Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Večnamenska Prenosna Naprava

Along with

Večnamenska Prenosna Naprava Projekt zagotavlja prenosno življenjsko izkušnjo za množico na prostem, ki je v glavnem razdeljena na dva dela: glavno telo in module, ki jih je mogoče zamenjati. Glavno telo vključuje funkcije polnjenja, zobne ščetke in britja. Fitingi vključujejo zobno ščetko in britje. Izvirnik navdih za izdelek je prišel od ljudi, ki radi potujejo in imajo svojo prtljago zamašeno ali izgubljeno, zato je prenosni, vsestranski paket postal izdelek pozicioniran. Zdaj mnogi radi potujejo, zato prenosni izdelki postajajo izbira. Ta izdelek je v skladu s povpraševanjem na trgu.

Mačja Postelja

Catzz

Mačja Postelja Pri oblikovanju mačje postelje Catzz so navdih črpale potrebe mačk in lastnikov ter morale združiti funkcijo, preprostost in lepoto. Med opazovanjem mačk so njihove edinstvene geometrijske značilnosti navdihnile čisto in prepoznavno obliko. Nekateri značilni vedenjski vzorci (npr. Premikanje ušes) so se vključili v mačjo uporabniško izkušnjo. Ob upoštevanju lastnikov v mislih je bil cilj ustvariti kos pohištva, ki bi ga lahko prilagodili in ponosno razstavili. Poleg tega je bilo pomembno zagotoviti enostavno vzdrževanje. Vse to omogoča eleganten, geometrijski dizajn in modularna struktura.

Luksuzno Pohištvo

Pet Home Collection

Luksuzno Pohištvo Pet Home Collection je pohištvo za hišne ljubljenčke, razvito po pozornem opazovanju obnašanja štirinožnih prijateljev v domačem okolju. Koncept oblikovanja je ergonomija in lepota, kjer dobro počutje pomeni ravnovesje, ki ga žival najde v lastnem prostoru znotraj domačega okolja, dizajn pa je mišljen kot kultura bivanja v družbi hišnih ljubljenčkov. Skrbna izbira materialov poudari oblike in značilnosti vsakega kosa pohištva. Ti predmeti, ki imajo avtonomijo lepote in funkcije, zadovoljujejo nagone hišnih ljubljenčkov in estetske potrebe domačega okolja.

Nosilka Za Hišne Ljubljenčke

Pawspal

Nosilka Za Hišne Ljubljenčke Nosilec za hišne ljubljenčke Pawspal bo prihranil energijo in lastniku hišnega ljubljenčka pomagal hitro dostaviti. Za koncept oblikovanja Nosilec za hišne ljubljenčke Pawspal, ki ga je navdihnil Space Shuttle, s katerim lahko svoje ljubke hišne ljubljenčke odpeljejo kamor koli želijo. In če imajo še enega hišnega ljubljenčka, lahko postavijo še enega na vrh in priklopijo kolesa spodaj, da vlečejo nosilce. Poleg tega je Pawspal zasnovan z notranjim prezračevalnim ventilatorjem, ki je udoben za hišne ljubljenčke in ga je enostavno polniti z USB C.

Naprava Za Takojšnje Naravno Povečanje Ustnic

Xtreme Lip-Shaper® System

Naprava Za Takojšnje Naravno Povečanje Ustnic Xtreme Lip-Shaper® System je prva klinično dokazana varna kozmetična naprava za povečanje ustnic za domačo uporabo. Uporablja 3500 let staro kitajsko metodo 'cupping' - z drugimi besedami sesanje - skupaj z napredno tehnologijo oblikovanja ustnic za takojšnje konturiranje in povečanje ustnic. Zasnova ustvarja dih jemajočo enojno in dvorezno spodnjo ustnico tako kot Angelina Jolie. Uporabniki lahko zgornjo ali spodnjo ustnico izboljšajo ločeno. Zasnova je zgrajena tudi za dvig obokov Kupidovega premca, zapolnitev ustnic za dvigovanje vogalov starajočih se ust. Primerno za oba spola.

Sladkorne Kocke

Two spoons of sugar

Sladkorne Kocke Uživanje čaja ali pitje kave ni samo za potešenje žeje. To je slovesnost razvajanja in delitve. Dodajanje sladkorja v kavo ali čaj bi bilo lahko tako enostavno, kot se spomnite rimskih številk! Ne glede na to, ali potrebujete eno žlico sladkorja ali dve ali tri, morate preprosto izbrati eno od treh številk, narejenih iz sladkorja, in jo popeči v svoji vroči / hladni pijači. Eno dejanje in vaš namen je rešen. Brez žlice, brez merjenja, to postane tako preprosto.