Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Stol

Stocker

Stol Stocker je zlitje med stolčkom in stolom. Lahki leseni sedeži so primerni za zasebne in poluristične prostore. Njegova izrazna oblika poudarja lepoto lokalnega lesa. Zapletena konstrukcijska zasnova in konstrukcija mu omogočata z debelino materiala 8 mm 100-odstotnega masivnega lesa za ustvarjanje trdnega, a lahkega izdelka, ki tehta le 2300 Gramm. Kompaktna konstrukcija Stockerja omogoča prihranke prostora. Zložen drug na drugega, ga je enostavno shraniti, Stocker pa ga lahko zaradi inovativnega dizajna popolnoma potisnemo pod mizo.

Ime Projekta : Stocker, Ime oblikovalcev : Matthias Scherzinger, Naročnik ime : FREUDWERK.

Stocker Stol

Ta izjemna oblika je dobitnica nagrade platinastega oblikovanja na tekmovanju za oblikovanje igrač, iger in hobi izdelkov. Zagotovo bi morali videti platformo oblikovalnega portfelja nagrajenih oblikovalcev, da boste odkrili številne druge, inovativne, izvirne in kreativne igrače, igre in hobi izdelke.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.