Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Barvne Pike Za Pivo

Beertone

Barvne Pike Za Pivo Beertone je prvi referenčni vodnik piva, ki temelji na različnih barvah piva, predstavljen v ventilatorju v stekleni obliki. Za prvo izdajo smo zbrali podatke o 202 različnih pivih švic, ki potujejo po državi, od vzhoda do zahoda, od severa do juga. Celoten postopek je potreboval veliko časa in podrobno logistiko, da smo ga opravili, vendar pa nas rezultat teh dveh strasti zelo ponosni in nadaljnje izdaje so že načrtovane. Na zdravje!

Ime Projekta : Beertone, Ime oblikovalcev : Alexander Michelbach, Naročnik ime : Beertone.

Beertone Barvne Pike Za Pivo

Ta izjemna oblika je dobitnica nagrade platinastega oblikovanja na tekmovanju za oblikovanje igrač, iger in hobi izdelkov. Zagotovo bi morali videti platformo oblikovalnega portfelja nagrajenih oblikovalcev, da boste odkrili številne druge, inovativne, izvirne in kreativne igrače, igre in hobi izdelke.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.