Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Uhani In Prstan

Vivit Collection

Uhani In Prstan Navdih oblik, ki jih najdemo v naravi, Vivit Collection ustvarja zanimivo in radovedno percepcijo s podolgovatimi oblikami in vrtinčenimi črtami. Kosi Vivit so sestavljeni iz upognjenih rjuh zlatih rjuh 18 k s črno rodijsko oblogo na zunanjih straneh. Uhani v obliki listov obdajajo ušesne mečke, tako da naravni gibi ustvarijo zanimiv ples med črno in zlato - skrivajo in razkrivajo rumeno zlato pod seboj. Sinuosity oblik in ergonomski atributi te zbirke predstavljajo očarljivo igro svetlobe, senc, bleščanja in odsevov.

Umivalnik

Vortex

Umivalnik Namen zasnove vrtinca je najti novo obliko, ki bo vplivala na pretok vode v umivalnikih in tako povečala njihovo učinkovitost, prispevala k njihovi uporabniški izkušnji in izboljšala njihove estetske in semiotične lastnosti. Rezultat je metafora, ki izhaja iz idealizirane vrtinčne oblike, ki pomeni odtok in pretok vode, ki vizualno označuje celoten objekt kot delujoč umivalnik. Ta oblika v kombinaciji s pipo vodi vodo po spiralni poti, ki omogoča, da enaka količina vode pokrije več tal, kar ima za posledico manjšo porabo vode za čiščenje.

Butik In Razstavni Salon

Risky Shop

Butik In Razstavni Salon Rizično trgovino je zasnoval in ustvaril smallna, oblikovalski studio in vintage galerija, ki jo je ustanovil Piotr Płoski. Naloga je predstavljala številne izzive, saj se butik nahaja v drugem nadstropju stanovanjske hiše, nima okna in ima površino le 80 kvadratnih metrov. Tu je nastala ideja o podvojitvi območja z uporabo prostora na stropu in talne površine. Doseženo je gostoljubno, domače vzdušje, čeprav je pohištvo pravzaprav obešeno na stropu. Tvegana trgovina je zasnovana v skladu z vsemi pravili (celo kljubuje gravitaciji). V celoti odraža duh znamke.

Uhani In Prstan

Mouvant Collection

Uhani In Prstan Zbirka Mouvant se je zgledovala po nekaterih vidikih futurizma, kot so ideje o dinamizmu in materializaciji nesnovnega, ki jih je predstavil italijanski umetnik Umberto Boccioni. Uhani in prstan kolekcije Mouvant imajo več zlatih fragmentov različnih velikosti, varjenih tako, da dosegajo iluzijo gibanja in ustvarijo številne različne oblike, odvisno od kota, ki ga vizualiziramo.

Vodka

Kasatka

Vodka "KASATKA" je bila razvita kot vrhunska vodka. Zasnova je minimalistična, tako v obliki steklenice kot v barvah. Preprosta valjasta steklenica in omejena paleta barv (bela, odtenki sive, črne) poudarjajo kristalno čistost izdelka ter eleganco in slog minimalističnega grafičnega pristopa.

Drsalka Za Mehak In Trd Sneg

Snowskate

Drsalka Za Mehak In Trd Sneg Originalni snežni skejt je tu predstavljen v povsem novi in funkcionalni zasnovi - iz mahagona iz trdega lesa in z inox tekači. Ena prednost je, da se lahko uporabljajo tradicionalni usnjeni škornji s peto, zato kot posebni škornji ni povpraševanja. Ključno za vadbo drsalca je preprosta tehnika vezanja, saj sta oblikovanje in konstrukcija optimizirana z dobro kombinacijo širine in višine rolke. Drugi odločilni dejavnik je širina tekačev, ki optimizira upravljanje drsanja na trdnem ali trdem snegu. Tekači so iz nerjavečega jekla in opremljeni z vijačnimi vijaki.