Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Uhani In Prstan

Vivit Collection

Uhani In Prstan Navdih oblik, ki jih najdemo v naravi, Vivit Collection ustvarja zanimivo in radovedno percepcijo s podolgovatimi oblikami in vrtinčenimi črtami. Kosi Vivit so sestavljeni iz upognjenih rjuh zlatih rjuh 18 k s črno rodijsko oblogo na zunanjih straneh. Uhani v obliki listov obdajajo ušesne mečke, tako da naravni gibi ustvarijo zanimiv ples med črno in zlato - skrivajo in razkrivajo rumeno zlato pod seboj. Sinuosity oblik in ergonomski atributi te zbirke predstavljajo očarljivo igro svetlobe, senc, bleščanja in odsevov.

Uhani In Prstan

Mouvant Collection

Uhani In Prstan Zbirka Mouvant se je zgledovala po nekaterih vidikih futurizma, kot so ideje o dinamizmu in materializaciji nesnovnega, ki jih je predstavil italijanski umetnik Umberto Boccioni. Uhani in prstan kolekcije Mouvant imajo več zlatih fragmentov različnih velikosti, varjenih tako, da dosegajo iluzijo gibanja in ustvarijo številne različne oblike, odvisno od kota, ki ga vizualiziramo.

Prstan

Moon Curve

Prstan Naravni svet je v stalnem gibanju, saj uravnava red in kaos. Dober dizajn je ustvarjen iz iste napetosti. Njegove lastnosti moči, lepote in dinamičnosti izvirajo iz umetnikove sposobnosti, da je v dejanju ustvarjanja odprt za ta nasprotja. Končana skladba je vsota neštetih odločitev, ki jih umetnik sprejme. Vsa misel in noben občutek ne bo povzročil trdega in hladnega dela, medtem ko vsak občutek in noben nadzor daje delo, ki se ne izrazi. Preplet obeh bo izraz plesa samega življenja.

Obleka

Nyx's Arc

Obleka Ko svetloba prodre skozi okna s fino stopnjo, bo ustvarila raven estetske osvetlitve, osvetlitve, da bi ljudi v sobo pripeljala, ko bo skrivnostni in tihi um, kot Nyx s skrivnostnim in tihim, uporabo laminirane tkanine in zasukanje, da bi stopili v takšno interpretacijo lepote.

Ogrlica

Extravaganza

Ogrlica Eleganten collier, navdihnjen z ruffsi, starodavnimi okraski za vrat, ki jih lahko vidite na številnih čudovitih slikah XVI in XVII stoletja. Odlikuje ga sodoben in sodoben dizajn, ki poenostavlja tipičen slog ruffsov, ki ga poskušajo narediti modernega in sodobnega. Prefinjen učinek, ki daje eleganci uporabniku, uporaba črnih ali belih barv omogoča več kombinacij s sodobnim in čistim dizajnom. Enodelna ogrlica, prožna in lahka. Ne plemenit material, vendar z visoko modno impresivno zasnovo, zaradi katere ta kolut ni samo dragulj, temveč nov ornament telesa.