Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Igrača

Werkelkueche

Igrača Werkelkueche je spolno odprta delovna postaja, ki otrokom omogoča, da se potopijo v svetove proste igre. Združuje formalne in estetske značilnosti otroških kuhinj in delovnih miz. Zato Werkelkueche ponujajo različne možnosti igranja. Ukrivljena plošča iz vezanega lesa se lahko uporablja kot umivalnik, delavnica ali smučišče. Stranski predelki lahko zagotovijo prostor za shranjevanje in skrivanje ali pečete hrustljave zvitke. S pomočjo pisanih in zamenljivih orodij lahko otroci uresničijo svoje zamisli in na igriv način posnemajo svet odraslih.

Svetlobni Elementi

Collection Crypto

Svetlobni Elementi Crypto je modularna zbirka razsvetljave, saj se lahko razširi navpično in vodoravno, odvisno od tega, kako so razporejeni posamezni stekleni elementi, ki sestavljajo vsako strukturo. Ideja, ki je navdihnila zasnovo, izvira iz narave, ki spominja predvsem na ledene kapnike. Posebnost Crypto predmetov je v njihovem živahnem pihanem steklu, ki omogoča, da se svetloba na zelo mehak način širi v več smereh. Proizvodnja poteka po popolnoma ročno izdelanem postopku in končni uporabnik je tisti, ki odloča, kako bo končna instalacija sestavljena, vsakič na drugačen način.

Umetniška Fotografija

Talking Peppers

Umetniška Fotografija Zdi se, da fotografije Nus Nous predstavljajo človeška telesa ali njihove dele, v resnici pa jih želi videti opazovalec. Ko opazujemo karkoli, tudi situacijo, to opazujemo čustveno in zato se pogosto pustimo prevarati. Na podobah Nus Nous je razvidno, kako se element ambivalence spremeni v subtilno razdelavo uma, ki nas oddalji od realnosti in nas popelje v imaginarni labirint, sestavljen iz sugestij.

Steklena Mineralna Voda

Cedea

Steklena Mineralna Voda Zasnova vode Cedea je navdihnjena z Ladinskimi Dolomiti in legendami o naravnem svetlobnem fenomenu Enrosadira. Dolomiti, ki jih povzročajo edinstveni minerali, ob sončnem vzhodu in sončnem zahodu zasvetijo v rdečkastem, žgočem odtenku, kar daje pokrajini čaroben ambient. Embalaža Cedea "podobna legendarnemu čarobnemu vrtu vrtnic" želi ujeti prav ta trenutek. Rezultat je steklena steklenica, zaradi katere voda blešči in blešči do presenetljivega učinka. Barve steklenice naj bi spominjale na poseben sijaj Dolomitov, ki se kopajo z mineralno rožnato rdečo in modrino neba.

Vodilna Čajnica

Toronto

Vodilna Čajnica Najbolj prometno nakupovalno središče v Kanadi prinaša svežo novo zasnovo prodajalne sadnih čajev, ki jo je izdelal Studio Yimu. Projekt vodilne trgovine je bil idealen za namene blagovne znamke, da bi postal nova vroča točka v nakupovalnem središču. Po navdihu kanadske pokrajine je čudovita silhueta kanadske Modre gore vtisnjena na stensko ozadje v celotni trgovini. Za uresničitev koncepta je Studio Yimu ročno izdelal skulpturo 275 cm x 180 cm x 150 cm, ki omogoča popolno interakcijo z vsako stranko.

Embalaža Naravne Kozmetike

Olive Tree Luxury

Embalaža Naravne Kozmetike Nova zasnova embalaže za nemško luksuzno naravno kozmetiko pripoveduje zgodbo o umetniškem, kot dnevniku, kopanju v toplih barvah. Na prvi pogled navidezno kaotična, ob natančnejšem pregledu embalaža sporoča močno enotnost, sporočilo. Zahvaljujoč novemu konceptu oblikovanja vsi izdelki izžarevajo naravnost, stil, starodavno zdravilno znanje in sodobno praktičnost.