Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Taktilna Tkanina

Textile Braille

Taktilna Tkanina Industrijska univerzalna žakardna tekstilna misel kot prevajalec za slepe. To tkanino lahko berejo ljudje z dobrim vidom in namenjena jim je pomagati slepim, ki začenjajo izgubljati vid ali imajo težave z vidom; da bi se naučili brajevega sistema s prijaznim in običajnim materialom: tkanino. Vsebuje abecedo, številke in ločila. Barve niso dodane. Gre za izdelek v sivi skali kot načelo zaznave svetlobe. Gre za projekt družbenega pomena in presega komercialni tekstil.

Očala

Mykita Mylon, Basky

Očala Kolekcija MYKITA MYLON je narejena iz lahkega poliamidnega materiala, ki ima izjemno individualno prilagodljivost. Ta poseben material nastaja plast za plastjo s pomočjo tehnike selektivnega laserskega sintranja (SLS). Z ponovno interpretacijo tradicionalne okrogle in ovalne okrogle oblike panto spektakla, ki je bila modna v tridesetih letih prejšnjega stoletja, model BASKY tej kolekciji spektaklov doda nov obraz, ki je bil prvotno zasnovan za uporabo v športu.

Ura

Ring Watch

Ura Ring Ring predstavlja največjo poenostavitev tradicionalne zapestne ure z odpravo številk in rok v prid obeh obročev. Ta minimalistična zasnova zagotavlja tako čist in preprost videz, ki se odlično ujema s privlačno estetiko ure. Njegova podpisna krona je še vedno učinkovito sredstvo za spreminjanje ure, medtem ko njen skriti e-črnilni zaslon prikazuje živahne barvne pasove z izjemno ločljivostjo, na koncu ohranja analogni vidik in hkrati zagotavlja daljšo življenjsko dobo baterije.

Zapestnica

Fred

Zapestnica Obstaja veliko različnih vrst zapestnic in zapestnic: oblikovalci, zlati, plastični, poceni in dragi… a lepi, kakršni so, so vedno preprosto in samo zapestnice. Fred je nekaj več. Te manšete v svoji preprostosti oživljajo plemenitost starih časov, pa vendar so moderne. Nosite jih lahko tako na gole roke kot na svileni bluzi ali črnem puloverju, osebi, ki jih nosi, pa bodo vedno dodale pridih razreda. Te zapestnice so unikatne, saj prihajajo kot par. So zelo lahke, zaradi česar jih lahko nosite brezhibno. Če jih boste nosili, boste gotovo opazili enega!

Ogrlica In Broška

I Am Hydrogen

Ogrlica In Broška Dizajn se zgleduje po neoplatonski filozofiji makrokozmosa in mikrokozmosa, pri čemer vidimo enake vzorce, reproducirane na vseh nivojih kozmosa. Ogrlica se nanaša na zlato razmerje in zaporedje vlaken z matematično zasnovo, ki posnema vzorce filotaksije, ki jih opažamo v naravi, kot jih vidimo pri sončnicah, marjeticah in različnih drugih rastlinah. Zlati torus predstavlja Vesolje, zavito v tkanino prostora-časa. "Jaz sem vodik" hkrati predstavlja model "Univerzalne konstante oblikovanja" in model samega Vesolja.

Upcycled Nakit

Clairely Upcycled Jewellery

Upcycled Nakit Lep, jasen, upcikliran nakit, zasnovan zaradi potrebe po uporabi odpadnega materiala iz proizvodnje Lestenca Claire de Lune. Ta vrstica se je razvila v veliko število zbirk - vse, ki pripovedujejo zgodbe, vse predstavljajo zelo osebne poglede v filozofije oblikovalca. Preglednost je bistven del lastne filozofije oblikovalcev, kar odraža tudi izbira uporabljenega akrila. Poleg uporabljenega zrcalnega akrila, ki sam odseva svetlobo, je material vedno prozoren, barven ali prozoren. CD embalaža krepi koncepte zamenjave.