Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Transformativna Pnevmatika

T Razr

Transformativna Pnevmatika V bližnji prihodnosti je pred vrati razcvet razvoja električnega prevoza. Maxxis kot proizvajalec avtomobilskih delov nenehno razmišlja, kako lahko oblikuje izvedljiv pametni sistem, ki lahko sodeluje v tem trendu in ga celo pomaga pospešiti. T Razr je pametna pnevmatika, razvita za potrebe. Vgrajeni senzorji aktivno zaznavajo različne vozne razmere in zagotavljajo aktivne signale za preoblikovanje pnevmatike. Povečane tekalne plasti se raztezajo in spremenijo kontaktno območje kot odgovor na signal, zato izboljšajo zmogljivost vleke.

Luksuzni Hibridni Klavir

Exxeo

Luksuzni Hibridni Klavir EXXEO je eleganten hibridni klavir za sodobne prostore. Njegova edinstvena oblika uteleša tridimenzionalno zlivanje zvočnih valov. Stranke lahko svoj klavir popolnoma prilagodijo tako, da so v harmoniji z okolico kot dekorativni umetniški kos. Ta visokotehnološki klavir je izdelan iz eksotičnih materialov, kot so Carbon Fiber, vrhunski avtomobilski usnje in zrakoplov Aluminij. Napredni zvočniški sistem; poustvari širok dinamični razpon Grand klavirjev z zvočnim sistemom z močjo 200 W, 9 zvočnikov. Namenska vgrajena baterija omogoča, da klavir izvaja do 20 ur z enim polnjenjem.

Gostinski Kompleks

Serenity Suites

Gostinski Kompleks Apartmaji Serenity se nahajajo v naselju Nikiti na Sitoniji na Halkidikih v Grčiji. Kompleks je sestavljen iz treh enot z dvajsetimi apartmaji in bazenom. Gradbene enote označujejo globoko obliko prostorskega obzorja, hkrati pa ponujajo optimalne poglede proti morju. Bazen je jedro med nastanitvijo in javnimi storitvami. Gostinski kompleks je mejnik na tem območju kot ekstrovertna lupina z notranjimi lastnostmi.

Uv Sterilizator

Sun Waves

Uv Sterilizator SunWaves je sterilizator, ki lahko odstrani mikrobe, plesni, bakterije in viruse v samo 8 sekundah. Zasnovan za razgradnjo bakterijske obremenitve na površinah, kot so skodelice za kavo ali krožniki. SunWaves je bil izumljen z mislijo na stisko v letu COVID-19, da bi vam pomagal uživati v kretnji, kot je varno pitje čaja v kavarni. Uporablja se lahko tako v profesionalnem kot domačem okolju, saj s preprosto kretnjo sterilizira v zelo kratkem času z UV-C svetlobo, ki ima dolgo življenjsko dobo in minimalno vzdrževanje, prav tako pa pomaga zmanjšati količino materiala za enkratno uporabo.

Nagrada

Nagrada

Nagrada Ta zasnova je zasnovana tako, da prispeva k normalizaciji življenja med samoizolacijo in ustvari posebno nagrado za zmagovalce spletnih turnirjev. Zasnova nagrade predstavlja preobrazbo pešake v kraljico kot priznanje igralčevemu napredku v šahu. Nagrada je sestavljena iz dveh ploščatih figur, kraljice in pešake, ki sta vstavljeni ena v drugo zaradi ozkih rež, ki tvorijo eno skodelico. Dizajn nagrade je trpežen zaradi nerjavnega jekla in je priročen za prevoz do zmagovalca po pošti.

Obešalnik

Linap

Obešalnik Ta elegantni obešalnik za oblačila ponuja rešitve za nekatere največje težave – težave pri vstavljanju oblačil z ozkim ovratnikom, težave z obešanjem spodnjega perila in vzdržljivost. Navdih za oblikovanje je prišla iz sponke za papir, ki je neprekinjena in trpežna, do končnega oblikovanja in izbire materiala pa so prispevale rešitve teh težav. Rezultat je odličen izdelek, ki olajša vsakodnevno življenje končnemu uporabniku in tudi lep dodatek butične trgovine.