Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Oblikovanje Vizualne Identitete

ODTU Sanat 20

Oblikovanje Vizualne Identitete Za dvajseto leto ODTU Sanat, vsakoletnega umetniškega festivala Tehniške univerze na Bližnjem vzhodu, je bila zahteva, da se vzpostavi vizualni jezik, s katerim bi poudarili naslednjih 20 let festivala. Kot je bilo zahtevano, je bilo poudarjeno 20. leto festivala s približevanjem kot pokrit umetniški del, ki ga je treba razkriti. Sence istih barvnih plasti, ki tvorijo številki 2 in 0, sta ustvarili 3D-iluzijo. Ta iluzija daje občutek olajšanja in številke so videti, kot da bi se stopile v ozadje. Živa izbira barv ustvarja subtilen kontrast s spokojnostjo valovitih 20.

Les Viskija Malbeka

La Orden del Libertador

Les Viskija Malbeka Ob poskusu združevanja različnih elementov, ki se nanašajo na ime izdelka, zasnova okrepi sporočilo, ki ga predlaga. Prenaša vznemirljivo in intrigantno podobo. Ilustracija kljubovalnega kondorja, ki prikazuje krila, označuje občutek svobode, združen s simetrično in sugestivno medaljo, dodan k ilustraciji v ozadju z namišljeno pokrajino, ki prinaša poezijo oblikovanju, ustvarja idealno kombinacijo za prenos želenega sporočila. Trezna barvna paleta ji daje ekskluzivne lastnosti, tipografska uporaba pa ponazarja tradicionalni in zgodovinski izdelek.

Tablete Z Infuzijo Konoplje

Secret Tarts

Tablete Z Infuzijo Konoplje Embalaža Secret Tarps je narejena v tako imenovanem moderniziranem retro / vintage slogu z občutkom starošolskih not, tako da pričakovanje mojstra-farmacevta zadrži kupca od prvega pogleda in kasneje, podrobno opazovanje glavnih oblikovalskih elementov pa je kodirano v celostna struktura, ki prenaša glavno trženjsko točko: ta izdelek je razvilo farmacevtsko obrtno podjetje, v notranjosti pa vsebuje ročno izdelan tajni recept lekarnarja.

Mobilna Aplikacija

Akbank Mobile

Mobilna Aplikacija Nova zasnova aplikacije Akbank Mobile ponuja novo perspektivo v smislu družbenih, pametnih, prihodnost odpornih in koristnih bančnih izkušenj. S prilagojenim oblikovanjem območja na glavni strani si lahko uporabniki ogledajo pametne vpoglede, da olajšajo svoje finančno življenje. Tudi s tem novim oblikovalskim pristopom tradicionalne bančne transakcije govorijo uporabnikov jezik s vizualnimi vizualnimi sličicami, poenostavljenimi tokovi in koncepti.

Javna Skulptura

Bubble Forest

Javna Skulptura Bubble Forest je javna skulptura iz nerjavnega jekla, odpornega na kisline. Osvetljena je s programirljivimi RGB LED svetilkami, ki omogoča skulpturi spektakularno metamorfozo, ko sonce zahaja. Nastala je kot odraz sposobnosti rastlin, da proizvajajo kisik. Naslovni gozd je sestavljen iz 18 jeklenih stebel / debla, ki se končajo s krošnjami v obliki sferičnih konstrukcij, ki predstavljajo en sam zračni mehurček. Bubble Forest se nanaša na kopensko floro in tisto, ki je znana z dna jezer, morij in oceanov

Identiteta Blagovne Znamke

Pride

Identiteta Blagovne Znamke Za ustvarjanje zasnove blagovne znamke Pride je ekipa uporabila študijo ciljne publike na več načinov. Ko je ekipa naredila oblikovanje logotipa in celostne podobe podjetja, je upoštevala pravila psiho-geometrije - vpliv geometrijskih oblik na določene psiho-tipe ljudi in njihovo izbiro. Tudi dizajn naj bi med občinstvom vzbudil določena čustva. Da bi dosegli želeni rezultat, je ekipa uporabila pravila učinka barve na osebo. Na splošno je rezultat vplival na zasnovo vseh izdelkov podjetja.