Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Prstan

Dancing Pearls

Prstan Plešejo biseri med šumenjem morskih valov, je rezultat navdiha iz oceana in biserov in je prstan 3D modela. Ta prstan je zasnovan s kombinacijo zlata in barvitih biserov s posebno strukturo za izvajanje gibanja biserov med bučnimi valovi oceana. Premer cevi je bil izbran v dobri velikosti, zaradi česar je zasnova dovolj robustna, da je model izdelan.

Zbirka Nakita

Biroi

Zbirka Nakita Biroi je 3D tiskana serija nakita, ki se zgleduje po legendarnem nebesnem feniksu, ki se vrže v ogenj in se prerodi iz lastnega pepela. Dinamične linije, ki tvorijo strukturo, in vzorec Voronoi, ki se razprostira na površini, simbolizirajo feniksa, ki oživi iz gorečih plamenov in leti v nebo. Vzorec spremeni velikost, da se pretaka po površini, kar daje strukturi občutek dinamike. Zasnova, ki sama po sebi izkazuje prisotnost, podobno skulpturi, daje uporabniku pogum, da naredi korak naprej in izriše svojo edinstvenost.

Uhani In Prstan

Vivit Collection

Uhani In Prstan Navdih oblik, ki jih najdemo v naravi, Vivit Collection ustvarja zanimivo in radovedno percepcijo s podolgovatimi oblikami in vrtinčenimi črtami. Kosi Vivit so sestavljeni iz upognjenih rjuh zlatih rjuh 18 k s črno rodijsko oblogo na zunanjih straneh. Uhani v obliki listov obdajajo ušesne mečke, tako da naravni gibi ustvarijo zanimiv ples med črno in zlato - skrivajo in razkrivajo rumeno zlato pod seboj. Sinuosity oblik in ergonomski atributi te zbirke predstavljajo očarljivo igro svetlobe, senc, bleščanja in odsevov.

Uhani In Prstan

Mouvant Collection

Uhani In Prstan Zbirka Mouvant se je zgledovala po nekaterih vidikih futurizma, kot so ideje o dinamizmu in materializaciji nesnovnega, ki jih je predstavil italijanski umetnik Umberto Boccioni. Uhani in prstan kolekcije Mouvant imajo več zlatih fragmentov različnih velikosti, varjenih tako, da dosegajo iluzijo gibanja in ustvarijo številne različne oblike, odvisno od kota, ki ga vizualiziramo.

Prstan

Moon Curve

Prstan Naravni svet je v stalnem gibanju, saj uravnava red in kaos. Dober dizajn je ustvarjen iz iste napetosti. Njegove lastnosti moči, lepote in dinamičnosti izvirajo iz umetnikove sposobnosti, da je v dejanju ustvarjanja odprt za ta nasprotja. Končana skladba je vsota neštetih odločitev, ki jih umetnik sprejme. Vsa misel in noben občutek ne bo povzročil trdega in hladnega dela, medtem ko vsak občutek in noben nadzor daje delo, ki se ne izrazi. Preplet obeh bo izraz plesa samega življenja.