Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Curling Likalnik

Nano Airy

Curling Likalnik Nano zračen curling likalnik uporablja inovativno tehnologijo negativnih ionov. Dolgo časa ohranja gladko teksturo, mehko sijoče kodre. Cev za curling je bila pod nanokeramično prevleko, počuti se zelo gladka. Lase nežno in hitro zvija s toplim zrakom negativnih ionov. V primerjavi z curling likalniki brez zraka lahko zaključite z mehkejšo kakovostjo las. Osnovna barva izdelka je mehka, topla in čista mat bela, poudarjena barva pa je roza zlata.

Ravnanje Las

Nano Airy

Ravnanje Las Zračno železo za ravnanje Nano združuje nanokeramične materiale za prevleke z inovativno tehnologijo negativnega železa, ki lase hitro in gladko pripelje v ravno obliko. Zahvaljujoč senzorju magneta na vrhu pokrovčka in ohišju se naprava samodejno izklopi, ko je pokrovček zaprt, kar je varno za prevoz. Kompaktno ohišje z USB polnilnim brezžičnim dizajnom je enostavno shranjevati v torbici in nositi, ženski pa pomaga, da bo elegantno pričesko kadarkoli in kjer koli. Bela in roza barvna shema daje napravi ženstven značaj.

Kosilo Za Kosilo

The Portable

Kosilo Za Kosilo Gostinstvo cveti, odvzem pa je postal nuja sodobnih ljudi. Hkrati je nastalo tudi veliko smeti. Številne škatle za hrano, ki se hranijo za hrano, je mogoče reciklirati, vendar plastične vrečke, ki se uporabljajo za pakiranje škatel za hrano, res ni mogoče reciklirati. Da bi zmanjšali uporabo plastičnih vrečk, so funkcije škatle za obroke in plastike združene za oblikovanje novih škatel za kosilo. Škatla za bale spremeni del sebe v ročaj, ki ga je enostavno prenašati, in lahko vključuje več škatel za obrok, kar močno zmanjšuje uporabo plastičnih vrečk za pakiranje škatel za hrano.

Brivnik

Alpha Series

Brivnik Alfa serija je kompakten polprofesionalni brivnik, ki zmore osnovne naloge za nego obraza. Tudi izdelek, ki ponuja higienske rešitve z inovativnim pristopom v kombinaciji z lepo estetiko. Enostavnost, minimalizem in funkcionalnost v kombinaciji z enostavno interakcijo uporabnikov gradijo osnove projekta. Ključna je vesela uporabniška izkušnja. Nasvete lahko enostavno odstranite z brivnika in jih odložite na odlagalni del. Prikolica je zasnovana za polnjenje brivnika in čiščenje nasvetov, podprtih z UV svetlobo znotraj odlagalnega prostora.

Večnamenska Prenosna Naprava

Along with

Večnamenska Prenosna Naprava Projekt zagotavlja prenosno življenjsko izkušnjo za množico na prostem, ki je v glavnem razdeljena na dva dela: glavno telo in module, ki jih je mogoče zamenjati. Glavno telo vključuje funkcije polnjenja, zobne ščetke in britja. Fitingi vključujejo zobno ščetko in britje. Izvirnik navdih za izdelek je prišel od ljudi, ki radi potujejo in imajo svojo prtljago zamašeno ali izgubljeno, zato je prenosni, vsestranski paket postal izdelek pozicioniran. Zdaj mnogi radi potujejo, zato prenosni izdelki postajajo izbira. Ta izdelek je v skladu s povpraševanjem na trgu.

Mačja Postelja

Catzz

Mačja Postelja Pri oblikovanju mačje postelje Catzz so navdih črpale potrebe mačk in lastnikov ter morale združiti funkcijo, preprostost in lepoto. Med opazovanjem mačk so njihove edinstvene geometrijske značilnosti navdihnile čisto in prepoznavno obliko. Nekateri značilni vedenjski vzorci (npr. Premikanje ušes) so se vključili v mačjo uporabniško izkušnjo. Ob upoštevanju lastnikov v mislih je bil cilj ustvariti kos pohištva, ki bi ga lahko prilagodili in ponosno razstavili. Poleg tega je bilo pomembno zagotoviti enostavno vzdrževanje. Vse to omogoča eleganten, geometrijski dizajn in modularna struktura.