Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Zasnova Notranje Opreme Stanovanjske Hiše

Urban Twilight

Zasnova Notranje Opreme Stanovanjske Hiše Prostor je poln dizajnerskega bogastva, kar zadeva materiale in podrobnosti, uporabljene v projektu. Načrt tega stanovanja je tanke oblike Z, ki označuje prostor, hkrati pa predstavlja izziv za ustvarjanje širokega in radodarnega prostorskega občutka za najemnike. Oblikovalec ni zagotovil nobenih sten, ki bi zmanjšale kontinuiteto odprtega prostora. Notranjost s to operacijo prejema naravo sončno svetlobo, ki osvetli prostor za ustvarjanje ambienta in naredi prostor udoben in širok. Izdelava prostor podrobno opiše prostor. Kovinski in naravi materiali oblikujejo sestavo oblikovanja.

Konjeniški Paviljon

Oat Wreath

Konjeniški Paviljon Konjeniški paviljon je del novonastalega konjeniškega centra. Predmet se nahaja na kulturni dediščini in je zaščiten s kulturnim območjem zgodovinske zasedbe razstave. Glavni arhitekturni koncept je izključitev masivnih kapitalskih zidov v korist prozornih lesenih čipk. Glavni motiv fasadnega ornamenta je stiliziran ritmični vzorec v obliki pšeničnih ušes ali ovsa. Tanki kovinski stebri skoraj neopazno podpirajo svetlobne žarke lepljene lesene strehe, ki se je dvignila navzgor, z zaključkom v obliki stilizirane silhuete konjske glave.

Zasebna Hiša

The Cube

Zasebna Hiša Glavni izzivi, s katerimi se je soočil oblikovalec, so bili ustvarjanje kakovostne življenjske izkušnje in redefiniranje podobe stanovanjske stavbe v Kuvajtu ob hkratnem vzdrževanju podnebnih in zasebnih potreb, ki jih narekuje arabska kultura. Hiša Cube je štiritočkovna betonska / jeklena konstrukcijska zgradba, ki temelji na seštevanju in odštevanju znotraj kocke in ustvarja dinamično izkušnjo med notranjimi in zunanjimi prostori za uživanje v naravni svetlobi in pokrajinskem pogledu skozi vse leto.

Kmečka Hiša

House On Pipes

Kmečka Hiša Rešetka vitkih jeklenih cevi, nameščena na stopenjski način, zmanjšuje odtis stavbe, hkrati pa zagotavlja togost in stabilnost za dvigovanje bivalnega prostora nad tem. V skladu z minimalističnim pristopom ikon je bila ta kmečka hiša zasnovana v okviru obstoječih dreves za zmanjšanje notranjega pridobivanja toplote. Temu je pripomoglo tudi namerno zasukanje blokov Fly pepela na fasadi, tako da je nastala praznina in senca naravno hladila stavbo. Z dvigovanjem hiše je bila tudi pokrajina neprekinjena in pogledi neomejeni.

Hišo

Basalt

Hišo Izdelana tako za udobje, kot tudi za eleganco. Ta oblika je resnično privlačna in izjemna znotraj in zunaj. Značilnosti vključujejo hrastov les, okna, ki prinašajo veliko sončne svetlobe, pomirjujoče za oči. Očaralo je zaradi svoje lepote in tehnike. Ko ste enkrat v tej hiši, ne morete opaziti spokojnosti in občutka oaze, ki vas prevzame. Lahka drevesa in okolica s sončnimi žarki naredijo to hišo edinstven kraj za življenje daleč stran od napornega mestnega življenja. Hiša Basalt je zgrajena tako, da prija in sprejme različne ljudi.

Oblikovanje Dvorišča In Vrta

Shimao Loong Palace

Oblikovanje Dvorišča In Vrta Z uporabo naravne in tekoče jezikovne razumske organizacije krajine so dvorišča med seboj povezana v več dimenzijah, prežeta s seboj in gladko spremenjena. S spretno uporabo vertikalne strategije se bo 4-metrska višinska razlika spremenila v vrhunec in značilnost projekta, kar bo ustvarilo večstopenjsko, umetniško, živo, naravno dvoriščno pokrajino.