Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Keramika

inci

Keramika Zrcalo Elegancije; Inci odseva lepoto bisera s črno-belimi možnostmi in je prava izbira za tiste, ki želijo odraziti plemenitost in eleganco v prostore. Inci linije so proizvedene v velikostih 30 x 80 cm in prenašajo belo in črno klasičnost v bivalne prostore. Izdelano z uporabo digitalne tehnologije tiskanja, tridimenzionalna zasnova.

Ime Projekta : inci, Ime oblikovalcev : Bien Seramik Design Team, Naročnik ime : BİEN SERAMİK SAN.VE TİC.A.Ş..

inci Keramika

Ta izjemna oblika je dobitnica nagrade platinastega oblikovanja na tekmovanju za oblikovanje igrač, iger in hobi izdelkov. Zagotovo bi morali videti platformo oblikovalnega portfelja nagrajenih oblikovalcev, da boste odkrili številne druge, inovativne, izvirne in kreativne igrače, igre in hobi izdelke.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.