Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Električna Kitara

Eagle

Električna Kitara The Eagle predstavlja nov koncept električne kitare, ki temelji na lahki, futuristični in kiparski zasnovi z novim oblikovalskim jezikom, ki ga navdihujejo Streamline in Organic design filozofije. Oblika in funkcija združena v celoto z uravnoteženimi razmerji, prepletenimi volumni in elegantnimi linijami z občutkom pretoka in hitrosti. Verjetno ena najbolj lahkih električnih kitare na dejanskem trgu.

Viseča Svetilka

Space

Viseča Svetilka Oblikovalca tega obeska so navdihnili eliptični in parabolični orbiti asteroidov. Edinstvena oblika svetilke je opredeljena z anodiziranimi aluminijastimi drogovi, ki so natančno razporejeni v 3D tiskanem obroču, kar ustvarja popolno ravnovesje. Odtenek belega stekla na sredini se uskladi s drogovi in doda njegov prefinjen videz. Nekateri pravijo, da svetilka spominja na angela, drugi mislijo, da je videti kot milostna ptica.

Komplet Za Kuhanje Ognja

Firo

Komplet Za Kuhanje Ognja FIRO je večnamenski in prenosni 5kg kuhalni set za vsak odprt ogenj. Pečica ima 4 lonce, pritrjene na odstranljivo konstrukcijo tirnic predala z vrtljivim opornikom za vzdrževanje nivoja hrane. Tako lahko FIRO enostavno in varno uporabimo kot predal, ne da bi razlivali hrano, medtem ko pečica polovico leži v ognju. Lonci se uporabljajo za kuhanje in prehranjevanje, z njimi pa se uporablja orodje za jedilni pribor, ki se na obeh straneh lončke zapeče, da jih nosijo v žepkih s toplotno izolacijo, medtem ko so vroče. Vsebuje tudi odejo, ki je tudi torba, v kateri je vsa uporabna oprema.

Preproga

feltstone rug

Preproga Podloga iz klobučevine iz klobučevine daje optično iluzijo pravih kamnov. Uporaba volne različnih vrst dopolnjuje videz preproge. Kamni se med seboj razlikujejo po velikosti, barvi in visoki - površina izgleda kot v naravi. Nekateri od njih imajo učinek mahu. Vsak kamenček ima penasto jedro, ki je obdano s 100-odstotno volno. Na podlagi tega mehkega jedra se vsaka skala stisne pod pritiskom. Podloga preproge je prozorna mat. Kamni so šivani skupaj in z matico.

Modularni Kavč

Laguna

Modularni Kavč Laguna oblikovalske sedežne garniture je obsežna sodobna kolekcija modularnih kavč in klopi. Zasnovala ga je italijanska arhitektka Elena Trevisan, ki ima v mislih sedežne prostore za podjetja in je primerna rešitev za velike ali majhne sprejemne prostore in pregradne prostore. Ukrivljeni, okrogli in ravni moduli kavča z rokami in brez njih se bodo brezhibno združili z ustreznimi mizami za kavo in tako zagotovili prožnost pri ustvarjanju več shem notranje opreme.

Pipa

Moon

Pipa Organski videz pipa in neprekinjenost krivulj je bil navdihnjen v obliki polmesečeve lune. Lunska kopalniška pipa združuje tako telo kot ročaj v edinstveni obliki. Krožni prečni prerez se dviga od dna pipa do izhodnega iztoka in ustvarja profil Lune pipa. Čist rez loči telo od ročaja, hkrati pa ohranja glasnost kompaktno.