Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Nepremičninska Agencija

The Float

Nepremičninska Agencija V tem projektu oblikujemo arhitekturo, notranjost in pokrajino. Primer je "agencija za prodajo držav", ime nepremičnine je [Sky villa], zato pojem zasnujte s tem imenom primera kot izhodiščem. Projekt je lociran v centru mesta Xiamen, pogoji okoli osnove so neugodni, stara so stanovanja in gradbišče, nasproti je šola, nobena pokrajina ni obdana. Na koncu s konceptom [Float] prodajni center potegnite na višino 2F in ustvarite lastno pokrajino, bazen na nivoju, tako da prodajni center rad plava v vodi, obiskovalci pa segajo po velikih površinah ribnika in čez pritličje prodajne pisarne se sprehodite do zadnjih stopnic in se odpravite do prodajne dvorane. Konstrukcija jeklene konstrukcije, oblikovanje stavb in notranje oblikovanje si prizadevata za integracijo in enotnost v tehniki.

Ime Projekta : The Float, Ime oblikovalcev : Kris Lin, Naročnik ime : YONG NIAN Real Estate Development Company Limited.

The Float Nepremičninska Agencija

Ta izjemna oblika je dobitnica nagrade platinastega oblikovanja na tekmovanju za oblikovanje igrač, iger in hobi izdelkov. Zagotovo bi morali videti platformo oblikovalnega portfelja nagrajenih oblikovalcev, da boste odkrili številne druge, inovativne, izvirne in kreativne igrače, igre in hobi izdelke.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.