Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Notranje Oblikovanje Knjižnice

Veranda on a Roof

Notranje Oblikovanje Knjižnice Kalpak Shah iz Studio Course je prenovil zgornjo raven apartmaja v penthouseu v Puneju v zahodni Indiji in tako ustvaril kombinacijo notranjih in zunanjih prostorov, ki obdajajo vrtni vrt. Lokalni studio, ki ima tudi sedež v Puneu, je želel dom pod premalo izkoriščenim zgornjim nadstropjem spremeniti v območje, podobno verandi tradicionalnega indijskega doma.

Hotel

Shang Ju

Hotel Z lepoto narave in lepoto človeštva, ki ga opredeljuje City Resort Hotel, je jasno, da se razlikuje od lokalnih hotelov. V kombinaciji z lokalno kulturo in življenjskimi navadami v sobe za goste dodajo eleganco in rimo ter nudijo različne življenjske izkušnje. Sproščeno in strogo počitniško delo, polno elegance, čistega in mehkega življenja. Odkrijte stanje duha, ki skriva um, in pustite, da se gostje sprehodijo v miru mesta.

Notranja Zasnova Gostišč

The MeetNi

Notranja Zasnova Gostišč Z vidika oblikovalskih elementov ni mišljen, da bi bil zapleten ali minimalističen. Za osnovo vzame kitajska preprosta barva, vendar uporablja teksturirano barvo, da pusti prostor prazen, kar tvori orientalsko umetniško zasnovo v skladu s sodobno estetiko. Sodobna humanistična oprema za dom in tradicionalni okraski z zgodovinskimi zgodbami se zdijo starodavni in sodobni dialogi, ki se pretakajo v vesolju, s lahkim starodavnim šarmom.

Hotelska Notranja Zasnova

New Beacon

Hotelska Notranja Zasnova Prostor je zabojnik. Oblikovalec vanj vliva čustvene in vesoljske elemente. Oblikovalec v kombinaciji z značilnostmi vesoljskega Noumenona zaključi odbitek od čustva do zaporedja z ureditvijo vesoljske poti in nato tvori celostno zgodbo. Človeško čustvo je naravno oborjeno in sublimirano skozi izkušnje. Uporablja sodobne tehnike za metaforiranje kulture starodavnega mesta in izkazuje estetsko modrost že tisoče let. Zasnova kot gledalec počasi pove, kako mesto neguje sodobno človeško življenje s svojim kontekstom.

Klinika

Chibanewtown Ladies

Klinika Pomemben element tega dizajna je bil, da bi bili ljudje, ki prihajajo v bolnišnico, sproščeni. Poleg prostora za nego je poleg negovalne sobe postavljen pult, kot je otoška kuhinja, tako da lahko v čakalnici naredijo mleko za dojenčka. Otroški predel, ki je v središču prostora, je simbol prostora in lahko gledajo otroke od koder koli. Kavč, nameščen na steni, ima višino, ki omogoča nosečnici, da se usede, zadnji kot je nastavljena in trdota blazine nastavljena tako, da ne bo preveč mehka.

Restavracija

Jiao Tang

Restavracija Projekt je hotpot restavracija, ki se nahaja v mestu Chengdu na Kitajskem. Dizajnerski navdih izvira iz harmoničnega sobivanja človeka in narave na Neptunu. Restavracija je organizirana s sedmimi oblikovalskimi temami, ki ponazarjajo zgodbe o Neptunu. Koncepti filma in televizije, umetnosti, znanosti in tehnologije, dekorativna originalna zasnova pohištva, svetilk, namiznega pribora itd. Obiskovalcem omogočajo dramatično potopno doživetje. Kolokacija materialov in barvno kontrast ustvarita prostorsko vzdušje. Za izboljšanje interakcije s prostorom in potrošniške izkušnje se uporablja umetniška mehanična instalacija.