Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Razstavna Dvorana

City Heart

Razstavna Dvorana Od mestne arhitekture do indeksa, da bi razumeli in pretehtali ravnotežje oblikovanja, se je izraz mesta strnil v tri vogalne prostore, skozi urbano gradnjo in razvoj za promocijo podjetij, mesta in perspektive ljudi glede spremembe mesta in urbanih značilnosti ter urbane klimatsko zlaganje v zameno za izražanje oblikovalčevega razumevanja mesta, več preteklosti mesta, da bi videli njegovo prihodnost.

Konjeniški Kompleks

Emerald

Konjeniški Kompleks Holistični arhitekturni in prostorski projekti, ki združujejo vseh šest stavb, razkrivajo funkcionalno identiteto vsake. Razširjene fasade aren in hlevov, usmerjene v upravno sestavljeno jedro. Šeststranska zgradba kot kristalna mreža leži v lesenem okvirju kot v ogrlici. Stenski trikotniki, okrašeni z razprševanjem stekla kot smaragdni detajli. Ukrivljena bela konstrukcija poudarja glavni vhod. Fasadna mreža je tudi del notranjega prostora, kjer je okolje zaznano s prozornim spletom. Notranjost nadaljuje temo lesenih konstrukcij z uporabo lestvice elementov v bolj sorazmernem človeškem merilu.

Kavarna

Perception

Kavarna Ta majhna topla lesena kavarna se nahaja na vogalu križišča v mirni soseski. Centralizirano območje odprte priprave obiskovalcem povsod, kjer je sedež ali miza v kavarni, ponuja čiste in obsežne izkušnje z izvajanjem bariste. Stropni objekt, imenovan "Senčenje drevesa", se začne na zadnji strani pripravljalnega območja in pokriva območje strank, da ustvari celotno vzdušje te kavarne. Obiskovalcem daje nenavaden prostorski učinek in postane tudi medij za ljudi, ki se želijo z okusi kave izgubiti v mislih.

Klub Za Prosti Čas

Central Yosemite

Klub Za Prosti Čas Vrnite se k preprostosti življenja, soncu se skozi okno križajo svetlobe in sence. Da bi bolje odražali naravni okus v celotnem prostoru, v celoti izkoristite obliko hlodov, preprosto in elegantno, humanistično udobje, poudarite umetniško vzdušje v prostoru. Orientalski šarm ton z edinstvenim prostorskim razpoloženjem. To je še en izraz notranjosti, je naraven, čist, spremenljiv.

Bivanje

Panorama Villa

Bivanje Aludirajoč na strukturo tipične vasi Mani, je zasnovan kot vrsta posameznih kamnitih drobcev, ki se vrtijo okoli atrija, vhoda in bivalnih prostorov. Grobi prostori prebivališča odpirajo dialog z njihovo naravno okolico, ritem odpiranja pa bodisi zagotavlja zasebnost bodisi vabi v panoramske poglede na obzorje in ustvarja neposredno izkušnjo zaporednih in raznolikih pripovedi. Vila se nahaja v naselju Navarino Residences, zbirki luksuznih vil v zasebni lasti v središču letovišča Navarino Dunes.

Razstavni Prostor

From The Future

Razstavni Prostor Razstavni prostor: V razstavnem prostoru so na ogled trenirke za treniranje in športna oprema, izdelana s tehnologijo injekcije. Kraj je videti kot izdelan s stiskanjem brizgalnih kalupov. Pri načinu izdelave kraja kosi pohištva, kot da bi bili skupaj s proizvedenimi v brizgalni plesni, da bi ustvarili celoto. Grobe šivalne poti, ki na stropu, zmehčajo vso tehnološko vizualnost.