Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Infografika Z Animiranim Gifom

All In One Experience Consumption

Infografika Z Animiranim Gifom Projekt potrošnje vse v enem je izkušnja z informacijami o velikih podatkih, ki prikazuje podatke, kot so namen, vrsta in poraba obiskovalcev kompleksnih nakupovalnih središč. Glavne vsebine so sestavljene iz treh reprezentativnih vpogledov, ki izhajajo iz analize velikih podatkov, in so razporejene od zgoraj navzdol glede na pomembnost. Grafika je narejena z uporabo izometričnih tehnik in je razvrščena v reprezentativno barvo vsakega predmeta.

Filmski Plakat

Mosaic Portrait

Filmski Plakat Umetniški film "Mozaični portret" je izšel kot konceptni plakat. V glavnem pripoveduje zgodbo o dekletu, ki je bilo spolno napadeno. Bela ima običajno metaforo smrti in simbol čednosti. Ta plakat izbere skrivanje sporočila o smrti za dekličinim tihim in nežnim stanjem, da bi poudaril močnejše čustvo za tišino. Oblikovalec je hkrati v sliko vključil umetniške elemente in sugestivne simbole, kar je povzročilo obsežnejše razmišljanje in raziskovanje filmskih del.

Pralni Pas V Zaprtih Prostorih

Brooklyn Laundreel

Pralni Pas V Zaprtih Prostorih To je pas za perilo za notranjo uporabo. Kompaktno ohišje, ki je manjše od japonske trde ovojnice, izgleda kot trak, gladek zaključek brez vijaka na površini. Pas dolžine 4 m ima skupno 29 lukenj, vsaka luknja lahko drži in obdrži obešalnik za plašče brez prtičkov, deluje na hitro sušenje. Pas iz antibakterijskega in proti plesni poliuretana, varen, čist in močan material. Maksimalna obremenitev je 15 kg. 2 kosa kljuke in vrtljivega telesa omogočata uporabo na več načinov. Majhen in preprost, vendar je to zelo uporaben kos perila. Enostavno upravljanje in pametna namestitev bo ustrezala vsem prostorom.

Bolnišnica

Warm Transparency

Bolnišnica Običajno je bolnica ponavadi prostor, ki ima naravno naravno barvo ali material zaradi umetnih strukturnih materialov za izboljšanje funkcionalnosti in učinkovitosti. Zato bolniki menijo, da se ločijo od svojega vsakdanjega življenja. Upoštevati je treba udobno okolje, v katerem lahko pacienti preživijo in se brez stresa. TSC arhitekti zagotavljajo odprt, udoben prostor z nastavitvijo odprtega stropnega prostora v obliki črke L in velikih nadstreškov z uporabo obilice lesenega materiala. Topla preglednost te arhitekture povezuje ljudi in zdravstvene storitve.

Uhani

Van Gogh

Uhani Uhani, navdihnjeni z mandljevim drevesom v cvetu, ki jih je naslikal Van Gogh. Slast vej razmnožujejo občutljive verige tipa Cartier, ki podobno kot veje vihtijo z vetrom. Odtenki cvetov predstavljajo različni odtenki različnih dragih kamnov, od skoraj bele do bolj intenzivne roza barve. Grozd cvetočih cvetov je predstavljen z različnimi reznicami. Izdelana iz 18k zlata, roza diamantov, morganitov, roza safirjev in roza turmalinov. Poliran in teksturiran zaključek. Izjemno lahka in s popolnim prileganjem. To je prihod pomladi v obliki dragulja.

Stanovanjski Dom

Slabs House

Stanovanjski Dom Hiša s ploščami je bila zasnovana za postavitev gradbenih materialov, ki združujejo les, beton in jeklo. Zasnova je hiper moderna, a hkrati diskretna. Ogromna okna so neposredna žarišče, vendar jih pred vremenskimi vplivi in ulicami ščitijo betonske plošče. V vrtovih je veliko vrtov, tako v pritličju kot v prvem nadstropju, ki prebivalcem omogoča, da se med posegom z nepremičnino počutijo povezani z naravo, kar ustvarja edinstven tok, ko se premikate od vhoda v bivalne prostore.

Oblikovalni intervju dneva

Intervjuji s svetovno znanimi oblikovalci.

Preberite najnovejše intervjuje in pogovore o oblikovanju, ustvarjalnosti in inovativnosti med oblikovalskim novinarjem in svetovno znanimi oblikovalci, umetniki in arhitekti. Oglejte si najnovejše oblikovalske projekte in nagrajene modele znanih oblikovalcev, umetnikov, arhitektov in inovatorjev. Odkrijte nova spoznanja o ustvarjalnosti, inovacijah, umetnosti, oblikovanju in arhitekturi. Spoznajte procese oblikovanja odličnih oblikovalcev.