Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Trgovina

Ilumel

Trgovina Po skoraj štiri desetletjih zgodovine je trgovina Ilumel eno največjih in najprestižnejših podjetij Dominikanske republike na trgu pohištva, razsvetljave in dekoracije. Najnovejši poseg se odziva na potrebo po razširitvi razstavnih površin in opredelitvi čistejše in bolj artikulirane poti, ki omogoča ceniti raznolikost na voljo zbirk.

Prenova Hotela

Renovated Fisherman's House

Prenova Hotela Hotel SIXX se nahaja v vasi Houhai v zalivu Haitang v Sanyi. Kitajsko južno morje je pred hotelom oddaljeno 10 metrov, Houhai pa je znan kot raj surferja na Kitajskem. Arhitekt je prvotno stavbo s tremi nadstropji, ki je dolga leta služila lokalni ribiški družini, v letoviščni hotel za surfanje z okrepitvijo stare strukture in prenovo prostora v notranjosti.

Vikend Rezidenca

Cliff House

Vikend Rezidenca To je ribiška koča s pogledom na gore, na bregu reke Heaven (v japonščini „Tenkawa“). Iz armiranega betona je oblika preprosta cev, dolga šest metrov. Cestni konec cevi je protiutež in zasidran globoko v tleh, tako da se vodoravno razteza od brega in visi nad vodo. Zasnova je preprosta, notranjost je prostorna, obrežna obloga pa odprta v nebo, gore in reko. Zgrajena pod nivojem ceste je vidna samo streha kabine, s ceste, tako da konstrukcija ne blokira pogleda.

Notranje Oblikovanje Knjižnice

Veranda on a Roof

Notranje Oblikovanje Knjižnice Kalpak Shah iz Studio Course je prenovil zgornjo raven apartmaja v penthouseu v Puneju v zahodni Indiji in tako ustvaril kombinacijo notranjih in zunanjih prostorov, ki obdajajo vrtni vrt. Lokalni studio, ki ima tudi sedež v Puneu, je želel dom pod premalo izkoriščenim zgornjim nadstropjem spremeniti v območje, podobno verandi tradicionalnega indijskega doma.

Hotel

Shang Ju

Hotel Z lepoto narave in lepoto človeštva, ki ga opredeljuje City Resort Hotel, je jasno, da se razlikuje od lokalnih hotelov. V kombinaciji z lokalno kulturo in življenjskimi navadami v sobe za goste dodajo eleganco in rimo ter nudijo različne življenjske izkušnje. Sproščeno in strogo počitniško delo, polno elegance, čistega in mehkega življenja. Odkrijte stanje duha, ki skriva um, in pustite, da se gostje sprehodijo v miru mesta.