Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Miza

Codependent

Miza Soodvisna se ukvarja s psihologijo in oblikovanjem, s poudarkom na fizični manifestaciji psihološkega stanja, soodvisnosti. Ti dve prepleteni tabeli se morata med seboj zanašati, da delujeta. Obe obliki ne moreta biti samostojni, vendar skupaj ustvarjata eno funkcionalno obliko. Končna tabela je močan primer, katerega celota je večja od vsote njenih delov.

Jedilni Pribor

Ingrede Set

Jedilni Pribor Set jedilnega pribora Ingrede je zasnovan tako, da izraža potrebo po popolnosti v vsakdanjem življenju. Komplet za vilice, žlico in nož skupaj z magneti. Jedilni pribor stoji navpično in ustvarja harmonijo mize. Matematične oblike so lahko konstruirale eno tekočo obliko, sestavljeno iz treh različnih kosov. Ta pristop ustvarja nove možnosti, ki jih je mogoče uporabiti za številne različne izdelke, kot so namizni pribor in drugi pripomočki.

Odpirač Za Pisma

Memento

Odpirač Za Pisma Vsi se začnejo s hvaležnimi. Niz odpirač za pisma, ki odraža poklice: Memento ni le nabor orodij, ampak tudi vrsta predmetov, ki izraža uporabnikovo hvaležnost in občutke. S pomočjo semantike izdelkov in preprostih slik različnih poklicev, oblikovanja in edinstvene načine uporabe vsakega Memento dela uporabniku prinašajo različne srčne izkušnje.

Fotelj

Osker

Fotelj Osker vas takoj povabi, da se usedete in sprostite. Ta fotelj ima zelo izrazit in ukrivljen dizajn, ki zagotavlja značilne lastnosti, kot so odlično izdelane mizarstvo iz lesa, usnjeni naslonjali za roke in blazine. Številne podrobnosti in uporaba visokokakovostnih materialov: usnje in trden les zagotavljata sodoben in brezčasen dizajn.

Pohištvo Za Umivalnike

Eva

Pohištvo Za Umivalnike Navdih oblikovalca je izhajal iz minimalnega dizajna in za njegovo uporabo kot tiho, a osvežujočo funkcijo v prostoru kopalnice. Izhaja iz raziskovanja arhitekturnih oblik in preprostega geometrijskega obsega. Bazen je lahko potencialni element, ki definira različne prostore okoli in hkrati središče točke v prostoru. Je zelo enostaven za uporabo, čist in tudi trpežen. Obstaja več različic, vključno s samostoječo, sedežno klopjo in steno, pa tudi enojnim ali dvojnim umivalnikom. Spremembe barv (RAL barve) bodo pripomogle k vključitvi dizajna v prostor.

Namizna Svetilka

Oplamp

Namizna Svetilka Oplamp obsega keramično ohišje in trdno podlago iz lesa, na katero je postavljen vodilni vir svetlobe. Zahvaljujoč svoji obliki, ki jo dobimo z zlitjem treh stožcev, lahko telo Oplamp zasučemo v tri značilne položaje, ki ustvarjajo različne vrste svetlobe: visoko namizno svetilko z zunanjo svetlobo, nizko namizno svetilko z okolico ali dve zunanji luči. Vsaka konfiguracija stožcev žarnice omogoča, da vsaj en snop svetlobe naravno deluje v okolici z okoliškimi arhitekturnimi nastavitvami. Oplamp je zasnovan in v celoti ročno izdelan v Italiji.