Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Pijača

Firefly

Pijača Ta zasnova je nov koktajl s Chio, glavna ideja je bila oblikovati koktajl, ki ima več faz okusa. Ta zasnova ima tudi različne barve, ki jih je mogoče videti pod črno svetlobo, zaradi česar je primeren za zabave in klube. Chia lahko absorbira in rezervira poljuben okus in barvo, tako da lahko, ko naredi koktajl s Firefly, različne okuse korak za korakom. Prehranska vrednost tega izdelka je višja v primerjavi z drugimi koktajli in to je vse posledica Chiajeve visoke prehranske vrednosti in nizkih kalorij . Ta zasnova je novo poglavje v zgodovini pijač in koktajlov.

Kapsula

Wildcook

Kapsula Kapsula Wild Cook, je kapsula z različnimi naravnimi sestavinami in je zasnovana tako, da kadi hrano in ustvarja različne okuse in vonje. Večina ljudi verjame, da je prekajena hrana edina pot s kurjenjem različnih vrst lesa, resnica pa je, da lahko svojo hrano prekajete z veliko materiala in ustvarite popolnoma nov okus in vonj. Oblikovalci so spoznali razlike v okusu po vsem svetu in zato je ta zasnova popolnoma prilagodljiva, ko gre za uporabnost v različnih regijah. Te kapsule so v mešanih in posameznih sestavinah.

Curling Likalnik

Nano Airy

Curling Likalnik Nano zračen curling likalnik uporablja inovativno tehnologijo negativnih ionov. Dolgo časa ohranja gladko teksturo, mehko sijoče kodre. Cev za curling je bila pod nanokeramično prevleko, počuti se zelo gladka. Lase nežno in hitro zvija s toplim zrakom negativnih ionov. V primerjavi z curling likalniki brez zraka lahko zaključite z mehkejšo kakovostjo las. Osnovna barva izdelka je mehka, topla in čista mat bela, poudarjena barva pa je roza zlata.

Ravnanje Las

Nano Airy

Ravnanje Las Zračno železo za ravnanje Nano združuje nanokeramične materiale za prevleke z inovativno tehnologijo negativnega železa, ki lase hitro in gladko pripelje v ravno obliko. Zahvaljujoč senzorju magneta na vrhu pokrovčka in ohišju se naprava samodejno izklopi, ko je pokrovček zaprt, kar je varno za prevoz. Kompaktno ohišje z USB polnilnim brezžičnim dizajnom je enostavno shranjevati v torbici in nositi, ženski pa pomaga, da bo elegantno pričesko kadarkoli in kjer koli. Bela in roza barvna shema daje napravi ženstven značaj.

Kosilo Za Kosilo

The Portable

Kosilo Za Kosilo Gostinstvo cveti, odvzem pa je postal nuja sodobnih ljudi. Hkrati je nastalo tudi veliko smeti. Številne škatle za hrano, ki se hranijo za hrano, je mogoče reciklirati, vendar plastične vrečke, ki se uporabljajo za pakiranje škatel za hrano, res ni mogoče reciklirati. Da bi zmanjšali uporabo plastičnih vrečk, so funkcije škatle za obroke in plastike združene za oblikovanje novih škatel za kosilo. Škatla za bale spremeni del sebe v ročaj, ki ga je enostavno prenašati, in lahko vključuje več škatel za obrok, kar močno zmanjšuje uporabo plastičnih vrečk za pakiranje škatel za hrano.

Brivnik

Alpha Series

Brivnik Alfa serija je kompakten polprofesionalni brivnik, ki zmore osnovne naloge za nego obraza. Tudi izdelek, ki ponuja higienske rešitve z inovativnim pristopom v kombinaciji z lepo estetiko. Enostavnost, minimalizem in funkcionalnost v kombinaciji z enostavno interakcijo uporabnikov gradijo osnove projekta. Ključna je vesela uporabniška izkušnja. Nasvete lahko enostavno odstranite z brivnika in jih odložite na odlagalni del. Prikolica je zasnovana za polnjenje brivnika in čiščenje nasvetov, podprtih z UV svetlobo znotraj odlagalnega prostora.