Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Stojalo Za Torte

Temple

Stojalo Za Torte Iz vse večje priljubljenosti pri domači peki smo lahko opazili potrebo po modernem videzu sodobnega stojala za torte, ki ga je mogoče enostavno shraniti v omari ali risati. Enostavno čiščenje in varno. Tempelj je enostavno sestaviti in intuitivno z drsnimi ploščami po osrednji konični hrbtenici. Razstavljanje je prav tako enostavno, če jih preprosto potisnete nazaj. Vse štiri glavne elemente Stacker drži skupaj. Stacker pomaga, da se vsi elementi združijo za več kotno kompaktno shranjevanje. Za različne priložnosti lahko uporabite različne konfiguracije plošč.

Ime Projekta : Temple, Ime oblikovalcev : Chris Woodward, Naročnik ime : CWD ltd .

Temple Stojalo Za Torte

Ta izjemna oblika je dobitnica nagrade platinastega oblikovanja na tekmovanju za oblikovanje igrač, iger in hobi izdelkov. Zagotovo bi morali videti platformo oblikovalnega portfelja nagrajenih oblikovalcev, da boste odkrili številne druge, inovativne, izvirne in kreativne igrače, igre in hobi izdelke.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.