Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Notranjost Maloprodajnega Prostora

Studds

Notranjost Maloprodajnega Prostora Studds Accessories Ltd je proizvajalec dvokolesnih čelad in dodatkov. Čelade Studds so bile tradicionalno naprodaj v prodajnih mestih z več znamkami. Zato je bilo treba ustvariti identiteto znamke, ki si jo zasluži. D'art je konceptualiziral trgovino z inovativnimi točkami, kot so navidezna resničnost izdelkov, interaktivne mize za zaslon na dotik in čistilni stroji za čelade itd. Študira trgovino s čeladami in dodatki je potegnila večje število kupcev, ki so se odpravili na drobno potovanje kupcev na naslednjo stopnjo.

Oblikovanje Notranjosti Kavarne

Quaint and Quirky

Oblikovanje Notranjosti Kavarne Quaint & Quirky sladica hiša je projekt, ki prikazuje sodobno vibro s pridihom narave, ki natančno odraža okusne dobrote. Ekipa želi ustvariti prizorišče, ki bo resnično edinstveno, in navdih so pogledali do ptičjega gnezda. Koncept je nato zaživel s kolekcijo sedežnih podstavkov, ki služijo kot osrednja značilnost prostora. Živahna struktura in barve vseh podstavkov si pomagajo ustvariti občutek enakomernosti, ki povezuje tla in mezzanina, čeprav daje ambientu pridih privlačnosti pozornosti.

Oblikovanje Notranjosti Kavarne

& Dough

Oblikovanje Notranjosti Kavarne Naročnik ima sedež na Japonskem z 1.300 trgovinami blagovnih znamk krofov, Dough pa je blagovna znamka kavarn, ki je bila na novo razvita in je prva trgovina, ki je pripravila veliko otvoritev. Izpostavili smo moč, ki bi jo lahko zagotovila naša stranka, in prikazali smo jih v oblikovanju. Izkoristite moč naše stranke, ena prvih značilnosti te kavarne je odnos med prodajnim pultom in kuhinjo. Z postavitvijo stene in uravnoteženim oknom je naša stranka dobra v tem načinu delovanja, tako da bodo stranke potekale bolj gladko.

Restavracija

La Boca Centro

Restavracija La Boca Centro je triletna omejena dvorana barov in hrane, namenjena gojenju kulturnih izmenjav na temo španske in japonske kuhinje. Ob obisku živahne Barcelone sta čudovit dodatek mesta in interakcija z veseli, velikodušnimi ljudmi v Kataloniji navdihnila naše zasnove. Namesto da bi vztrajali pri popolni reprodukciji, smo se osredotočili na delno lokalizacijo, da bi ubrali izvirnost.

Barska Restavracija

IL MARE

Barska Restavracija V tej restavraciji smo sprejeli koncept "oblikovanje, ki ga je mogoče prilepiti". Za upravljanje več restavracij je neprecenljivo uporabljati drobne koščke proteanih kombinacij. Na primer, oblika luka, ki povezuje steber in strop, bo postala en kos zasnove in zagotovo bo šla precej nad klopi ali šankom. Seveda se to lahko uporablja tudi kot delitev ozračja. Dejansko so že dokončane še tri restavracije in ta "oblikovanje, ki se lahko prilepi", je ugodno vplivalo.

Restavracija

George

Restavracija Georgeov koncept je "jedilnica, oblikovana skupaj s spomini strank." To je kraj, kjer lahko vsak dan uživamo v vsakodnevnih dogodkih, kot so pogostitve ob jedi in pitje, negujejo ameriško kulturo in zgodovino moderne arhitekture, ko je stranka živela v New Yorku. Zato je restavracija kot celota zgrajena v podobi restavracije dediščine v New Yorku, nekoliko zgradbe, ki so jih naredili malo po malem, kažejo na zgodovinsko ozadje. To je, da vključimo že omenjeni koncept in uspeli smo maksimalno izkoristiti potencial te zgradbe.