Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Pisalna Miza

Duoo

Pisalna Miza Duoo pisalna miza je želja po izražanju karakterja skozi minimalizem oblik. Njegove tanke vodoravne črte in kotne kovinske noge ustvarjajo močno vizualno podobo. Zgornja polica vam omogoča, da postavite pisalne potrebščine, tako da med delom ne motijo. Skriven pladenj na površini za povezovanje naprav ohranja čisto estetiko. Namizna plošča iz naravnega furnirja nosi toploto teksture naravnega lesa. Pisalna miza ohranja brezhibno ravnovesje, zahvaljujoč harmonično izbranim materialom, funkcionalnosti in praktičnosti v kombinaciji z estetiko pravilnih in strogih oblik.

Stroj Za Domače Testenine

Hidro Mamma Mia

Stroj Za Domače Testenine Hidro Mama Mia je družbeno-kulturno reševanje skozi italijansko gastronomijo. Izjemno enostaven za uporabo, je lahek in kompakten, enostaven za shranjevanje in prevoz. Omogoča varno visoko produktivnost in družini nudi prijetno kuharsko izkušnjo v vsakodnevnem življenju in prijateljih. Motor je v celoti vgrajen v menjalnik, saj ponuja moč, robustnost in varno uporabo, nudi pa tudi enostavno čiščenje in podporo. Testo razrežejo z različnimi debelinami, tako da lahko pripravijo različne jedi: testenine, rezance, lazanje, kruh, pecivo, pice in drugo.

Hiper

Brescia Hommage

Hiper Projekt Brescia Hommage je v času visokotehnoloških vseh digitalnih pripomočkov, ploskosti zaslonov na dotik in racionalnih enoprostorskih vozil stara šola dvodelnega oblikovanja hiper avtomobilov, ki je bilo načrtovano kot praznovanje do obdobja, v katerem je elegantna preprostost, visoko dotična materialnost, surova moč, čista lepota in neposredna povezava med človekom in strojem so bili pravilo igre. Čas, ko so pogumni in iznajdljivi moški, kot je Ettore Bugatti, ustvarili mobilne naprave, ki so osupnili svet.

Sočno Namensko Gojišče

Bloom

Sočno Namensko Gojišče Bloom je sočna namenska škatlica za rast, ki deluje kot elegantno pohištvo za dom. Zagotavlja popolne rastne pogoje za sukulente. Glavni cilj izdelka je izpolniti želje in negovati tiste, ki živijo v urbanih območjih z manj zelenega okolja. Urbano življenje ima v vsakodnevnem življenju veliko izzivov. Zaradi tega ljudje ignorirajo svojo naravo. Bloom želi biti most med potrošniki in njihovimi naravnimi željami. Izdelek ni avtomatiziran, njegov namen je pomagati potrošnikom. Podpora za aplikacije bo uporabnikom omogočila, da ukrepajo s svojimi rastlinami, kar jim bo omogočilo negovanje.

Čajni Aparat

Grundig Serenity

Čajni Aparat Serenity je sodoben proizvajalec čajev, ki se osredotoča na veselo uporabniško izkušnjo. Projekt se večinoma osredotoča na estetske elemente in uporabniško izkušnjo, saj glavni cilj predlaga, da se izdelek razlikuje od obstoječih izdelkov. Priključek izdelovalca čaja je manjši od telesa, ki izdelku omogoča pogled na tla, kar prinaša edinstveno identiteto. Rahlo ukrivljeno telo v kombinaciji z narezanimi površinami podpira tudi edinstveno identiteto izdelka.

Lestenec

Lory Duck

Lestenec Lory Duck je zasnovan kot sistem vzmetenja, sestavljen iz modulov iz medeninastega in epoksi stekla, vsak pa spominja na raco, ki brez truda drsi po hladni vodi. Moduli ponujajo tudi nastavljivost; s pridihom lahko vsako nastavite tako, da se obrne v katero koli smer in visi na kateri koli višini. Osnovna oblika svetilke se je rodila razmeroma hitro. Vendar pa so potrebovali mesece raziskav in razvoja z nešteto prototipov, da so ustvarili svoje popolno ravnovesje in čim boljši pogled iz vseh možnih zornih kotov.