Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Razstava

LuYu

Razstava Umetnost vpliva na življenje in življenje prinaša globok razmislek in interpretacijo umetnosti. Razdalja med umetnostjo in življenjem je lahko vsakodnevna. Če vsak obrok pojeste previdno, lahko svoje življenje spremenite v umetnost. Oblikovalčevo ustvarjanje je tudi umetnost, ki nastaja z lastnimi mislimi. Tehnike so orodja, izrazi pa rezultati. Samo z mislimi bodo res dobra dela.

Čakalnica In Bivalni Prostor

Light Music

Čakalnica In Bivalni Prostor Armand Graham in Aaron Yassin iz New Yorka s sedežem A + A Studio sta za Light Music želela prostor povezati z dinamično sosesko Adams Morgan v Washingtonu, kjer sta nočno življenje in glasbena scena, od jazza to Go-go na punk rock in elektronika so bili vedno osrednji. To je njihov ustvarjalni navdih; rezultat je edinstven prostor, ki združuje vrhunske digitalne metode izdelovanja s tradicionalnimi obrtnimi tehnikami, da ustvari potopni svet s svojim pulzom in ritmom, ki se pokloni živahni izvirni glasbi DC.

Komercialna Notranjost

Nest

Komercialna Notranjost Nadstropje delita dva edinstvena strokovnjaka - zagovorniki in arhitekti, ki zahtevajo raznolike hierarhične ukaze. Izbira in podrobnost elementov si je prizadevala ohraniti celoten videz ozemljen, zemeljski in oživiti lokalno umetnost in gradbeni material. Mešanica in uporaba okolju prijaznih materialov, velikost odprtin, so vse skupaj spodbudili s priklicem lokalnega podnebja, da bi ustvarilo prijetno okolje, ki bo ponovno vzbudilo izgubljene prakse in skupaj oblikovalo trajnostno prakso.

Hotel

LiHao

Hotel Vrnitev v naravo, mestno kulturno postajo. Ustvarite rafiniran življenjski slog. Izjemno uživajte v tišini in tišini. Hotel se nahaja v živahnem območju razvojne cone Baoding High-Tech. Oblikovalec na novo opredeli mestni hotelski hotel s celostnim razmišljanjem s ponovnim združevanjem okoliškega okolja, arhitekture, pokrajine in notranjosti, da ustvari prefinjen, naraven in udoben hotelski prostor. Naj se poslovni potniki počutijo uspešne v tihi, kradejo poldnevni prosti čas.

Prodajne Pisarne

Suzhou·Merchants Great Lakes Century

Prodajne Pisarne Z vodno površino kot zrcalom je postavljena višinska slika stavbe; pri kiparstvu in sajenju kot elementih se zanimanje za vodo oblikuje skozi okras; s plavajočim sajenjem in spreminjanjem vodnjakov in umetniških luči se zanimanje izoblikuje water Z vodo kot dušo se skozi prelomno površino sklepa kombinacija umetnosti in funkcije; široko kopališče, na soncu, voda se vali, bistra in prozorna, sijoča, skozi svetlo vodo, jasno vidi odnos vsake ploščice, zdi se, da očisti tudi človeški um na splošno.

Večnamensko Ohišje

Best in Black

Večnamensko Ohišje Best in Black je projekt, katerega namen je ustvariti novo vrsto stanovanjske stavbe. Notranja zasnova stanovanj predstavlja industrijsko oblikovanje, ki se srečuje z mehiško arhitekturo, izbrani materiali pa so namenjeni oblikovanju čuda v javnih prostorih in toplem videzu stanovanj, kar je v nasprotju s čisto trezno fasado. Štiri fasade so očitno navdihnjene v naključni postavitvi oblik igre Tetris, ki tvorijo stene in okna stavbe ter ustvarjajo osvetljene atmosfere, ki ustvarjajo udobje za uporabnika.