Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Kavna Miza

Ripple

Kavna Miza Srednje mize, ki se uporabljajo, običajno potekajo sredi prostorov in povzročajo težave s težavami s pristopom. Zaradi tega se za odpiranje te vrzeli uporabljajo servisne tabele. Da bi rešil to težavo, je Yılmaz Dogan pri oblikovanju Ripple združil dve funkciji in razvil dinamično zasnovo izdelka, ki je lahko srednja stojala in servisna miza, ki potuje z asimetrično roko in se premika v daljavo. To dinamično gibanje je sovpadalo z Rippleovimi fluidnimi oblikovalskimi linijami, ki se odražajo v naravi, z variabilnostjo kapljice in valovi, ki jih tvori ta kapljica.

Jahta

Portofino Fly 35

Jahta Portofino Fly 35, napolnjen z naravno svetlobo iz velikih oken, ki se nahajajo v dvorani, tudi v kabinah. Njene dimenzije ponujajo občutek prostora za čoln takšne velikosti. Barvna paleta je v celotni notranjosti topla in naravna, z izbiro ravnotežnih kompozicij barv in materialov, zaradi česar so okolja v modernih in udobnih prostorih skladna z mednarodnimi trendi notranjega oblikovanja.

Umivalnik

Thalia

Umivalnik Umivalnik je videti kot popka, ki je pripravljen za cvetenje in napolnitev: tako cveti, da je bil izdelan iz spretne zveze iz maščobnega macesna in tikovine, esencije v zgornjem delu in druge v spodnjem. Trdna in varna tekma, ki nudi poseben eleganten pridih in barvno živahnost z veselim prepletanjem zrn z vedno različnimi odtenki, ki proizvajajo edinstvene umivalnike. Za lepoto tega predmeta sta značilna njegova asimetrija in harmonija s srečanjem različnih oblik in lesene esence.

Razsvetljava In Ozvočenje

Luminous

Razsvetljava In Ozvočenje Svetlobni zaslon, ki ponuja ergonomsko razsvetljavo in sistem za prostorski zvok v enem samem izdelku. Njegov namen je ustvariti čustva, ki jih uporabniki želijo začutiti in izkoristiti kombinacijo zvoka in svetlobe za dosego tega cilja. Zvočni sistem se je razvil na podlagi odboja zvoka in simulira 3D prostorski zvok v sobi, ne da bi bilo treba okoli kraja ožičiti in namestiti več zvočnikov. Kot obesek luči Luminous ustvarja neposredno in posredno osvetlitev. Ta sistem osvetlitve zagotavlja mehko, enakomerno in nizko kontrastno svetlobo, ki preprečuje težave z bleščanjem in vidom.

Električno Kolo

Ozoa

Električno Kolo Električno kolo OZOa ima okvir z značilno 'Z' obliko. Okvir tvori neprekinjeno linijo, ki povezuje ključne funkcionalne elemente vozila, kot so kolesa, volan, sedež in stopalke. Oblika 'Z' je usmerjena tako, da njena struktura zagotavlja naravno vgrajeno zadnje vzmetenje. Ekonomičnost teže zagotavlja uporaba aluminijastih profilov v vseh delih. V okvir je vgrajena odstranljiva litij-ionska baterija za ponovno polnjenje.

Javno Kraljestvo

Quadrant Arcade

Javno Kraljestvo Arkada, našteta v razredu II, se je z ureditvijo prave luči na pravem mestu spremenila v vabljivo ulično prisotnost. Splošno se osvetlitev okolice uporablja holistično, njeni učinki pa so hierarhično upodobljeni, da dosežejo razlike v svetlobnem vzorčenju, ki ustvarjajo zanimanje in spodbujajo večjo uporabo prostora. Strateško vključitev za oblikovanje in postavitev dinamičnega igralskega obesega je bilo skupaj z umetnikom urejeno tako, da so vizualni učinki videti bolj subtilni kot presenetljivi. Z bledenjem dnevne svetlobe je elegantna struktura poudarjena z ritmom električne osvetlitve.