Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Jedilnica In Delo

Eatime Space

Jedilnica In Delo Vsi ljudje so upravičeni, da so povezani s časom in spominom. Beseda Eatime se sliši kot čas v kitajščini. Prostor Eatime ponuja prizorišča za spodbujanje ljudi, da bi v miru jedli, delali in se spominjali. Koncept časa tesno sodeluje z delavnico, ki je bila priča spremembam s časom. Na osnovi stila delavnice zasnova vključuje strukturo industrije in okolje kot osnovne elemente za gradnjo prostora. Eatime se pokloni najčistejši obliki oblikovanja s subtilnim mešanjem elementov, ki se prilegajo tako surovemu kot končnemu dekorju.

Trgovina Z Očali

FVB

Trgovina Z Očali Trgovina z očali poskuša ustvariti edinstven prostor. z dobro uporabo razširjene mreže z različnimi velikostmi lukenj z rekombinacijo in plastenjem ter z nanašanjem od arhitekturne stene do notranjega stropa se kaže značilnost konkavne leče - različni učinki zračnosti in nejasnosti. Z uporabo konkavne leče z raznolikostjo kotov so predstavljeni zasukani in nagnjeni učinki slik na stropni zasnovi in ohišju zaslonov. Lastnost konveksne leče, ki po želji spreminja velikosti predmetov, je izražena na razstavnem zidu.

Vila

Shang Hai

Vila Vila je bila navdihnjena za film The Great Gatsby, saj je moški lastnik tudi v finančni industriji, hostesa pa ima rada stari šanghajski stil Art Deco iz tridesetih let prejšnjega stoletja. Potem ko so oblikovalci preučili fasado stavbe, so ugotovili, da ima tudi slog Art Deco. Ustvarili so edinstven prostor, ki ustreza lastnikovemu najljubšemu slogu Art Deco iz tridesetih let prejšnjega stoletja in je v skladu s sodobnim življenjskim slogom. Da bi ohranili skladnost prostora, so izbrali nekaj francoskega pohištva, svetilk in dodatkov, zasnovanih v tridesetih letih prejšnjega stoletja.

Vila

One Jiyang Lake

Vila To je zasebna vila, ki se nahaja na južnem Kitajskem, kjer oblikovalci v praksi izvajajo teorijo zen budizma. Z opuščanjem nepotrebnega in uporabo naravnih, intuitivnih materialov in jedrnatih načinov oblikovanja so oblikovalci ustvarili preprost, tih in udoben sodoben orientalski življenjski prostor. Udoben sodoben orientalski življenjski prostor uporablja enak preprost oblikovalski jezik kot kakovostno italijansko moderno pohištvo za notranji prostor.

Medicinska Kozmetična Klinika

Chun Shi

Medicinska Kozmetična Klinika Koncept oblikovanja, ki stoji za tem projektom, je "klinika za razliko od klinike", navdihnili pa so jo nekaj majhnih, a lepih umetniških galerij, oblikovalci pa upajo, da ima ta medicinska klinika galerijski temperament. Tako lahko gostje začutijo elegantno lepoto in sproščeno vzdušje, ne stresno klinično okolje. Dodali so nadstrešnico na vhodu in brezmejni robni bazen. Bazen se vizualno poveže z jezerom in odseva arhitekturo in dnevno svetlobo ter privablja goste.

Poslovni Bivalni Prostor

Rublev

Poslovni Bivalni Prostor Zasnova bivalnega prostora je navdihnjena z ruskim konstruktivizmom, stolpom Tatlin in rusko kulturo. Stolpi v obliki zveze se uporabljajo kot lovilci oči v bivalnem prostoru, kar ustvarja različne prostore v prostoru za bivanje kot določeno vrsto zoniranja. Zaradi okroglo oblikovanih kupola je bivalni prostor udobno območje z različnimi conami, v skupni prostornini 460 sedežev. Območje je predvideno z različnimi sedeži za jedilnico; delujoč; udobje in sproščujoče. Okrogle svetlobne kupole, nameščene v valovito oblikovanem stropu, imajo dinamično osvetlitev, ki se spreminja podnevi.