Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Nalepka Penečega Vina In Embalaže

Il Mosnel QdE 2012

Nalepka Penečega Vina In Embalaže Tako kot je jezero Iseo brizgalo po bregovih Franciacorte, tako penina zmoči stranice kozarca. Koncept je grafična prenova oblike jezera in izraža vso moč rezervoarja, ki se vlije v kristalni kozarec. Elegantna in živahna nalepka, uravnotežena v svoji grafiki in barvah, je drzna rešitev s prozornim polipropilenom in popolnoma vročim tiskom na zlato folijo, da daje nove občutke. Izlivanje vina je poudarjeno na škatli, kjer se okoli škatlice ovije grafika: preprosta in udarna, sestavljena iz dveh elementov slive et tiroir.

Ime Projekta : Il Mosnel QdE 2012, Ime oblikovalcev : Laura Ferrario, Naročnik ime : FERRARIODESIGN.

Il Mosnel QdE 2012 Nalepka Penečega Vina In Embalaže

Ta izjemna oblika je dobitnica nagrade platinastega oblikovanja na tekmovanju za oblikovanje igrač, iger in hobi izdelkov. Zagotovo bi morali videti platformo oblikovalnega portfelja nagrajenih oblikovalcev, da boste odkrili številne druge, inovativne, izvirne in kreativne igrače, igre in hobi izdelke.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.