Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Omarica Za Večerjo

Baan

Omarica Za Večerjo "baan" je vrsta omare, ki je bila posebej zasnovana za uporabo večerje. Edinstven videz in moč je pripoved, ki je povezana s funkcijo. Obstaja več značilnosti kabinetnih sistemov. Različne funkcije in značilnosti omare, ki jih ločujeta zgodba, kot sta vložek za jedilni pribor in škatla tkiv, predstavljata kamin in dimnik. Nadalje si vinske kozarce predstavlja lestenec, stojalo za posodo pa simbolizira stopnišče. Obstajajo štiri glavne sestavine hiše, s katerimi pripovedujejo ideje.

Ime Projekta : Baan, Ime oblikovalcev : Mr. Paitoon Keatkeereerut, Mr.Chawin Hanjing, Naročnik ime : Partly Cloudy Studio.

Baan Omarica Za Večerjo

Ta izjemna oblika je dobitnica nagrade platinastega oblikovanja na tekmovanju za oblikovanje igrač, iger in hobi izdelkov. Zagotovo bi morali videti platformo oblikovalnega portfelja nagrajenih oblikovalcev, da boste odkrili številne druge, inovativne, izvirne in kreativne igrače, igre in hobi izdelke.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.