Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Avtomatski Sokovnik

Toromac

Avtomatski Sokovnik Toromac je posebej zasnovan s svojim močnim videzom, da prinese nov način uživanja sveže stisnjenega pomarančnega soka. Narejena za največjo črpanje sokov, je namenjena restavracijam, kavarnam in supermarketom, vrhunski dizajn pa omogoča prijazno izkušnjo z okusom, zdravjem in higieno. Ima inovativen sistem, ki sadje reže navpično in z rotacijskim pritiskom stisne polovice. To pomeni, da je največja zmogljivost dosežena brez stiskanja ali dotika lupine.

Transformativna Pnevmatika

T Razr

Transformativna Pnevmatika V bližnji prihodnosti je pred vrati razcvet razvoja električnega prevoza. Maxxis kot proizvajalec avtomobilskih delov nenehno razmišlja, kako lahko oblikuje izvedljiv pametni sistem, ki lahko sodeluje v tem trendu in ga celo pomaga pospešiti. T Razr je pametna pnevmatika, razvita za potrebe. Vgrajeni senzorji aktivno zaznavajo različne vozne razmere in zagotavljajo aktivne signale za preoblikovanje pnevmatike. Povečane tekalne plasti se raztezajo in spremenijo kontaktno območje kot odgovor na signal, zato izboljšajo zmogljivost vleke.

Glasbena Priporočila Storitev

Musiac

Glasbena Priporočila Storitev Musiac je glasbeno priporočilo, s pomočjo proaktivne udeležbe poišče natančne možnosti za svoje uporabnike. Njegov namen je predlagati alternativne vmesnike, s katerimi bi izzvali algoritem avtokracije. Filtriranje informacij je postalo neizogiben iskalni pristop. Vendar ustvarja učinke komornih odmevov in omeji uporabnike v svojem območju udobja, tako da strogo upoštevajo njihove želje. Uporabniki postanejo pasivni in nehajo dvomiti v možnosti, ki jih ponuja stroj. Poraba časa za pregled možnosti lahko poveča velike bio-stroške, vendar je to napor, ki ustvarja smiselno izkušnjo.

Luksuzni Hibridni Klavir

Exxeo

Luksuzni Hibridni Klavir EXXEO je eleganten hibridni klavir za sodobne prostore. Njegova edinstvena oblika uteleša tridimenzionalno zlivanje zvočnih valov. Stranke lahko svoj klavir popolnoma prilagodijo tako, da so v harmoniji z okolico kot dekorativni umetniški kos. Ta visokotehnološki klavir je izdelan iz eksotičnih materialov, kot so Carbon Fiber, vrhunski avtomobilski usnje in zrakoplov Aluminij. Napredni zvočniški sistem; poustvari širok dinamični razpon Grand klavirjev z zvočnim sistemom z močjo 200 W, 9 zvočnikov. Namenska vgrajena baterija omogoča, da klavir izvaja do 20 ur z enim polnjenjem.

Gostinski Kompleks

Serenity Suites

Gostinski Kompleks Apartmaji Serenity se nahajajo v naselju Nikiti na Sitoniji na Halkidikih v Grčiji. Kompleks je sestavljen iz treh enot z dvajsetimi apartmaji in bazenom. Gradbene enote označujejo globoko obliko prostorskega obzorja, hkrati pa ponujajo optimalne poglede proti morju. Bazen je jedro med nastanitvijo in javnimi storitvami. Gostinski kompleks je mejnik na tem območju kot ekstrovertna lupina z notranjimi lastnostmi.

Lestenec

Bridal Veil

Lestenec Ta umetnost - umetniški predmet z vklopljenimi lučmi. Prostorna soba s stropom zapletenega profila, kot kumulusni oblaki. Lestenec se prilega prostoru, ki gladko teče od sprednje stene do stropa. Kristalno-beli listi emajla v povezavi z elastičnim upogibanjem tankih cevi ustvarjajo podobo leteče tančice po svetu. Obilje svetlobnih in zlatih sijaj letečih ptic ustvarja občutek prostornosti in veselja.