Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Paket Za Nego Kože

Bionyalux

Paket Za Nego Kože Koncept obnovitve kože v novih izdelkih za nego kože sovpada z ničelnim bremenom recikliranja bagasse, varstva okolja in ekološkega koncepta. Od značilnosti izdelka 60-dnevnega omejenega roka uporabe živil v 30-dnevnem postopku izboljšanja kože je 30 in 60 izbranih kot simbol za vizualno prepoznavanje izdelka in tri stopnje uporabe, 3 so vključene v vizijo.

Ime Projekta : Bionyalux, Ime oblikovalcev : 33 and Branding, Naročnik ime : BIONYALUX.

Bionyalux Paket Za Nego Kože

Ta izjemna oblika je dobitnica nagrade platinastega oblikovanja na tekmovanju za oblikovanje igrač, iger in hobi izdelkov. Zagotovo bi morali videti platformo oblikovalnega portfelja nagrajenih oblikovalcev, da boste odkrili številne druge, inovativne, izvirne in kreativne igrače, igre in hobi izdelke.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.