Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Kopalniška Zbirka

CATINO

Kopalniška Zbirka CATINO se rodi iz želje po oblikovanju misli. Ta zbirka vzbuja poezijo vsakdanjega življenja s preprostimi elementi, ki na sodoben način ponovno interpretirajo obstoječe arhetipe naše domišljije. Predlaga vrnitev v okolje topline in trdnosti z uporabo naravnega lesa, obdelanega iz trdnih in sestavljenih, da ostane večen.

Ime Projekta : CATINO, Ime oblikovalcev : Emanuele Pangrazi, Naročnik ime : Disegno Ceramica.

CATINO Kopalniška Zbirka

Ta izjemna oblika je dobitnica nagrade platinastega oblikovanja na tekmovanju za oblikovanje igrač, iger in hobi izdelkov. Zagotovo bi morali videti platformo oblikovalnega portfelja nagrajenih oblikovalcev, da boste odkrili številne druge, inovativne, izvirne in kreativne igrače, igre in hobi izdelke.

Oblikovalni intervju dneva

Intervjuji s svetovno znanimi oblikovalci.

Preberite najnovejše intervjuje in pogovore o oblikovanju, ustvarjalnosti in inovativnosti med oblikovalskim novinarjem in svetovno znanimi oblikovalci, umetniki in arhitekti. Oglejte si najnovejše oblikovalske projekte in nagrajene modele znanih oblikovalcev, umetnikov, arhitektov in inovatorjev. Odkrijte nova spoznanja o ustvarjalnosti, inovacijah, umetnosti, oblikovanju in arhitekturi. Spoznajte procese oblikovanja odličnih oblikovalcev.