Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Servisna Pisarna

Miyajima Insurance

Servisna Pisarna Koncept projekta je "povezati pisarno z mestom" in izkoristiti okolje. Spletno mesto se nahaja na mestu, kjer si ogleda mesto. Da bi ga dosegli, je bil sprejet prostor v obliki tunela, ki poteka skozi vhodna vrata do konca pisarniškega prostora. Linija stropnega lesa in črna vrzel, na katero so nameščene luči in klimatske naprave, poudarjajo smer v mesto.

Oblazinjene Akustične Plošče

University of Melbourne - Arts West

Oblazinjene Akustične Plošče Naš kratek opis je bil dobava in namestitev množice tkanin, zavitih akustičnih plošč različnih velikosti, kotov in oblik. Začetni prototipi so spremenili tako zasnovo kot tudi fizična sredstva za namestitev in obešanje teh plošč s sten, stropov in spodnje strani stopnišč. Na tej točki smo ugotovili, da sedanji lastniški viseči sistemi za stropne plošče niso ustrezni za naše potrebe in zasnovali smo svoje.

Restavracija

Yuyuyu

Restavracija Danes na trgu na Kitajskem obstaja veliko teh mešanih sodobnih modelov, ki običajno temeljijo na tradicionalnih modelih, vendar bodisi s sodobnimi materiali bodisi novimi izrazi. Yuyuyu je kitajska restavracija, oblikovalci so ustvarili nov način za izražanje orientalskega dizajna, novo instalacijo, sestavljeno iz linij in pik, ki se razširijo od vrat do notranjosti restavracije. S spremembo časov se spreminja tudi estetsko spoštovanje ljudi. Za sodobni orientalski dizajn je inovacija zelo potrebna.

Restavracija

Yucoo

Restavracija S postopno zrelostjo estetike in estetskimi spremembami človeka je sodobni slog, ki poudarja samo sebe in individualnost, postal pomemben element oblikovanja. Ta primer je restavracija, oblikovalec želi ustvariti mladostno vesoljsko izkušnjo za potrošnike. Svetlo modre, sive in zelene rastline ustvarjajo naravno udobje in ležernost prostora. Lestenec, narejen iz ročno tkanega ratana in kovine, pojasnjuje trčenje med človekom in naravo, kar prikazuje vitalnost celotne restavracije.

Trgovina

Formal Wear

Trgovina Moške trgovine z oblačili pogosto ponujajo nevtralne notranjosti, ki negativno vplivajo na razpoloženje obiskovalcev in zato zmanjšujejo odstotek prodaje. Da bi privabili ljudi, da ne samo obiščejo trgovino, ampak tudi kupijo izdelke, ki so tam predstavljeni, bi moral prostor navdihniti in razveseliti dobro veselje. Zato oblikovanje te trgovine uporablja posebne lastnosti, ki jih navdihuje izdelava šivanja in različne podrobnosti, ki bodo pritegnile pozornost in širile dobro razpoloženje. Postavitev odprtega prostora, ki je razdeljena na dve coni, je zasnovana tudi za svobodo kupcev med nakupovanjem.

Stanovanjska

Shkrub

Stanovanjska Škrubova hiša se je pojavila iz ljubezni in iz ljubezni - ljubeč par s tremi otroki. DNK hiše vključuje strukturirajoče estetske principe, ki najdejo navdih v ukrajinski zgodovini in kulturi, navdihnjeni z japonsko modrostjo. Element zemlje kot materiala se počuti v strukturnih vidikih doma, na primer v izvirni slamnati strehi in v čudovitih in gostih teksturah iz gline. Zamisel o izročanju poklona kot ustanavljanju je mogoče čutiti po vsem domu, kot občutljivo vodilno nit.