Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Komplet Ogrlice In Uhanov

Ocean Waves

Komplet Ogrlice In Uhanov Ogrlica iz oceanskih valov je čudovit kos sodobnega nakita. Temeljni navdih zasnove je ocean. Prav obsežnost, vitalnost in čistost so ključni elementi, ki jih načrtuje ogrlica. Oblikovalec je uporabil dobro ravnovesje modre in bele, da je predstavil vizijo brizganja oceanov. Ročno je izdelan iz 18K belega zlata in polnjen z diamanti in modrim safirjem. Ogrlica je precej velika, a nežna. Zasnovan je tako, da ustreza vsem oblikam oblačil, vendar je bolj primeren za to, da je seznanjen z vratu, ki se ne bo prekrival.

Tiskano Tekstil

The Withering Flower

Tiskano Tekstil Rožec cveta je praznovanje moči slike cvetja. Cvet je priljubljena tema, ki jo v kitajski literaturi pišejo kot poosebljenje. V nasprotju s priljubljenostjo cvetoče rože so slike razpadajočega cvetja pogosto povezane z jinxom in tabuji. Zbirka prikazuje, kaj oblikuje percepcijo skupnosti o tem, kaj je vzvišeno in zlorabljeno. Tekstilna tehnika je zasnovana v tilah oblek od 100 cm do 200 cm, sitotisk na prosojnih mrežah tkaninah in omogoča, da odtisi ostanejo neprozorni in raztegljivi na mrežici, kar ustvarja videz odtisov na zraku.

Obroč

Arch

Obroč Oblikovalec dobi navdih iz oblike ločnih struktur in mavrice. Dva motiva - oblika loka in oblika kapljice, sta združena, da ustvarita enotno tridimenzionalno obliko. S kombiniranjem minimalnih linij in obrazcev ter uporabo preprostih in običajnih motivov je rezultat preprost in eleganten obroč, ki je narejen drzno in igrivo z zagotavljanjem prostora za pretok energije in ritma. Iz različnih zornih kotov se oblika obroča spreminja - oblika kapljice se gleda iz sprednjega kota, oblika loka se gleda iz stranskega kota, križ pa iz zgornjega kota. To zagotavlja stimulacijo za uporabnika.

Obroč

Touch

Obroč S preprosto gesto akcija dotika prenese bogata čustva. Preko obroča Touch želi oblikovalec to toplo in brezhibno počutje prenesti s hladno in trdno kovino. 2 krivulja sta združena, da tvorita obroč, ki predlaga, da se dve osebi držita za roke. Prstan spremeni svoj vidik, ko se njegov položaj zasuka na prstu in ga gleda iz različnih zornih kotov. Ko so povezani deli nameščeni med prsti, je obroč videti rumen ali bel. Ko so povezani deli nameščeni na prstu, lahko skupaj uživate tako rumeno kot belo barvo.

Strukturni Prstan

Spatial

Strukturni Prstan Zasnova vključuje kovinsko ogrodje, v katerem se druzy drži tako, da je poudarjen tako kamen kot tudi kovinska konstrukcija okvirja. Konstrukcija je precej odprta in zagotavlja, da je kamen zvezda zasnove. Nepravilna oblika druze in kovinskih kroglic, ki držijo strukturo skupaj, v oblikovanje prinaša malo mehkobe. Je krepka, robasta in nosljiva.

Oblikovanje Oblačil

Sidharth kumar

Oblikovanje Oblačil NS GAIA je sodobna etiketa za žensko oblačilo, ki izvira iz New Delhija in je bogata z edinstvenim dizajnom in tehnikami tkanin. Blagovna znamka je velik zagovornik premišljene proizvodnje in vsega, kar se tiče kolesarjenja in recikliranja. Pomembnost tega dejavnika se odraža v stebrih poimenovanja, „N“ in „S“ v NS GAIA, ki sta za naravo in trajnost. Pristop NS GAIA je "manj je več". Oznaka ima dejavno vlogo pri počasnem modnem gibanju, saj zagotavlja, da je vpliv na okolje minimalen.