Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Uhani In Prstan

Mouvant Collection

Uhani In Prstan Zbirka Mouvant se je zgledovala po nekaterih vidikih futurizma, kot so ideje o dinamizmu in materializaciji nesnovnega, ki jih je predstavil italijanski umetnik Umberto Boccioni. Uhani in prstan kolekcije Mouvant imajo več zlatih fragmentov različnih velikosti, varjenih tako, da dosegajo iluzijo gibanja in ustvarijo številne različne oblike, odvisno od kota, ki ga vizualiziramo.

Vodka

Kasatka

Vodka "KASATKA" je bila razvita kot vrhunska vodka. Zasnova je minimalistična, tako v obliki steklenice kot v barvah. Preprosta valjasta steklenica in omejena paleta barv (bela, odtenki sive, črne) poudarjajo kristalno čistost izdelka ter eleganco in slog minimalističnega grafičnega pristopa.

Drsalka Za Mehak In Trd Sneg

Snowskate

Drsalka Za Mehak In Trd Sneg Originalni snežni skejt je tu predstavljen v povsem novi in funkcionalni zasnovi - iz mahagona iz trdega lesa in z inox tekači. Ena prednost je, da se lahko uporabljajo tradicionalni usnjeni škornji s peto, zato kot posebni škornji ni povpraševanja. Ključno za vadbo drsalca je preprosta tehnika vezanja, saj sta oblikovanje in konstrukcija optimizirana z dobro kombinacijo širine in višine rolke. Drugi odločilni dejavnik je širina tekačev, ki optimizira upravljanje drsanja na trdnem ali trdem snegu. Tekači so iz nerjavečega jekla in opremljeni z vijačnimi vijaki.

Stadion Gostoljubje

San Siro Stadium Sky Lounge

Stadion Gostoljubje Projekt novih salonov Sky je le prvi korak velikega programa prenove, ki ga AC Milan in FC Internazionale skupaj z Mestno občino Milan izvajata s ciljem, da stadion San Siro preoblikujejo v večnamenski objekt, ki bo lahko gostil vse pomembni dogodki, s katerimi se bo Milano spopadel na prihajajočem EXPO 2015. Po uspehu projekta skybox je Ragazzi & Partners izvedel idejo o ustvarjanju novega koncepta gostoljubnih prostorov na glavnem velikem stojišču stadiona San Siro.

Svetlobna Konstrukcija

Tensegrity Space Frame

Svetlobna Konstrukcija Svetilka za vesoljski okvir Tensegrity uporablja načelo RBFullerja 'Manj za več' za izdelavo svetlobne napeljave z uporabo le svetlobnega vira in električne žice. Tensegrity postane strukturno sredstvo, s katerim oba delujeta v stiskanju in napetosti, da bi ustvarila na videz diskontinuirano svetlobno polje, ki ga določa le njegova strukturna logika. Njegova razširljivost in ekonomičnost proizvodnje govorita o blagu neskončne konfiguracije, katere svetlobna oblika se milostno upira gravitaciji s preprostostjo, ki potrjuje paradigmo naše epohe: doseči več, ob uporabi manj.

Kabrioletna Naprava Za Izobraževanje

Pupil 108

Kabrioletna Naprava Za Izobraževanje Učenec 108: Najbolj dostopna Windows 8 kabrioletna naprava za izobraževanje. Nov vmesnik in povsem nova izkušnja pri učenju. Učenec 108 obvlada svet tabličnih računalnikov in prenosnikov, ki se preklapljata med obema, za izboljšanje uspešnosti v izobraževanju. Windows 8 odpira nove možnosti učenja, kar študentom omogoča, da v celoti izkoristijo funkcijo zaslona na dotik in nešteto aplikacij. Pupil 108 je del Intel® izobraževalnih rešitev, ki je najbolj dostopna in primerna rešitev za učilnice po vsem svetu.