Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Prstan

Ohgi

Prstan Mimaya Dale, oblikovalka prstana Ohgi, je s tem prstanom poslala simbolično sporočilo. Njen navdih prstana je izhajal iz pozitivnih pomenov, ki jih imajo japonski navijaški zložljivci in kako zelo jih ljubijo v japonski kulturi. Za material uporablja 18K rumeno zlato in safir, iz njih pa je razkošna avra. Poleg tega zložljivi ventilator sedi na prstanu pod kotom, ki daje edinstveno lepoto. Njena zasnova je enotnost med Vzhodom in Zahodom.

Obroč

Gabo

Obroč Obroč Gabo je bil zasnovan tako, da spodbuja ljudi, da se ponovno posvetijo igrivi strani življenja, ki se običajno izgubi, ko pride odraslost. Oblikovalko so navdihnili spomini na opazovanje njenega sina, ki se je igral s svojo barvito čarobno kocko. Uporabnik se lahko igra z obročem z vrtenjem dveh neodvisnih modulov. S tem se lahko barvne garniture ali položaj modulov ujemajo ali ne ujemajo. Poleg igrivega vidika ima uporabnik možnost, da vsak dan nosi drugačen obroč.

Prstan

Dancing Pearls

Prstan Plešejo biseri med šumenjem morskih valov, je rezultat navdiha iz oceana in biserov in je prstan 3D modela. Ta prstan je zasnovan s kombinacijo zlata in barvitih biserov s posebno strukturo za izvajanje gibanja biserov med bučnimi valovi oceana. Premer cevi je bil izbran v dobri velikosti, zaradi česar je zasnova dovolj robustna, da je model izdelan.

Zbirka Nakita

Biroi

Zbirka Nakita Biroi je 3D tiskana serija nakita, ki se zgleduje po legendarnem nebesnem feniksu, ki se vrže v ogenj in se prerodi iz lastnega pepela. Dinamične linije, ki tvorijo strukturo, in vzorec Voronoi, ki se razprostira na površini, simbolizirajo feniksa, ki oživi iz gorečih plamenov in leti v nebo. Vzorec spremeni velikost, da se pretaka po površini, kar daje strukturi občutek dinamike. Zasnova, ki sama po sebi izkazuje prisotnost, podobno skulpturi, daje uporabniku pogum, da naredi korak naprej in izriše svojo edinstvenost.

Uhani In Prstan

Vivit Collection

Uhani In Prstan Navdih oblik, ki jih najdemo v naravi, Vivit Collection ustvarja zanimivo in radovedno percepcijo s podolgovatimi oblikami in vrtinčenimi črtami. Kosi Vivit so sestavljeni iz upognjenih rjuh zlatih rjuh 18 k s črno rodijsko oblogo na zunanjih straneh. Uhani v obliki listov obdajajo ušesne mečke, tako da naravni gibi ustvarijo zanimiv ples med črno in zlato - skrivajo in razkrivajo rumeno zlato pod seboj. Sinuosity oblik in ergonomski atributi te zbirke predstavljajo očarljivo igro svetlobe, senc, bleščanja in odsevov.