Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Sistem Odprtega Namiznega Pribora

Osoro

Sistem Odprtega Namiznega Pribora Inovativni značaj podjetja OSORO je združitev kakovosti visokokakovostnega vitrificiranega porcelana in njegove značilne sijoče barve s slonokoščino s funkcijo, primerno za konzerviranje hrane v hladilniku ali zamrzovalniku in za kuhanje s parno pečico ali mikrovalovno pečico. Preprosto modularno obliko in različne elemente lahko zložite, da prihranite prostor, prožno kombinirate in zaprete z večbarvnim silikonskim O-Sealerjem ali O-priključkom, tako da hrana ostane dobro zaprta v njem. OSORO lahko univerzalno uporabljamo in odpravljamo potrebo po našem vsakdanjem življenju.

Ime Projekta : Osoro, Ime oblikovalcev : Narumi Corporation, Naročnik ime : Narumi Corporation, Osoro.

Osoro Sistem Odprtega Namiznega Pribora

Ta izjemna oblika je dobitnica nagrade platinastega oblikovanja na tekmovanju za oblikovanje igrač, iger in hobi izdelkov. Zagotovo bi morali videti platformo oblikovalnega portfelja nagrajenih oblikovalcev, da boste odkrili številne druge, inovativne, izvirne in kreativne igrače, igre in hobi izdelke.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.