Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Etui Za Prenosnik

Olga

Etui Za Prenosnik Torbica za prenosnik s posebnim jermenom in posebnim pritrditvijo drugega sistema ohišja. Za material sem vzel reciklirano usnje. Obstaja več barv, od katerih lahko vsak pobere svoje. Moj namen je bil narediti navaden, zanimiv prenosni kovček, v katerem je enostavno skrbeti sistem za nego in kjer lahko pritrdite še en kovček, če boste morali imeti s seboj nosljive pregledne Mac book pro in Ipad ali mini Ipad. V kompletu lahko s seboj nosite dežnik ali časopis. Enostavno prilagodljiv etui za vsakdanje potrebe.

Dežni Plašč

UMBRELLA COAT

Dežni Plašč Ta dežni plašč je kombinacija dežnega plašča, dežnika in nepremočljivih hlač. Glede na vremenske razmere in količino dežja se lahko prilagodi različnim nivojem zaščite. Njegova edinstvena lastnost je, da v enem elementu kombinira dežni plašč in dežnik. Z "krovnim dežnim plaščem" so vaše roke proste. Prav tako je lahko kot nalašč za športne aktivnosti, kot je vožnja s kolesom. Poleg tega v nabito polni ulici ne naletite na druge dežnike, saj se senčnik-kapuca razširi nad ramena.

Prstan

Doppio

Prstan To je vznemirljiv dragulj mistične narave. "Doppio" v svoji spiralni obliki potuje v dve smeri, ki simbolizirata moški čas: njihovo preteklost in prihodnost. Nosi srebro in zlato, ki predstavljata razvoj vrlin človeškega duha skozi celotno zgodovino na Zemlji.

Ogrlica

Sakura

Ogrlica Ogrlica je zelo prilagodljiva in narejena iz različnih kosov, ki se spajajo neopazno skupaj, da se lepo kaskadno prilegajo na predel ženskega vratu. Srednje rože na desni strani se zasukajo, zato je levi krajši del ogrlice ločeno uporabljen kot broška. Ogrlica je glede na 3D obliko in kompleksnost kosa zelo lahka. Bruto teža zanjo znaša 362,50 grama 18 karat, 518,75 karata kamna in diamantov

Svileni Škrlat

Passion

Svileni Škrlat "Strast" je eden od predmetov "Pozdravi". Svileni šal lepo zložite na žepni kvadrat ali ga okrasite kot umetniško delo in ga pustite trajati celo življenje. Je kot igra - vsak predmet ima več funkcij. "S spoštovanjem" uteleša nežno povezavo med starimi obrti in sodobnimi oblikovalskimi predmeti. Vsak dizajn je unikatno umetniško delo in pripoveduje drugačno zgodbo. Predstavljajte si kraj, kjer vsaka majhna podrobnost pripoveduje zgodbo, kjer je kakovost življenjska vrednota in največje razkošje je biti resničen sebi. Tu se srečujejo "Pozdravi". Naj vas umetnost spozna in ostari z vami!