Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Oblikovanje Spletnih Strani

Trionn Design

Oblikovanje Spletnih Strani Belo platno je idealno ozadje za gradnjo. Sladkorna sladka barvna kombinacija zagotavlja popoln pritegljiv element pozornosti, ki pritegne gledalca. Kombinacija serif in sari serifnih pisav ter tehtanja in barv povzroči nenehno mešanico, ki pritegne gledalca k nadaljnjemu raziskovanju. Spletno mesto za animacijo HTML5 Parallax z odzivno, imamo lastno oblikovanje osebnih vektorjev. svoj edinstven Design Ever s svetlo barvo z lepimi in gladkimi animacijami.

Barvne Pike Za Pivo

Beertone

Barvne Pike Za Pivo Beertone je prvi referenčni vodnik piva, ki temelji na različnih barvah piva, predstavljen v ventilatorju v stekleni obliki. Za prvo izdajo smo zbrali podatke o 202 različnih pivih švic, ki potujejo po državi, od vzhoda do zahoda, od severa do juga. Celoten postopek je potreboval veliko časa in podrobno logistiko, da smo ga opravili, vendar pa nas rezultat teh dveh strasti zelo ponosni in nadaljnje izdaje so že načrtovane. Na zdravje!

Identiteta Blagovne Znamke

SATA | BIA - Blue Islands Açor

Identiteta Blagovne Znamke BIA je simbol lokalnega ptic Atlantskega neba, ki leti nad mislimi in sanjami nad državami, pilot narave, ki prevaža ljudi, spomine, podjetja in podjetja. Pri SATA bo BIA vedno simbolizirala združitev devetih otokov v arhipelagu v enem atlantskem izzivu: ime Azorov prevzame po svetu in svet prinese na Azore. BIA - Modri otoki Açor - znova izumljena ptica azorja, pravokotna, navdihnjena v futurizmu prototipov, zgrajena na svojem edinstvenem genetskem zapisu, kot nesimetrična, izrazita in obarvana kot devet otokov Azorskih otokov.

Digitalna Interaktivna Revija

DesignSoul Digital Magazine

Digitalna Interaktivna Revija Revija Filli Boya Design Soul na bralce na drugačen in prijeten način razlaga pomen barv v našem življenju. Vsebina Design Soul vsebuje široko področje od mode do umetnosti; od dekoracije do osebne nege; od športa do tehnologije in celo od hrane in pijač do knjig. Poleg znanih in zanimivih portretov, analiz, najnovejše tehnologije in intervjujev revija vključuje tudi zanimive vsebine, video posnetke in tudi glasbo. Revija Filli Boya Design Soul je vsako četrtletje objavljena na iPadu, iPhoneu in Androidu.

Kanta Za Cigarete / Gumi

Smartstreets-Smartbin™

Kanta Za Cigarete / Gumi Smartbin ™ je večkrat patentiran koš za smeti z edinstvenimi zmogljivostmi dopolnjuje obstoječo ulično infrastrukturo kot dvojček, okrog katere koli velikosti ali oblike svetilke ali kabineta ali v solo obliki na stene, ograje in podstavke. To sprošča novo, nepričakovano vrednost obstoječih uličnih sredstev in ustvarja mreže priročnih, predvidljivo nameščenih posod za cigarete in gumo, ki so vedno na dosegu roke, ne da bi prihajalo do nereda na uličnem prizorišču. Smartbin spreminja oskrbo z ulicami v mestih po vsem svetu, saj omogoča učinkovit odziv na odpadke cigaret in dlesni.

Spletna Stran

Illusion

Spletna Stran Revija Scene 360 je zagnala Illusion leta 2008 in hitro postane njen najuspešnejši projekt z več kot 40 milijoni obiskov. Spletno mesto je namenjeno neverjetnim stvaritvam v umetnosti, oblikovanju in filmu. Od hiperrealističnih tetovaž do osupljivih pokrajinskih fotografij bo izbira objav pogosto bralcem rekla »WOW!«