Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Prodajna Pisarna

The Curtain

Prodajna Pisarna Zasnova tega projekta ima edinstven pristop za uporabo Kovinske mreže kot rešitve za praktične in estetske namene. Prosojna kovinska mrežica ustvarja plast zavese, ki lahko zamegli mejo med notranjim in zunanjim prostorom - sivi prostor. Globina prostora, ki jo ustvarja prosojna zavesa, ustvarja bogato raven prostorske kakovosti. Polirana inox kovinska mreža se razlikuje v različnih vremenskih pogojih in različnih obdobjih dneva. Odsev in prosojnost mreže z elegantno pokrajino ustvarja miren prostor kitajskega stila ZEN.

Ime Projekta : The Curtain, Ime oblikovalcev : Qun Wen, Naročnik ime : aoe.

The Curtain Prodajna Pisarna

Ta izjemna oblika je dobitnica nagrade platinastega oblikovanja na tekmovanju za oblikovanje igrač, iger in hobi izdelkov. Zagotovo bi morali videti platformo oblikovalnega portfelja nagrajenih oblikovalcev, da boste odkrili številne druge, inovativne, izvirne in kreativne igrače, igre in hobi izdelke.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.