Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Prenosni Zvočnik

Ballo

Prenosni Zvočnik Švicarski oblikovalski studio BERNHARD | BURKARD je zasnoval edinstven zvočnik za OYO. Oblika zvočnika je popolna krogla brez dejanskega stojanja. Zvočnik BALLO leži, zvija ali visi za 360-stopinjsko glasbeno izkušnjo. Oblika sledi načelom minimalističnega oblikovanja. Pisani pas zlije dve polobli. Ščiti zvočnik in povečuje nizke tone, ko ležite na površini. Zvočnik ima vgrajeno polnilno litijevo baterijo in je združljiv z večino zvočnih naprav. 3,5-milimetrski vtič je običajen vtič za slušalke. Zvočnik BALLO je na voljo v desetih različnih barvah.

Ime Projekta : Ballo, Ime oblikovalcev : Bernhard Burkard, Naročnik ime : BERNHARD | BURKARD .

Ballo Prenosni Zvočnik

Ta izjemna oblika je dobitnica nagrade platinastega oblikovanja na tekmovanju za oblikovanje igrač, iger in hobi izdelkov. Zagotovo bi morali videti platformo oblikovalnega portfelja nagrajenih oblikovalcev, da boste odkrili številne druge, inovativne, izvirne in kreativne igrače, igre in hobi izdelke.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.