Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Stroj Za Domače Testenine

Hidro Mamma Mia

Stroj Za Domače Testenine Hidro Mama Mia je družbeno-kulturno reševanje skozi italijansko gastronomijo. Izjemno enostaven za uporabo, je lahek in kompakten, enostaven za shranjevanje in prevoz. Omogoča varno visoko produktivnost in družini nudi prijetno kuharsko izkušnjo v vsakodnevnem življenju in prijateljih. Motor je v celoti vgrajen v menjalnik, saj ponuja moč, robustnost in varno uporabo, nudi pa tudi enostavno čiščenje in podporo. Testo razrežejo z različnimi debelinami, tako da lahko pripravijo različne jedi: testenine, rezance, lazanje, kruh, pecivo, pice in drugo.

Hiper

Brescia Hommage

Hiper Projekt Brescia Hommage je v času visokotehnoloških vseh digitalnih pripomočkov, ploskosti zaslonov na dotik in racionalnih enoprostorskih vozil stara šola dvodelnega oblikovanja hiper avtomobilov, ki je bilo načrtovano kot praznovanje do obdobja, v katerem je elegantna preprostost, visoko dotična materialnost, surova moč, čista lepota in neposredna povezava med človekom in strojem so bili pravilo igre. Čas, ko so pogumni in iznajdljivi moški, kot je Ettore Bugatti, ustvarili mobilne naprave, ki so osupnili svet.

Bazeni

Termalija Family Wellness

Bazeni Družinski wellness Termalija je zadnji v nizu projektov, ki jih je Enota zgradila v Termah Olimia v zadnjih petnajstih letih in zaključuje popolno preobrazbo zdraviliškega kompleksa. Oblika, barva in obseg nove gruče tetraedrskih zvezkov, gledano od daleč, so nadaljevanje gruče okoliških podeželskih zgradb, ki se vizualno širi v osrčje kompleksa. Nova streha deluje kot velika poletna senca in ne uživa nobenega dragocenega zunanjega prostora.

Avtomatski Sokovnik

Toromac

Avtomatski Sokovnik Toromac je posebej zasnovan s svojim močnim videzom, da prinese nov način uživanja sveže stisnjenega pomarančnega soka. Narejena za največjo črpanje sokov, je namenjena restavracijam, kavarnam in supermarketom, vrhunski dizajn pa omogoča prijazno izkušnjo z okusom, zdravjem in higieno. Ima inovativen sistem, ki sadje reže navpično in z rotacijskim pritiskom stisne polovice. To pomeni, da je največja zmogljivost dosežena brez stiskanja ali dotika lupine.

Etiketa Piva

Carnetel

Etiketa Piva Dizajn pivske etikete v slogu Art Nouveau. Nalepka piva vsebuje tudi veliko podrobnosti o postopku pivovarstva. Dizajn se prilega tudi dvema različnima steklenicama. To lahko storite preprosto s tiskanjem dizajna na 100-odstotni zaslon in 70-odstotno velikost. Oznaka je povezana z bazo podatkov, kar zagotavlja, da vsaka steklenica prejme edinstveno številko za polnjenje.

Identiteta Blagovne Znamke

BlackDrop

Identiteta Blagovne Znamke To je osebni projekt blagovne znamke in identiteta. BlackDrop je veriga trgovin in blagovnih znamk, ki prodaja in distribuira kavo. BlackDrop je osebni projekt, ki je bil sprva razvit za določitev tona in kreativne usmeritve za osebno samostojno kreativno poslovanje. Ta identiteta blagovne znamke je bila ustvarjena z namenom, da bi Aleks postavili zaupanja vrednega svetovalca za blagovne znamke v startup skupnosti. BlackDrop pomeni elegantno, sodobno in pregledno zagonsko znamko, katere cilj je postati brezčasna, prepoznavna in vodilna blagovna znamka.