Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Dvd Škatla

Paths of Light

Dvd Škatla Najboljši način za zadrževanje kratkih animacijskih poti svetlobe Zina Caramelo je bil, da se DVD-ju prilepi čudovit primer. Embalaža dejansko izgleda, kot da je bila odtrgana iz gozda in oblikovana v CD. Na zunanji strani so vidne različne črte, ki se skoraj pojavljajo kot majhna drevesa, ki rastejo ob strani primera. Lesena zunanjost pripomore tudi k temu, da daje izjemno naraven videz. Paths of Light je izjemna posodobitev primerov, ki so jih mnogi opazili za zgoščenke v devetdesetih letih prejšnjega stoletja, ki so navadno sestavljali osnovno plastiko s papirnatim paketom, da bi razložili vsebino v notranjosti. (Besedilo JD Munro)

Ime Projekta : Paths of Light , Ime oblikovalcev : Francisco Elias & Nelson Fernandes, Naročnik ime : Francisco Elias & Nelson Fernandes.

Paths of Light  Dvd Škatla

Ta izjemna oblika je dobitnica nagrade platinastega oblikovanja na tekmovanju za oblikovanje igrač, iger in hobi izdelkov. Zagotovo bi morali videti platformo oblikovalnega portfelja nagrajenih oblikovalcev, da boste odkrili številne druge, inovativne, izvirne in kreativne igrače, igre in hobi izdelke.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.