Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Jedilna Miza

Chromosome X

Jedilna Miza Jedilna miza, zasnovana tako, da nudi sedeže za osem ljudi, ki se medsebojno premikajo po strelih. Zgoraj je abstraktni X, sestavljen iz dveh različnih kosov, poudarjenih z globoko črto, medtem ko se isti izvleček X odraža na tleh z osnovno strukturo. Bela struktura je sestavljena iz treh različnih kosov za enostavno sestavljanje in prevoz. Poleg tega je bilo izbrano kontrast furnirja iz tikovinega vrha in bele barve za osnovo, da spodnji del osvetli, s čimer je večji poudarek na nepravilno oblikovanem vrhu, kar daje namig za drugačno interakcijo uporabnikov.

Snemljiva Naprava Za Izobraževanje

Unite 401

Snemljiva Naprava Za Izobraževanje Združi 401: popoln duo za izobraževanje. Pogovorimo se o timskem delu. Unite 401 je z neverjetno vsestransko zasnovo 2 v 1 idealna študentska naprava za sodelovalna učna okolja. Kombinacija tabličnega računalnika in prenosnega računalnika prinaša najmočnejšo mobilno rešitev za izobraževanje, ki jo omogoča najbolj varna zasnova mgseries po najbolj pametni ceni.

Svetilka

Capsule Lamp

Svetilka Svetilka je bila prvotno zasnovana za blagovno znamko otroških oblačil. Navdih prihajajo iz igrač s kapsulami, ki jih otroci dobijo iz prodajnih avtomatov, ki se običajno nahajajo na prodajnih salonih. Če pogledamo svetilko, lahko opazimo kup raznobarvnih igrač s kapsulami, vsaka po želji in užitku, ki prebudijo mladostno dušo. Število kapsul je mogoče prilagoditi in vsebino zamenjati tako, kot želite. Od vsakodnevnih malenkosti do posebnih okraskov vsak predmet, ki ga vstavite v kapsule, postane edinstvena lastna pripoved in tako kristalizira vaše življenje in stanje duha v določenem času.

Preproga

Folded Tones

Preproga Preproge so po naravi ravne, cilj je bil izzvati to preprosto dejstvo. Iluzija tridimenzionalnosti dosežemo s samo tremi barvami. Raznolikost tonov in globina preproge je odvisna od širine in gostote črte, ne pa od velike palete barv, ki se lahko kosajo z določenim prostorom, kar omogoča prilagodljivo uporabo. Od zgoraj ali daleč preproga spominja na prepognjen list. Kljub temu, da sedite ali ležite na njem, iluzija pregibov morda ni zaznavna. To vodi k uporabi preprostih ponavljajočih se vrstic, ki jih lahko uživamo kot abstraktni vzorec od blizu.

Paravent

Positive and Negative

Paravent To je izdelek, ki hkrati deluje kot funkcija in lepota, začinjen z namigom kulture in korenin. 'Pozitivni in negativni' paravant deluje kot prilagodljiva in mobilna ovira za zasebnost, ki ne štrli ali ne moti prostora. Islamski motiv daje čipkast učinek, ki se odšteva in vice verzi iz materiala Korian / Smola. Podobno kot yin yang, je tudi v slabem vedno malo dobrega in v dobrem vedno malo slabega. Ko sonce zaide v „Pozitivno in negativno“, je resnično njegov sijoč trenutek in geometrijske sence pobarvajo sobo.

Mestni Električni Trike

Lecomotion

Mestni Električni Trike Okolju prijazen in inovativen je LECOMOTION E-trike tricikel z električno pomočjo, ki so ga navdihnili ugnezdeni nakupovalni vozički. E-triki LECOMOTION so zasnovani tako, da delujejo kot del sistema za delitev mestnih koles. Zasnovan je tudi za to, da se medsebojno gnezdijo v liniji za kompaktno shranjevanje in omogočajo lažje zbiranje in premikanje mnogih hkrati z nihajnimi zadnjimi vrati in snemljivim ročajem. Pomoč pri pedaliranju je na voljo. Uporabite ga lahko kot običajno kolo, z ali brez podporne baterije. Tovor je omogočil tudi prevoz 2 otrok ali ene odrasle osebe.