Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Identiteta Blagovne Znamke

SATA | BIA - Blue Islands Açor

Identiteta Blagovne Znamke BIA je simbol lokalnega ptic Atlantskega neba, ki leti nad mislimi in sanjami nad državami, pilot narave, ki prevaža ljudi, spomine, podjetja in podjetja. Pri SATA bo BIA vedno simbolizirala združitev devetih otokov v arhipelagu v enem atlantskem izzivu: ime Azorov prevzame po svetu in svet prinese na Azore. BIA - Modri otoki Açor - znova izumljena ptica azorja, pravokotna, navdihnjena v futurizmu prototipov, zgrajena na svojem edinstvenem genetskem zapisu, kot nesimetrična, izrazita in obarvana kot devet otokov Azorskih otokov.

Ime Projekta : SATA | BIA - Blue Islands Açor, Ime oblikovalcev : SATA Airlines, Naročnik ime : SATA Airlines.

SATA | BIA - Blue Islands Açor Identiteta Blagovne Znamke

Ta izjemna oblika je dobitnica nagrade platinastega oblikovanja na tekmovanju za oblikovanje igrač, iger in hobi izdelkov. Zagotovo bi morali videti platformo oblikovalnega portfelja nagrajenih oblikovalcev, da boste odkrili številne druge, inovativne, izvirne in kreativne igrače, igre in hobi izdelke.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.