Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Restavracija

Chuans Kitchen II

Restavracija Chuan's Kitchen II, ki kot medij jemlje črno lončeno posodo Sichuan Yingjing in izkopane materiale zemlje iz gradnje metrojev, je eksperimentalna restavracija, zgrajena na podlagi sodobnega eksperimenta tradicionalne ljudske umetnosti. S pomočjo meje materialov in raziskovanja sodobne oblike tradicionalne ljudske umetnosti je Infinity Mind po postopku streljanja črne lončene posode Yingjing izvlekel tesnila, ki so jih zavrgli, in jih uporabil kot glavni okrasni element v Chuanovi kuhinji II.

Fotelj

Infinity

Fotelj Glavni poudarek dizajna fotelja Infinity je narejen prav na naslonjalu. Gre za sklicevanje na simbol neskončnosti - obrnjeno številko osem. Kot da pri obračanju spreminja obliko, postavlja dinamiko črt in ponovno ustvarja znak neskončnosti na več ravninah. Naslonjalo nas potegne skupaj več elastičnih trakov, ki tvorijo zunanjo zanko, ki se prav tako vrača k simboliki neskončnega cikla življenja in ravnotežja. Dodaten poudarek je na edinstvenih nogah, ki varno pritrdijo in podpirajo stranske dele naslanjača, kot to počnejo spone.

Kavarna

Hunters Roots

Kavarna Kot odgovor na kratko moderno, čisto estetiko je nastala notranjost, ki jo navdihujejo leseni zaboji za sadje, uporabljeni v abstraktni obliki. Zaboji zapolnjujejo prostore in ustvarjajo potopno, skoraj jamsko kiparsko obliko, ki pa je ustvarjena iz preprostih in ravnih geometrijskih oblik. Rezultat je čista in nadzorovana prostorska izkušnja. Pameten dizajn poveča omejen prostor tudi tako, da praktične napeljave spremeni v dekorativne lastnosti. Luči, omare in police prispevajo k oblikovalskemu konceptu in kiparskemu vizualu.

Skulptura S Kristalno Svetlobo

Grain and Fire Portal

Skulptura S Kristalno Svetlobo Ta skulptura iz organske svetlobe, ki je sestavljena iz lesa in kremenčevega kristala, uporablja trajnostno pridobljen les iz rezervnih zalog starostnega tikovine. Les, ki ga desetletja utrujajo sonce, veter in dež, nato ročno oblikujejo, peskajo, sežgejo in končajo v posodi za osvetlitev LED in uporabo kremenčevih kristalov kot naravnega difuzorja. V vsaki skulpturi so uporabljeni 100% naravni nespremenjeni kremenovi kristali, stari približno 280 milijonov let. Uporabljajo se različne tehnike dodelave lesa, vključno z metodo Shou Sugi Ban za uporabo ognja za ohranjanje in kontrastno barvo.

Razsvetljava

Capsule

Razsvetljava Oblika žarnice Kapsula ponavlja obliko kapsul, ki so tako razširjene v sodobnem svetu: zdravila, arhitekturne strukture, vesoljske ladje, termoze, cevi, časovne kapsule, ki sporočila potomcem prenašajo že več desetletij. Lahko je dveh vrst: standardna in podolgovata. Žarnice so na voljo v več barvah z različnimi stopnjami preglednosti. Vezava z najlonskimi vrvmi svetilki doda ročno izdelan učinek. Njegova univerzalna oblika je bila določitev enostavnosti izdelave in množične proizvodnje. Prihranitev v proizvodnem procesu svetilke je njegova glavna prednost.

Paviljon

ResoNet Sinan Mansions

Paviljon ResoNet Pavilion naroči Sinan Mansions v Šanghaju za praznovanje kitajskega novega leta 2017. Sestavljen je iz začasnega paviljona in interaktivne LED luči "resonet", pritrjene na notranji površini. Uporablja tehnike Low-Fi za vizualizacijo resonančnih frekvenc, ki so v naravnem okolju, s pomočjo interakcije javnosti in okoliških elementov, ki jih zazna LED mreža. Paviljon osvetli javno kraljestvo kot odziv na vibracijske dražljaje. Poleg tega, da si obiskovalci lahko ogledajo želje spomladanskega festivala, ga lahko uporabimo tudi kot odrsko sceno.