Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Kopalniška Zbirka

CATINO

Kopalniška Zbirka CATINO se rodi iz želje po oblikovanju misli. Ta zbirka vzbuja poezijo vsakdanjega življenja s preprostimi elementi, ki na sodoben način ponovno interpretirajo obstoječe arhetipe naše domišljije. Predlaga vrnitev v okolje topline in trdnosti z uporabo naravnega lesa, obdelanega iz trdnih in sestavljenih, da ostane večen.

Ime Projekta : CATINO, Ime oblikovalcev : Emanuele Pangrazi, Naročnik ime : Disegno Ceramica.

CATINO Kopalniška Zbirka

Ta izjemna oblika je dobitnica nagrade platinastega oblikovanja na tekmovanju za oblikovanje igrač, iger in hobi izdelkov. Zagotovo bi morali videti platformo oblikovalnega portfelja nagrajenih oblikovalcev, da boste odkrili številne druge, inovativne, izvirne in kreativne igrače, igre in hobi izdelke.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.