Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Ogrlica

Sakura

Ogrlica Ogrlica je zelo prilagodljiva in narejena iz različnih kosov, ki se spajajo neopazno skupaj, da se lepo kaskadno prilegajo na predel ženskega vratu. Srednje rože na desni strani se zasukajo, zato je levi krajši del ogrlice ločeno uporabljen kot broška. Ogrlica je glede na 3D obliko in kompleksnost kosa zelo lahka. Bruto teža zanjo znaša 362,50 grama 18 karat, 518,75 karata kamna in diamantov

Svileni Škrlat

Passion

Svileni Škrlat "Strast" je eden od predmetov "Pozdravi". Svileni šal lepo zložite na žepni kvadrat ali ga okrasite kot umetniško delo in ga pustite trajati celo življenje. Je kot igra - vsak predmet ima več funkcij. "S spoštovanjem" uteleša nežno povezavo med starimi obrti in sodobnimi oblikovalskimi predmeti. Vsak dizajn je unikatno umetniško delo in pripoveduje drugačno zgodbo. Predstavljajte si kraj, kjer vsaka majhna podrobnost pripoveduje zgodbo, kjer je kakovost življenjska vrednota in največje razkošje je biti resničen sebi. Tu se srečujejo "Pozdravi". Naj vas umetnost spozna in ostari z vami!

Kolekcija Nakita

Future 02

Kolekcija Nakita Project Future 02 je kolekcija nakita z zabavnim in živahnim zasukom, navdihnjena s teoremi krožkov. Vsak kos je ustvarjen s programsko opremo za računalniško podprto oblikovanje, ki je v celoti ali delno zgrajena s tehnologijo izbirnega laserskega sintranja ali jekla 3D tiskanja in ročno zaključena s tradicionalnimi tehnikami srebrnega izdelovanja. Kolekcija črpa navdih iz oblike kroga in je skrbno zasnovana za vizualizacijo evklidskih izrek v vzorce in oblike nosljive umetnosti, ki na ta način simbolizira nov začetek; izhodišče za vznemirljivo prihodnost.

Trench Coat

Renaissance

Trench Coat Ljubezen in vsestranskost. Lepa zgodba se je vtisnila v tkanino, krojenje in koncept tega jakna, poleg vseh drugih oblačil kolekcije. Edinstvenost tega kosa je zagotovo urbana zasnova, minimalističen pridih, a kaj, kar je tukaj resnično presenetljivo, je to morda njegova vsestranskost. Prosim zapri oči. Najprej bi morali videti resno osebo, ki gre na njeno resno delo. Zdaj pa stresemo z glavo in tik pred seboj zagledaš napisan modri jarek z nekaj magnetnimi mislimi. Napisal z roko. Z ljubeznijo, grabežljivo!

Zložljivi Očala

Blooming

Zložljivi Očala Sonja za oblikovanje očal je navdihnila cvetoče cvetje in zgodnji okvirji za očala. Oblikovalec naravnih oblik narave in funkcionalnih elementov okvirjev za očala je oblikovalec razvil kabriolet, ki ga je mogoče enostavno manipulirati z več različnimi videzi. Izdelek je bil zasnovan tudi s praktično možnostjo zlaganja, pri čemer je bilo v nosilni torbi čim manj prostora. Leče so izdelane iz lasersko razrezanega pleksi stekla z orhidejskimi cvetnimi odtisi, okvirji pa so ročno izdelani z 18k zlato medenino.