Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Svetlobna Konstrukcija

Tensegrity Space Frame

Svetlobna Konstrukcija Svetilka za vesoljski okvir Tensegrity uporablja načelo RBFullerja 'Manj za več' za izdelavo svetlobne napeljave z uporabo le svetlobnega vira in električne žice. Tensegrity postane strukturno sredstvo, s katerim oba delujeta v stiskanju in napetosti, da bi ustvarila na videz diskontinuirano svetlobno polje, ki ga določa le njegova strukturna logika. Njegova razširljivost in ekonomičnost proizvodnje govorita o blagu neskončne konfiguracije, katere svetlobna oblika se milostno upira gravitaciji s preprostostjo, ki potrjuje paradigmo naše epohe: doseči več, ob uporabi manj.

Kabrioletna Naprava Za Izobraževanje

Pupil 108

Kabrioletna Naprava Za Izobraževanje Učenec 108: Najbolj dostopna Windows 8 kabrioletna naprava za izobraževanje. Nov vmesnik in povsem nova izkušnja pri učenju. Učenec 108 obvlada svet tabličnih računalnikov in prenosnikov, ki se preklapljata med obema, za izboljšanje uspešnosti v izobraževanju. Windows 8 odpira nove možnosti učenja, kar študentom omogoča, da v celoti izkoristijo funkcijo zaslona na dotik in nešteto aplikacij. Pupil 108 je del Intel® izobraževalnih rešitev, ki je najbolj dostopna in primerna rešitev za učilnice po vsem svetu.

Jedilna Miza

Chromosome X

Jedilna Miza Jedilna miza, zasnovana tako, da nudi sedeže za osem ljudi, ki se medsebojno premikajo po strelih. Zgoraj je abstraktni X, sestavljen iz dveh različnih kosov, poudarjenih z globoko črto, medtem ko se isti izvleček X odraža na tleh z osnovno strukturo. Bela struktura je sestavljena iz treh različnih kosov za enostavno sestavljanje in prevoz. Poleg tega je bilo izbrano kontrast furnirja iz tikovinega vrha in bele barve za osnovo, da spodnji del osvetli, s čimer je večji poudarek na nepravilno oblikovanem vrhu, kar daje namig za drugačno interakcijo uporabnikov.

Optična Namestitev

Opx2

Optična Namestitev Opx2 je optična instalacija, ki raziskuje simbiotični odnos med naravo in tehnologijo. Razmerje, v katerem vzorci, ponavljanje in ritem opisujejo tako naravne tvorbe kot tudi delovanje računskih procesov. Namestitvena geometrija, trenutna motnost in / ali gostota so podobni pojavu vožnje po koruznem polju ali razloženo s tehnologijo ob gledanju binarne kode. Opx2 gradi kompleksno geometrijo in izziva dojemanje prostornine in prostora.

Snemljiva Naprava Za Izobraževanje

Unite 401

Snemljiva Naprava Za Izobraževanje Združi 401: popoln duo za izobraževanje. Pogovorimo se o timskem delu. Unite 401 je z neverjetno vsestransko zasnovo 2 v 1 idealna študentska naprava za sodelovalna učna okolja. Kombinacija tabličnega računalnika in prenosnega računalnika prinaša najmočnejšo mobilno rešitev za izobraževanje, ki jo omogoča najbolj varna zasnova mgseries po najbolj pametni ceni.

Pisarniški Mali Obseg

Conceptual Minimalism

Pisarniški Mali Obseg Notranja zasnova je črtana do estetskega, a vendar ne funkcionalnega minimalizma. Prostor odprtega načrta je poudarjen s čistimi črtami, velikimi zastekljenimi odprtinami, ki omogočajo veliko naravne dnevne svetlobe, ki liniji in ravnini omogočata, da postaneta osnovni strukturni in estetski element. Pomanjkanje pravih kotov je določilo potrebo po bolj dinamičnem pogledu na prostor, izbira svetle barvne palete v kombinaciji z materialno in teksturno raznolikostjo pa omogoča enotnost prostora in funkcije. Nedokončani betonski zaključki se dvigajo na stene, da dodajo kontrast med belo-mehko in grobo-sivo.