Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Nalepka Penečega Vina In Embalaže

Il Mosnel QdE 2012

Nalepka Penečega Vina In Embalaže Tako kot je jezero Iseo brizgalo po bregovih Franciacorte, tako penina zmoči stranice kozarca. Koncept je grafična prenova oblike jezera in izraža vso moč rezervoarja, ki se vlije v kristalni kozarec. Elegantna in živahna nalepka, uravnotežena v svoji grafiki in barvah, je drzna rešitev s prozornim polipropilenom in popolnoma vročim tiskom na zlato folijo, da daje nove občutke. Izlivanje vina je poudarjeno na škatli, kjer se okoli škatlice ovije grafika: preprosta in udarna, sestavljena iz dveh elementov slive et tiroir.

Ime Projekta : Il Mosnel QdE 2012, Ime oblikovalcev : Laura Ferrario, Naročnik ime : FERRARIODESIGN.

Il Mosnel QdE 2012 Nalepka Penečega Vina In Embalaže

Ta izjemna oblika je dobitnica nagrade platinastega oblikovanja na tekmovanju za oblikovanje igrač, iger in hobi izdelkov. Zagotovo bi morali videti platformo oblikovalnega portfelja nagrajenih oblikovalcev, da boste odkrili številne druge, inovativne, izvirne in kreativne igrače, igre in hobi izdelke.

Oblikovalska legenda dneva

Legendarni oblikovalci in njihova nagrajena dela.

Legende oblikovanja so izjemno znani oblikovalci, ki s svojim dobrim dizajnom naš svet postanejo boljši. Odkrijte legendarne oblikovalce in njihove inovativne izdelke, originalna umetniška dela, kreativno arhitekturo, izjemne modne modele in oblikovalske strategije. Uživajte in raziskujte originalna oblikovalska dela nagrajenih oblikovalcev, umetnikov, arhitektov, inovatorjev in blagovnih znamk po vsem svetu. Navdihnite se s kreativnimi dizajni.