Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Fotokromna Zgradba Nadstreška

Or2

Fotokromna Zgradba Nadstreška Or2 je streha, ki reagira na sončno svetlobo. Poliggonski segmenti površine reagirajo na ultra vijolično svetlobo, kar preslika položaj in intenzivnost sončnih žarkov. Ko so v senci, so segmenti Or2 prosojno bele barve. Ko pa jih sončna svetloba zadeva, postanejo obarvani in preplavijo prostor spodaj z različnimi odtenki svetlobe. Čez dan Or2 postane senčilna naprava, ki pasivno nadzira prostor pod njo. Or2 se ponoči prelevi v ogromen lestenec, ki širi svetlobo, ki jo podnevi zbirajo integrirane fotovoltaične celice.

Ime Projekta : Or2, Ime oblikovalcev : Christoph Klemmt & Rajat Sodhi, Naročnik ime : Orproject.

Or2 Fotokromna Zgradba Nadstreška

Ta izjemna oblika je dobitnica nagrade platinastega oblikovanja na tekmovanju za oblikovanje igrač, iger in hobi izdelkov. Zagotovo bi morali videti platformo oblikovalnega portfelja nagrajenih oblikovalcev, da boste odkrili številne druge, inovativne, izvirne in kreativne igrače, igre in hobi izdelke.

Oblikovalni intervju dneva

Intervjuji s svetovno znanimi oblikovalci.

Preberite najnovejše intervjuje in pogovore o oblikovanju, ustvarjalnosti in inovativnosti med oblikovalskim novinarjem in svetovno znanimi oblikovalci, umetniki in arhitekti. Oglejte si najnovejše oblikovalske projekte in nagrajene modele znanih oblikovalcev, umetnikov, arhitektov in inovatorjev. Odkrijte nova spoznanja o ustvarjalnosti, inovacijah, umetnosti, oblikovanju in arhitekturi. Spoznajte procese oblikovanja odličnih oblikovalcev.