Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Vizualna Identiteta Pekarne

Mangata Patisserie

Vizualna Identiteta Pekarne Mångata je v švedščini predstavljena kot romantičen prizor, bleščeči, cestni odsev lune ustvarja na nočnem morju. Prizor je vizualno privlačen in dovolj poseben za ustvarjanje slike blagovne znamke. Barvna paleta, črno-zlata, posnema tudi vzdušje temnega morja, je znamki dala skrivnostni, luksuzni pridih.

Ime Projekta : Mangata Patisserie, Ime oblikovalcev : M — N Associates, Naročnik ime : M — N Associates.

Mangata Patisserie Vizualna Identiteta Pekarne

Ta izjemna oblika je dobitnica nagrade platinastega oblikovanja na tekmovanju za oblikovanje igrač, iger in hobi izdelkov. Zagotovo bi morali videti platformo oblikovalnega portfelja nagrajenih oblikovalcev, da boste odkrili številne druge, inovativne, izvirne in kreativne igrače, igre in hobi izdelke.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.