Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Likovni Prostor

Surely

Likovni Prostor To je umetnost, priložnostna in maloprodaja, ki se združujejo v enem prostoru. Ker je tovarna stranskih tovarn oblačil kljuka v deželi, ki jo upravlja država. Celotna zgradba ohrani pikčasto teksturo stene, saj plastna tekstura prostora ustvarja drugačen kontrast z zunanjostjo, ustvarja tudi vesoljsko izkušnjo. Zapustil je preveč trdo dekoracijo, za prikaz je uporabil nekaj mehkega okrasja, ki je ustvaril sproščujoč občutek. Kontrast med ustvarjanjem in zgodnjo fazo je bolj prilagodljiv za trajnostni razvoj vesolja v prihodnosti.

Prodajni Center

Shuimolanting

Prodajni Center Kitajski slog tega primera prevzame na trgu temno kavni rdeči mleten kamen in slepo naravno osvetlitev talnega okna, ki tvori kontrast med svetlobo in senco, virtualnim in resničnim. Navidezne in aluminijaste lesene rešetke, bakreni koščki umetnega lotosa v vodnem okolju in kitajska umetniška struktura za namestitev v počivališču so točka "dvorane s orhideji s črnilom"; Ovitek. Zlasti uporaba novih materialov proti črnim kozam navadnim poudari izredno, a tudi domiselno zmanjša stroške površine.

Kopalnica Razstavni Prostor

Agape

Kopalnica Razstavni Prostor Za razlikovanje od navadnega razstavnega prostora definiramo ta prostor kot ozadje, ki lahko poudari lepoto blaga. S to definicijo želimo ustvariti časovno fazo, da se lahko blago spontano sveti. Prav tako ustvarimo časovno os, da prikažemo vsak izdelek, ki je bil prikazan v tem prostoru, narejen iz različnih časov.

Mednarodna Šola

Gearing

Mednarodna Šola Konceptualna oblika kroga Mednarodne šole v Debrecenu simbolizira zaščito, enotnost in skupnost. Različne funkcije so videti kot povezani zobniki, paviljoni na vrvici, razporejeni na loku. Razdrobljenost prostora ustvarja različne prostore skupnosti med učilnicami. Novela vesoljska izkušnja in nenehna prisotnost narave učencem pomagajo pri ustvarjalnem razmišljanju in izražanju svojih idej. Poti, ki vodijo do obrobnih poučnih vrtov in gozda, dokončajo koncept kroga, kar ustvarja vznemirljiv prehod med grajenim in naravnim okoljem.

Zasebna Rezidenca

House L019

Zasebna Rezidenca V celotni hiši je bil uporabljen preprost, a izpopolnjen koncept materiala in barv. Bele stene, lesena tla iz hrasta in lokalni apnenec za kopalnice in dimnike. Natančno izdelani detajli ustvarjajo vzdušje občutljivega razkošja. Natančno sestavljeni razgledi določa prosto plavajoči življenjski prostor v obliki črke L.

Pisarna

Studio Atelier11

Pisarna Stavba je temeljila na "trikotniku" z najmočnejšo vizualno podobo prvotne geometrijske oblike. Če pogledate navzdol z visokega mesta, lahko vidite skupno pet različnih trikotnikov Kombinacija trikotnikov različnih velikosti pomeni, da "človek" in "narava" igrata vlogo mesta, kjer se srečujeta.