Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Preoblikovanje Identitete Blagovne Znamke

InterBrasil

Preoblikovanje Identitete Blagovne Znamke Navdih za premislek in prenovo blagovne znamke so bile spremembe v modernizaciji in integraciji v kulturi podjetja. Zasnova srca ne bi mogla več biti zunanja blagovni znamki, ampak navdihuje partnerstvo tako z zaposlenimi, kot tudi s kupci. Celostna zveza med ugodnostmi, predanostjo in kakovostjo storitve. Nova oblika je od oblike do barv vključila srce v B in zdravstveni križ v T. Dve besedi, ki sta se na sredini združili, je logotip izgledal kot ena beseda, en simbol, ki združuje R in B v srce.

Oblikovanje Blagovne Znamke

EXP Brasil

Oblikovanje Blagovne Znamke Zasnova blagovne znamke EXP Brasil izhaja iz družbenih načel enotnosti in partnerstva. Priseljevanje mešanice med tehnologijo in dizajnom v njihovih projektih kot v pisarniškem življenju. Element tipografije predstavlja združitev in moč tega podjetja. Dizajn črke X je trden in integriran, vendar zelo lahek in tehnološki. Blagovna znamka predstavlja studijsko življenje z elementi v črkah, tako na pozitivnem kot negativnem prostoru, ki združuje ljudi in oblikovanje, individualno in kolektivno, preprosto s tehnološkim, lahkim in robustnim, profesionalnim in osebnim.

Kavni Set

Riposo

Kavni Set Oblikovanje te storitve sta navdihnili dve šoli iz zgodnjega 20. stoletja nemški Bauhaus in ruska avantgarda. Stroga ravna geometrija in dobro premišljena funkcionalnost popolnoma ustreza duhu manifestov iz tistih časov: "kar je priročno, je lepo". Ob istem sodobnem trendu oblikovalec v tem projektu združuje dva kontrastna materiala. Klasični porcelan iz belega mleka dopolnjujejo svetli pokrovi iz plute. Funkcionalnost zasnove podpirajo preprosti, priročni ročaji in splošna uporabnost obrazca.

Hiša

Santos

Hiša S pomočjo lesa kot glavnega konstruktivnega elementa hiša razsega dve stopnji in ustvari zastekljeno streho, ki se vključi v kontekst in omogoči vstop naravne svetlobe. Prostor z dvojno višino izraža to razmerje med pritličjem, zgornjim nadstropjem in pokrajino. Kovinska streha nad strešno svetlobo leti in jo varuje pred pojavljanjem zahodnega sonca in formalno obnavlja prostornino ter uokvirja vizijo naravnega okolja. Program je artikuliran z iskanjem javne rabe v pritličju in zasebne uporabe v zgornjem nadstropju.

Pohištvo Plus Ventilator

Brise Table

Pohištvo Plus Ventilator Brise Table je zasnovan z občutkom odgovornosti za podnebne spremembe in željo po uporabi ventilatorjev in ne klimatskih naprav. Namesto da piha močan veter, se osredotoča na počutje s kroženjem zraka tudi po izklopu klimatske naprave. Z Brise Table lahko uporabniki popustijo vetrič in hkrati uporabijo kot stransko mizo. Prav tako dobro prežema okolje in naredi prostor lepši.

Uvodni Naslov

Pop Up Magazine

Uvodni Naslov Projekt je bil pot do abstraktnega in tekočega raziskovanja problemov Escape (tema za leto 2019), ki prikazuje spremembe, nove stvari in posledice tega. Vsi vizualni deli so čisti in udobni za gledanje, v nasprotju z neprijetno resničnostjo iz dejanja bega. Dizajn se nenehno spreminja in morfing oblike v animaciji predstavljajo dejanje ponovne prilagoditve, ki ga povzroči nekakšna situacija. Pobeg ima različne pomene, razlage in stališče se razlikuje od igrivega do resnega.