Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Nakit

Poseidon

Nakit Nakit, ki ga oblikujem, izraža moje občutke. Predstavlja me kot umetnika, oblikovalca in tudi kot osebo. Sprožilec za ustvarjanje Posejdona je bil postavljen v najtemnejših urah mojega življenja, ko sem se počutil prestrašenega, ranljivega in potreboval zaščito. V prvi vrsti sem oblikoval to zbirko, ki se bo uporabljala v samoobrambi. Čeprav je ta pojem v tem projektu zbledel, še vedno obstaja. Posejdon (bog morja in »zemeljski strelec«, potresov v grški mitologiji) je moja prva uradna zbirka in je namenjen močnim ženskam, ki naj bi uporabniku prinesle občutek moči in zaupanja.

Nakit

odyssey

Nakit Osnovna ideja monomerne odiseje je pokrivanje voluminoznih geometrijskih oblik s kožo z vzorcem. Iz tega se razvija interakcija jasnosti in izkrivljanja, preglednosti in prikrivanja. Vse geometrijske oblike in vzorce lahko po želji kombiniramo, raznolike in dopolnimo z dodatki. Ta fascinantna, preprosta ideja omogoča ustvarjanje skoraj neizčrpne palete modelov, ki je popolnoma skladna s priložnostmi, ki jih ponuja hitro prototipiranje (3D tiskanje), saj ima lahko vsaka stranka izdelano povsem individualno in edinstveno postavo (obiščite: www.monomer. eu-trgovina).

Taktilna Tkanina

Textile Braille

Taktilna Tkanina Industrijska univerzalna žakardna tekstilna misel kot prevajalec za slepe. To tkanino lahko berejo ljudje z dobrim vidom in namenjena jim je pomagati slepim, ki začenjajo izgubljati vid ali imajo težave z vidom; da bi se naučili brajevega sistema s prijaznim in običajnim materialom: tkanino. Vsebuje abecedo, številke in ločila. Barve niso dodane. Gre za izdelek v sivi skali kot načelo zaznave svetlobe. Gre za projekt družbenega pomena in presega komercialni tekstil.

Očala

Mykita Mylon, Basky

Očala Kolekcija MYKITA MYLON je narejena iz lahkega poliamidnega materiala, ki ima izjemno individualno prilagodljivost. Ta poseben material nastaja plast za plastjo s pomočjo tehnike selektivnega laserskega sintranja (SLS). Z ponovno interpretacijo tradicionalne okrogle in ovalne okrogle oblike panto spektakla, ki je bila modna v tridesetih letih prejšnjega stoletja, model BASKY tej kolekciji spektaklov doda nov obraz, ki je bil prvotno zasnovan za uporabo v športu.

Ura

Ring Watch

Ura Ring Ring predstavlja največjo poenostavitev tradicionalne zapestne ure z odpravo številk in rok v prid obeh obročev. Ta minimalistična zasnova zagotavlja tako čist in preprost videz, ki se odlično ujema s privlačno estetiko ure. Njegova podpisna krona je še vedno učinkovito sredstvo za spreminjanje ure, medtem ko njen skriti e-črnilni zaslon prikazuje živahne barvne pasove z izjemno ločljivostjo, na koncu ohranja analogni vidik in hkrati zagotavlja daljšo življenjsko dobo baterije.

Zapestnica

Fred

Zapestnica Obstaja veliko različnih vrst zapestnic in zapestnic: oblikovalci, zlati, plastični, poceni in dragi… a lepi, kakršni so, so vedno preprosto in samo zapestnice. Fred je nekaj več. Te manšete v svoji preprostosti oživljajo plemenitost starih časov, pa vendar so moderne. Nosite jih lahko tako na gole roke kot na svileni bluzi ali črnem puloverju, osebi, ki jih nosi, pa bodo vedno dodale pridih razreda. Te zapestnice so unikatne, saj prihajajo kot par. So zelo lahke, zaradi česar jih lahko nosite brezhibno. Če jih boste nosili, boste gotovo opazili enega!