Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Kopalniška Zbirka

Up

Kopalniška Zbirka Kopalniška kolekcija, ki jo je oblikoval Emanuele Pangrazi, prikazuje, kako preprost koncept lahko prinese inovacijo. Začetna ideja je izboljšati udobje, ki rahlo nagiba sedežno površino sanitarije. Ta ideja se je spremenila v glavno oblikovalsko temo in je prisotna v vseh elementih kolekcije. Glavna tema in strogi geometrijski odnosi dajejo kolekciji sodoben slog v skladu z evropskim okusom.

Ime Projekta : Up, Ime oblikovalcev : Emanuele Pangrazi, Naročnik ime : Huida Sanitary Ware Co. Ltd..

Up Kopalniška Zbirka

Ta izjemna oblika je dobitnica nagrade platinastega oblikovanja na tekmovanju za oblikovanje igrač, iger in hobi izdelkov. Zagotovo bi morali videti platformo oblikovalnega portfelja nagrajenih oblikovalcev, da boste odkrili številne druge, inovativne, izvirne in kreativne igrače, igre in hobi izdelke.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.