Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Knjigarna, Nakupovalni Center

Jiuwu Culture City , Shenyang

Knjigarna, Nakupovalni Center Naloga podjetja Jato Design je, da tradicionalno knjigarno pretvori v dinamičen, večnamenski prostor - da ne bo le nakupovalni center, ampak tudi kulturno središče za dogodke, ki so bili navdihnjeni s knjigami in drugo. Centrepice je "herojski" prostor, kjer se obiskovalci preselijo v bolj svetle tone lesa, opremljene z dramatičnimi dizajni. Kokoni v obliki luči visijo s stropa, medtem ko stopnišča služijo kot skupni prostori, ki obiskovalce spodbujajo, da se zadržijo in berejo, ko sedijo na stopnicah.

Hotelska Notranja Zasnova

Stories Container

Hotelska Notranja Zasnova Kontejner prevaža tovor do krajev. Hotel nudi počivališča za popotnike. Prehodno počivališče je tisto, kar imajo skupnega. Zato uporabite "posodo" kot koncept hotela. Hotel ni samo počivališče, ampak tudi prostor z osebnostjo. Vsaka soba ima svoj izraz in osebnost. Zato kot nadaljevanje ustvarite osem različnih apartmajev: Privoščite si, Evolve, WabiSabi, Shine Flower, Pantone, Fantasy, Journey in Ballerina. Stabilna hiša ni le počivališče, ampak tudi oskrbna postaja za vaš duh.

Pisarniška Notranja Zasnova

Yuli Design Studio

Pisarniška Notranja Zasnova Na ulicah, ki preprečujejo pravo arhitekturno obliko, je vedno preveč nerednih tabel v navpičnih, vodoravnih in stranskih smereh. To poziva k razmisleku, kako na novo določiti napisne table, da bi izboljšali in nadgradili učinke, ki jih prinašajo takšni zunanji okrasni izdelki. Točka notranje zasnove je razkrojiti prejšnjo postavitev. Uvedena je naravna razsvetljava. Podstrešje je zgrajeno z dvignjenim prostorom. Kjer so bile stopnice spremenjene. Spreminjanje tam, kjer so bile stopnice, je zmanjšalo čas navpičnih premikov. To ustvarja novo možnost iz starih meja.

Frizerski Salon

Taipei Eros

Frizerski Salon Frizerski saloni temeljijo na geometriji črnih, belih in sivih barv. Gibi striženja las se prevedejo v množenje kiparskih entitet. Trikotni motiv oblikuje funkcionalne kocke in ravnine od stropa do tal s pomočjo kopičenja, rezanja in šivanja. Svetlobne palice, vgrajene v ločnice, prispevajo k številnim svetlobnim pasom, ki služijo kot dodatna razsvetljava, medtem ko rešujejo stanje spuščenega stropa. Raztezajo se in odsevajo z odsevom velikega ogledala, ki se prosto vrti med ravnino in tridimenzionalnostjo.

Zasebni Vrt

Ryad

Zasebni Vrt Izziv je predstavljal posodobitev stare podeželske hiše in jo spremenil v kraljestvo miru in tišine, ki vsestransko deluje tako na arhitekturnih kot krajinskih območjih. Fasada je bila obnovljena, na tlakovcih so bila izvedena gradbena dela in bazen ter podporni zidovi, ki so ustvarili nove kovaške železarne za loke, stene in ograje. Vrtnarjenje, namakanje in rezervoar, pa tudi strele, pohištvo in dodatki so bili vsestransko razpravljeni.

Kavarna In Restavracija

Roble

Kavarna In Restavracija Ideja o njenem oblikovanju je bila vzeta iz ameriških zrezkov in dimilnic, in kot rezultat raziskovalne skupine prve faze se je raziskovalna skupina odločila za uporabo lesa in usnja s temnimi barvami, kot sta črna in zelena, skupaj z zlatom in vrtnico zlato so vzeli s toplo in svetlo luksuzno lučjo. Značilnosti zasnove so 6 velikih visečih lestencev, ki so sestavljeni iz 1200 ročno izdelanega eloksiranega jekla. Tako kot 9 metrski bar števec, ki ga pokriva 275 centimetrski dežnik, ki je sestavljen iz čudovitih in različnih steklenic, brez kakršne koli opore prekriva šank.