Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Plašč, Ki Je Lahko Kabriolet,

Eco Furs

Plašč, Ki Je Lahko Kabriolet, Plašč, ki je lahko 7-v-1, je navdihnjen z zasedenimi kariernimi dami, ki se odločijo za edinstveno, ekološko in funkcionalno vsakodnevno garderobo. V njej je staro, a spet trendovsko ročno šivano skandinavsko tekstilno sredstvo Rya Rug na novo moderno interpretirano, kar ima za posledico opremljena volnena oblačila, ki so glede na svoje delovanje podobna krznom. Razlika je v podrobnostih in prijaznosti do živali in okolja. Eco Furs so se skozi leta preizkušali v različnih zimskih podnebnih razmerah v Evropi, kar je pripomoglo k razvoju lastnosti tega plašča in drugih nedavnih kosov do popolnosti.

Oblačila

Bamboo lattice

Oblačila V Vietnamu vidimo tehniko bambusove rešetke v številnih izdelkih, kot so čolni, pohištvo, piščančje kletke, svetilke ... Bambusova rešetka je močna, poceni in enostavna za izdelavo. Moja vizija je ustvariti modno modno oblačilo, ki je vznemirljivo in elegantno, prefinjeno in očarljivo. Ta detajl iz bambusove rešetke sem nanesel na nekatere svoje modele tako, da sem surove, trde in običajne rešetke pretvoril v mehak material. Moji dizajni združujejo tradicijo z moderno obliko, trdoto rešetkastega vzorca in mehkobo peska iz fine tkanine. Moj poudarek je na obliki in podrobnostih, s čimer prinašam čar in ženskost.

Diamantni Prstan

The Great Goddess Isida

Diamantni Prstan Isida je 14K zlati prstan, ki vam zdrsne na prst, da ustvari očarljiv videz. Pročelje Isida prstana krasi edinstvene elemente, kot so diamanti, ametisti, citrini, tsavorit, topaz in dopolnjeno z belim in rumenim zlatom. Vsak kos ima svoj določen material, zaradi česar je edinstven. Poleg tega ravna steklena fasada na narezanih dragih kamnih odseva različne žarke svetlobe v različnih ambijentih, ki prstanu dodajo ekskluziven značaj.

Ogrlica

Scar is No More a Scar

Ogrlica Zasnova ima za seboj dramatično bolečo zgodbo. Navdihnila me je moja nepozabna neprijetna brazgotina na telesu, ki jo je močan ognjemet opekel, ko sem bil star 12 let. Ob poskusu, da bi ga pokril s tetovažo, me je tetovažar opozoril, da bi bilo še huje, če bi ga prestrašil. Vsakdo ima svojo brazgotino, vsak ima svojo nepozabno bolečo zgodbo ali zgodovino, najboljša rešitev za zdravljenje je, da se naučimo, kako se soočiti z njo in jo močno premagati, namesto da se zakrijemo ali poskusimo pobegniti iz nje. Zato upam, da se bodo ljudje, ki nosijo moj nakit, počutili močnejše in bolj pozitivne.

Povezana Ura

COOKOO

Povezana Ura COOKOO ™, prva svetovna oblikovalska pametna ura, ki združuje analogno gibanje z digitalnim zaslonom. Z ikonično zasnovo zaradi svojih zelo čistih linij in pametnih funkcij ura prikazuje prednostna obvestila iz vašega pametnega telefona ali iPada. Zahvaljujoč uporabnikom COOKOO App ™ nadzorujejo svoje povezano življenje tako, da izberejo, katera obvestila in opozorila želijo prejeti prav na zapestje. S pritiskom na prilagodljiv gumb COMMAND boste omogočili oddaljeno sprožitev kamere, predvajanje glasbe na daljinsko upravljanje, prijavo z enim gumbom na Facebooku in številne druge možnosti.

Etui Za Prenosnik

Olga

Etui Za Prenosnik Torbica za prenosnik s posebnim jermenom in posebnim pritrditvijo drugega sistema ohišja. Za material sem vzel reciklirano usnje. Obstaja več barv, od katerih lahko vsak pobere svoje. Moj namen je bil narediti navaden, zanimiv prenosni kovček, v katerem je enostavno skrbeti sistem za nego in kjer lahko pritrdite še en kovček, če boste morali imeti s seboj nosljive pregledne Mac book pro in Ipad ali mini Ipad. V kompletu lahko s seboj nosite dežnik ali časopis. Enostavno prilagodljiv etui za vsakdanje potrebe.