Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Hipercar

Shayton Equilibrium

Hipercar Ravnotežje Shayton predstavlja čisti hedonizem, sprevrženost na štiri kolesa, abstraktni koncept večine ljudi in uresničitev sanj malo srečnikom. Predstavlja vrhunski užitek, novo dojemanje prehajanja iz ene točke v drugo, kjer cilj ni tako pomemben kot izkušnja. Shayton je zasnovan tako, da odkrije meje materialnih zmogljivosti, preizkuša nove alternativne zelene pogone in materiale, ki bi lahko izboljšali delovanje ob ohranjanju rodovnika hipercarja. Naslednja faza je iskanje vlagateljev in uresničitev Shaytonovega ravnotežja.

Ime Projekta : Shayton Equilibrium, Ime oblikovalcev : Andrej Stanta, Naročnik ime : Shayton Automotive.

Shayton Equilibrium Hipercar

Ta izjemna oblika je dobitnica nagrade platinastega oblikovanja na tekmovanju za oblikovanje igrač, iger in hobi izdelkov. Zagotovo bi morali videti platformo oblikovalnega portfelja nagrajenih oblikovalcev, da boste odkrili številne druge, inovativne, izvirne in kreativne igrače, igre in hobi izdelke.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.