Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Umetnost Naslovnice Albuma

Haezer

Umetnost Naslovnice Albuma Haezer je znan po trdnem bas zvoku, epike pa z dobro poliranimi učinki. To je vrsta zvoka, ki se sliši zgolj kot prava plesna glasba, toda ob natančnejšem pregledu ali poslušanju boste v končnem izdelku začeli odkrivati več plasti frekvenc. Za kreativni koncept in izvedbo je bil izziv simulirati zvočno izkušnjo, imenovano Haezer. Slog umetniškega dela sploh ni tipičen plesni glasbeni slog, zato je Haezer postal svoj žanr.

Ime Projekta : Haezer , Ime oblikovalcev : Chris Slabber, Naročnik ime : CS Design & Illustration.

Haezer  Umetnost Naslovnice Albuma

Ta izjemna oblika je dobitnica nagrade platinastega oblikovanja na tekmovanju za oblikovanje igrač, iger in hobi izdelkov. Zagotovo bi morali videti platformo oblikovalnega portfelja nagrajenih oblikovalcev, da boste odkrili številne druge, inovativne, izvirne in kreativne igrače, igre in hobi izdelke.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.