Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Razstavni Prostor

Ideaing

Razstavni Prostor To je podjetniška razstavna dvorana na Guangzhou Design Week, ki jo je leta 2013 zasnoval C&C Design Co, Ltd. Zasnova je lepo razporejena na površini manj kot 91 kvadratnih metrov, ki jo prikazujeta zaslon na dotik in notranji projektor. QR koda, prikazana na svetlobnem polju, je spletna povezava podjetja. Medtem oblikovalci upajo, da lahko videz celotne zgradbe ljudem vzbudi občutek, poln vitalnosti, zato dokazuje ustvarjalnost, ki jo ima oblikovalsko podjetje, to je "duh neodvisnosti in ideja svobode", ki jo zagovarjata .

Taktilna Tkanina

Textile Braille

Taktilna Tkanina Industrijska univerzalna žakardna tekstilna misel kot prevajalec za slepe. To tkanino lahko berejo ljudje z dobrim vidom in namenjena jim je pomagati slepim, ki začenjajo izgubljati vid ali imajo težave z vidom; da bi se naučili brajevega sistema s prijaznim in običajnim materialom: tkanino. Vsebuje abecedo, številke in ločila. Barve niso dodane. Gre za izdelek v sivi skali kot načelo zaznave svetlobe. Gre za projekt družbenega pomena in presega komercialni tekstil.

Pipe

Electra

Pipe Electra, ki velja za zastopnika digitalne uporabe v armaturnem sektorju, združuje tehnologijo in oblikovanje, da poudari digitalno starostno zasnovo. Pipe, ki nimajo ločenega ročaja, pritegnejo vsakogar zaradi svoje elegance in pametnega videza, je odločilno, da je edinstven v mokrih prostorih. Elektronski zaslonski gumbi na dotik ponujajo uporabnikom bolj ergonomsko rešitev. “Eco Mind” pipe omogoča uporabniku največjo učinkovitost pri varčevanju. Ta funkcija še posebej prinaša vrednost prihodnjim generacijam

Pisarniški Prostor

C&C Design Creative Headquarters

Pisarniški Prostor Kreativni sedež podjetja C&C Design se nahaja v postindustrijski delavnici. Njegova zgradba se je v šestdesetih letih prejšnjega stoletja preoblikovala iz tovarne rdeče opeke. Glede na zaščito trenutnega stanja in zgodovinskega spomina stavbe se je ekipa oblikovalcev potrudila, da se pri notranji dekoraciji ne poškoduje originalne zgradbe. Pri notranji zasnovi se uporablja veliko jelke in bambusa. Odpiranje in zapiranje ter menjava prostorov sta pametno zasnovana. Oblikovanje razsvetljave za različne regije odraža različne vizualne atmosfere.

Ulična Klop

Ola

Ulična Klop Ta klop, zasnovana v skladu s strategijami ekološkega oblikovanja, dviguje ulično pohištvo na novo raven. Enako doma, v mestnem ali naravnem okolju, tekoče linije ustvarjajo različne možnosti sedenja znotraj ene klopi. Uporabljeni materiali so reciklirani aluminij za podlago in jeklo za sedež, izbrana zaradi reciklažnih in trajnih lastnosti; ima svetel in odporen barvni premaz, idealen za zunanjo uporabo v vseh vremenskih razmerah. V Mexico Cityju so ga oblikovali Daniel Olvera, Hiroshi Ikenaga, Alice Pegman in Karime Tosca.

Pipa

Amphora

Pipa Amphora serie je zasnovana tako, da povezuje preteklost in prihodnost in daje priložnost za doživljanje osnovnih in funkcionalnih oblik antičnih časov. Tega dne ni bilo enostavno doseči dostopne vode iz našega življenja. Nenavadna oblika pipa izvira izpred stoletij pred današnjim dnem, toda njen vložek za varčevanje z vodo prinese jutri. Pipa za retro je zasnovana iz uličnih vodnjakov iz antičnih časov in v vašo kopalnico prinaša estetsko.