Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Fotokromna Zgradba Nadstreška

Or2

Fotokromna Zgradba Nadstreška Or2 je streha, ki reagira na sončno svetlobo. Poliggonski segmenti površine reagirajo na ultra vijolično svetlobo, kar preslika položaj in intenzivnost sončnih žarkov. Ko so v senci, so segmenti Or2 prosojno bele barve. Ko pa jih sončna svetloba zadeva, postanejo obarvani in preplavijo prostor spodaj z različnimi odtenki svetlobe. Čez dan Or2 postane senčilna naprava, ki pasivno nadzira prostor pod njo. Or2 se ponoči prelevi v ogromen lestenec, ki širi svetlobo, ki jo podnevi zbirajo integrirane fotovoltaične celice.

Ime Projekta : Or2, Ime oblikovalcev : Christoph Klemmt & Rajat Sodhi, Naročnik ime : Orproject.

Or2 Fotokromna Zgradba Nadstreška

Ta izjemna oblika je dobitnica nagrade platinastega oblikovanja na tekmovanju za oblikovanje igrač, iger in hobi izdelkov. Zagotovo bi morali videti platformo oblikovalnega portfelja nagrajenih oblikovalcev, da boste odkrili številne druge, inovativne, izvirne in kreativne igrače, igre in hobi izdelke.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.