Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Prenosni Zvočnik

Seda

Prenosni Zvočnik Seda je osnovna funkcionalna naprava za obveščevalno tehnologijo. Držalo za pisalo v sredini je organizator prostora. Tudi digitalne funkcije, kot so vrata USB in povezava Bluetooth, omogočajo prilagoditev uporabe prenosnega predvajalnika in zvočnika z domačim območjem. Svetlobna palica, vdelana v zunanje telo, deluje kot namizna luč. Tudi privlačen videz razkošja omogoča, da je privlačna domača oprema uporabna pri notranjem oblikovanju. Prav tako je uporaba prostora na boljši način ena bistvenih lastnosti Seda.

Pisarna

Phuket VIP Mercury

Pisarna Na podlagi teme odprtosti in poglobljenega raziskovanja blagovne znamke je raziskal zasnovo in ustvaril vizualno integracijo vizualne razširljivosti in zgodbe blagovne znamke s planetom kot glavnim ustvarjalnim elementom. Načrt je rešil naslednje tri težave z novimi vizualnimi razmišljanji: Ravnotežje odprtosti in funkcij prostora; Delitev in kombinacija funkcionalnih področij prostora; Pravilnost in sprememba osnovnega prostorskega sloga.

Spletna Stran

Travel

Spletna Stran Zasnova je uporabila minimalističen slog, da ne bi preobremenili uporabniške izkušnje z nepotrebnimi informacijami. Prav tako je zelo težko uporabiti minimalističen slog v potovalni industriji, saj mora vzporedno s preprostim in jasnim dizajnom uporabnik dobiti popolne informacije o svojih potovanjih in tega ni enostavno kombinirati.

Skodelica In Krožnik Za Kavo

WithDelight

Skodelica In Krožnik Za Kavo Postrežba sladkih dobrot z zalogaj na strani kave je del mnogih različnih kultur, saj je običaj, da v Turčiji postrežemo skodelico kave s turško slastjo, biskoti v Italiji, churros v Španiji in datlji v Arabiji. Vendar na običajnih krožnikih te priboljške drsijo proti skodelici za vročo kavo in se iz razlite kave prilepijo ali zmočijo. Da bi to preprečili, ima ta kavna skodelica krožnik z namenskimi režami, ki ohranjajo priboljške za kavo. Ker je kava ena najpomembnejših vročih pijač, je izboljšanje kakovosti pitja kave pomembno v vsakdanjem življenju.

Blagovna Znamka In Embalaža

Leman Jewelry

Blagovna Znamka In Embalaža Vizualna rešitev nove identitete Leman Jewelry je bil popolnoma nov sistem, ki je izpostavil razkošje, izvrstno, a prefinjeno in minimalno počutje. Nov logotip, ki ga je navdihnil Leman-ov delovni proces, njihova storitev oblikovanja visoke mode, je oblikoval vse oblike diamantov, ki obdajajo simbol zvezde ali iskrice, ustvaril prefinjen simbol in tudi odmeval sijoč učinek diamanta. V nadaljevanju so bili vsi založni materiali izdelani s kakovostnimi podrobnostmi, ki poudarjajo in popestrijo razkošnost vseh novih vizualnih elementov blagovne znamke.

Razstava

LuYu

Razstava Umetnost vpliva na življenje in življenje prinaša globok razmislek in interpretacijo umetnosti. Razdalja med umetnostjo in življenjem je lahko vsakodnevna. Če vsak obrok pojeste previdno, lahko svoje življenje spremenite v umetnost. Oblikovalčevo ustvarjanje je tudi umetnost, ki nastaja z lastnimi mislimi. Tehnike so orodja, izrazi pa rezultati. Samo z mislimi bodo res dobra dela.

Oblikovalni intervju dneva

Intervjuji s svetovno znanimi oblikovalci.

Preberite najnovejše intervjuje in pogovore o oblikovanju, ustvarjalnosti in inovativnosti med oblikovalskim novinarjem in svetovno znanimi oblikovalci, umetniki in arhitekti. Oglejte si najnovejše oblikovalske projekte in nagrajene modele znanih oblikovalcev, umetnikov, arhitektov in inovatorjev. Odkrijte nova spoznanja o ustvarjalnosti, inovacijah, umetnosti, oblikovanju in arhitekturi. Spoznajte procese oblikovanja odličnih oblikovalcev.