji del, ki ima tudi osrednje nameščeno okno, skozi katerega se vidi vsebina tulca. Ko je vseh osem rokavov iz tega darilnega kompleta poravnanih, se razkrije čudovit kariran vzorec šahovnice. K & amp; Q naredi vašo posebno priložnost tako elegantno kot čas čaja kralja in kraljice.

Notranje Oblikovanje Knjižnice

Veranda on a Roof

Notranje Oblikovanje Knjižnice Kalpak Shah iz Studio Course je prenovil zgornjo raven apartmaja v penthouseu v Puneju v zahodni Indiji in tako ustvaril kombinacijo notranjih in zunanjih prostorov, ki obdajajo vrtni vrt. Lokalni studio, ki ima tudi sedež v Puneu, je želel dom pod premalo izkoriščenim zgornjim nadstropjem spremeniti v območje, podobno verandi tradicionalnega indijskega doma.

Glasbeni Instrument

DrumString

Glasbeni Instrument Združevanje dveh instrumentov skupaj pomeni rojstvo novega zvoka, novo funkcijo pri uporabi instrumentov, nov način igranja inštrumenta, nov videz. Upoštevajte tudi, da so na tehtnicah za bobne D3, A3, Bb3, C4, D4, E4, F4, A4, strukturne tehtnice pa so zasnovane v sistemu EADGBE. DrumString je lahek, ima pašček, pritrjen čez ramena in pas, zato bo uporaba in držanje instrumenta enostavna in vam daje možnost uporabe dveh rok.

Dnevna oblikovalska ekipa

Največje svetovne oblikovalske ekipe.

Včasih potrebujete zelo veliko ekipo nadarjenih oblikovalcev, da se lotite resnično odličnih modelov. Vsak dan imamo izrazito nagrajeno inovativno in kreativno oblikovalsko ekipo. Raziščite in odkrivajte izvirno in kreativno arhitekturo, dober dizajn, modo, grafično oblikovanje in projekte oblikovalskih strategij s strani oblikovalskih skupin po vsem svetu. Navdihnite se z izvirnimi deli velikih mojstrskih oblikovalcev.